Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Breakfast Fuel - The Protein Works

Producător: The Protein Works

Proteinele Breakfast Fuel sunt un amestec pentru prepararea unui shake pentru micul dejun ce conține proteine, carbohidrați, vitamine și minerale, extract de guarana și enzime digestive. Începeți-vă ziua prin suplimentarea de nutrienți pentru întregul organism. 

 
Preţ special 77,90 Lei Preț normal 0,00 Lei
Preț recomandat de vânzare
Taxa de livrare de la 9.00 Lei
GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei

Proteine Breakfast Fuel - combustibil pentru mic dejun sub forma unui shake plin de proteine, carbohidrați, vitamine și minerale

Proteinele Breakfast Fuel sunt un amestec de calitate pentru prepararea unui shake pentru micul dejun. Acestea conțin proteine din diverse surse cu o eliberare susținută, ce asigură furnizarea de proteine și aminoacizi pentru a depăși 7-9 ore fără mâncare în timpul somnului. În plus, furnizarea mai lentă de aminoacizi va asigura o nutriție adecvată în timpul zilei. Mai mult, produsul conține un amestec de vitamine și minerale, extract de guarana și semințe de in auriu. În amestecul original de vitamine și minerale, veți găsi mai multe vitamine din grupul B, vitamine C și E, precum și magneziu, zinc sau fier. Prin fiecare doză primiți proteine și carbohidrați cu un conținut minim de zahăr pentru a avea energie pe durata întregii zile. Combustibilul pentru micul dejun include, de asemenea, un amestec original de enzime digestive ce conține protează, amilază, lipază, lactază și celulază. Dați start organismului chiar de dimineață cu ajutorul unui combustibil adecvat, care are, de asemenea, un gust minunat.

                                           

Proteine Breakfast Fuel și beneficiile sale 

  • complex pentru mic dejun plin de nutrienți importanți 
  • conțin un amestec de proteine cu eliberare susținută 
  • conțin un amestec de vitamine și minerale
  • includ un amestec de enzime digestive 
  • conțin extract de guarana și semințe de in auriu 
  • au un gust minunat 

                  

Ingrediente

Aromă de caramel macchiato: amestec de proteine (proteine din soia, concentrat proteic din zer (emulgator: lecitină din soia) (lapte), concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (emulgator: lecitină din soia) (lapte], făină de ovăz, aromă naturală, semințe de in, extract de guarana, amestec de vitamine și minerale (0.39%) (citrat de potasiu, clorură de sodiu, fosfat de potasiu, oxid de magneziu greu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic, stabilizator (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (protează, amilază, lactază, lipază, celulază).

Aromă de căpșune & frișcă: amestec de proteine (proteine din soia, concentrat proteic din zer (emulgator: lecitină din soia) (lapte), concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (emulgator: lecitină din soia) (lapte], făină de ovăz, aromă naturală, semințe de in, Super boabe (făină de hrișcă, semințe de in, făină kamut, făină de grâu freekeh, semințe de chia, amarant, pudră de quinoa, făină spelta, Teff), pudră colorată de sfeclă, extract de guarana, amestec de vitamine și minerale (0.39%) (citrat de potasiu, clorură de sodiu, fosfat de potasiu dihidrogen, oxid de magneziu greu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic), stabilizator (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (protează, amilază, lactază, lipază, celulază).

Aromă de smoothie de banane: amestec de proteine (proteine din soia, concentrat proteic din zer (emulgator: lecitină din soia) (lapte), concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (emulgator: lecitină din soia) (lapte], făină de ovăz, aromă, semințe de in, extract de guarana, amestec de vitamine și minerale (0.39%) (citrat de potasiu, clorură de sodiu, fosfat de potasiu dihidrogen, oxid de magneziu greu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic), stabilizator (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), colorant (curcumin), Digezyme® (protează, amilază, lactază, lipază, celulază).

Aromă fină de ciocolată: amestec de proteine (proteine din soia, concentrat proteic din zer (emulgator: lecitină din soia) (lapte), concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer (emulgator: lecitină din soia) (lapte], făină de ovăz, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, semințe de in, Super boabe (făină de hrișcă, semințe de in, făină kamut, făină de grâu freekeh, semințe de chia, amarant, pudră de quinoa, făină spelta, Teff), extract de guarana, amestec de vitamine și minerale (0.39%) (citrat de potasiu, clorură de sodiu, fosfat de potasiu dihidrogen, oxid de magneziu greu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic), stabilizator (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (protează, amilază, lactază, lipază, celulază).        

                

Mod de administrare

Vă recomandăm să consumați o porție pe zi. Se adaugă 60 g (două cupe) la 500 ml apă sau lapte, se amestecă bine și se consumă.

                   

Tabelul valorilor nutriționale 

Valori nutriționale (Aromă de caramel macchiato) în 100 g1 doză (60 g)
Valoare energetică  1569kJ / 375kcal 941 kJ / 225 kcal
Grăsimi 5.8g 3,5 g
    din care grăsimi saturate 4.6g 1 g
Carbohidrați 30g 18 g
   din care zaharuri 4,6 g 2,8 g
Fibre 4,4 g 2,6 g
Proteine 49 g 29 g
Sare 0,5 g 0,35 g
Valori nutriționale (aromă de căpșune & frișcă) în 100 g1 doză (60 g)
Valoare energetică  1573 kJ / 376 kcal 946 kJ / 226 kcal
Grăsimi 6,1 g 3,7 g
    din care grăsimi saturate 1,6 g 1 g
Carbohidrați 29 g 17 g
   din care zaharuri 2,3 g 1,4 g
Fibre 5,1 g 3,1 g
Proteine 49 g 29 g
Sare 0,57 g 0,34 g
Valori nutriționale (aromă de smoothie de banane) în 100 g1 doză (60 g)
Valoare energetică  1573 kJ / 376 kcal 941 kJ / 225 kcal
Grăsimi 5,9 g 3,6 g
    din care grăsimi saturate 1,6 g 1 g
Carbohidrați 30 g 18 g
   din care zaharuri 4,1 g 2,4 g
Fibre 4,5 g 2,7 g
Proteine 49 g 29 g
Sare 0,58 g 0,35 g
Valori nutriționale (aromă fină de ciocolată) în 100 g1 doză (60 g)
Valoare energetică  1573 kJ / 376 kcal 941 kJ / 225 kcal
Grăsimi 5,9 g 3,6 g
    din care grăsimi saturate 1,6 g 1 g
Carbohidrați 30 g 18 g
    din care zaharuri 4,1 g 2,4 g
Fibre 4,5 g 2,7 g
Proteine 49 g 29 g
Sare 0,58 g 0,35 g

                          

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Depozitați produsul într-un loc uscat și răcoros. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea și stocarea necorespunzătoare a produsului.

Informații despre alergeni: Produs fabricat într-o unitate ce procesează și ouă, lapte, nuci, susan, alune, pește, crustacee și produse din grâu.

Recenzii clienți

Proteine Breakfast Fuel - The Protein Works

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Breakfast Fuel - The Protein Works
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără OMG
Da
Înălțime
27.50 cm
Lățime
6.50 cm
Lungime
19.00 cm
Greutate brută
1.03 kg
Număr de bucăți per pachet
12 buc.
Greutate netă
1.00 kg
Cod HS
Transport
EAN
5060385441930
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Da
Metoda de prelucrare a proteinelor
Prelucrare diferită
Etichetele produselor
Transport
Sursă proteică
Multi-componentă
BIO
Nu
Fără gluten
Nu
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Proteine Breakfast Fuel - The Protein Works

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul