Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Breakfast 1000 g - ActivLab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
93 %

Proteina Breakfast este perfectă pentru micul dejun și are un raport optim de proteine (21,9g) şi carbohidraţi, cu adaos de magneziu şi guarana. Conţine concentrat proteic din zer (WPC), BCAA iar sursa de carbohidraţi sunt fulgii de orez şi ovăz. Este ideal pentru cei care îşi doresc o creştere a volumului masei musculare şi a forţei, sau menţinerea siluetei.

Stoc epuizat

Proteina Breakfast: un mic dejun sănătos şi consistent, cu adaos de magneziu şi guarana

Proteina Breakfast este ideală pentru micul dejun și care are un raport optim de proteine şi carbohidraţi, cu adaos de magneziu şi guarana. La această proteină pentru micul dejun a fost folosit concentratul proteic din zer (WPC), care este sursa de proteine cu cea mai înaltă valoare biologică, fiind bogat în aminoacizi cu lanţul ramificat (BCAA). Sursa de carbohidraţi din acest produs sunt fulgii de orez şi ovăz, împreună cu un complex simplu de glucide. Produsul este ideal pentru toţi cei care îşi doresc o creştere a volumului masei musculare şi a forţei, sau mentinerea siluetei.

         protein breakfast pentru mic dejun

          

Proteina Breakfast şi beneficiile sale

  • este o sursă de proteine WPC
  • este bogat în BCAA
  • sursa de carbohidraţi sunt fulgii de orez şi ovăz
  • ajută la mentinerea siluetei
  • creşte volumul şi forţa musculară
  • un mic dejun ideal şi sănătos

        

Ingrediente

Maltodextrină, concentrat proteic din zer, dextroză, fulgi de ovăz, fulgi de orez, regulator de aciditate - acid citric, agenți de îngroșare E466 și E1422, carbonat de magneziu, emulgator lecitină de soia, extraxt de guarana (paullinia cupana), coloranţi: E124 (aromă de căpșuni, iaurt de vişine, fructe de pădure) - consumul poate avea un efect negativ asupra activității și a concentraţiei copiilor, E150c (aromă de ciocolată), E171 (aromă de cocos - vanilie), E133 (aromă de fructe de pădure), îndulcitori: acesulfam K. Conţine derivați din lapte, poate conține urme de ouă, soia, grâu, țelină și muștar.

         

Mod de administrare

100 g (4 cupe) le dizolvaţi în 200 ml de apă sau lapte degresat, preferabil într-un shaker. Consumaţi ca o alternativă la micul dejun.

         

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionaleper 100 g
Valoare energetică 1577,4 kJ / 371,8 kcal
Proteine 21,9 g
Carbohidraţi 66,1 g
Grăsimi 2,2 g
Magneziu 120 mg
Guarana 100 mg
   din care cofeină 22 mg

       

Atenţie

Nu depăşiţi doza recomandată. Nu este destinat femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Feriţi de accesul direct a razelor solare. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

Atenţionare alergeni: fabricat cu ajutorul echipaentelor care prelucrează produse ce conţin lapte, ouă, soia, grâu, crustacee, grăsime de peşte, alune şi arahide.

Recenzii clienți

Proteine Breakfast 1000 g - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Breakfast 1000 g - ActivLab
Rating-ul dvs

Aromă

Product detail
Categorii Preparate sub formă de pudră
Întrebările clienților

Proteine Breakfast 1000 g - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul