Amix Proteine multi-componente

Proteine multi-componente de la producător Amix - reprezintă o categorie de amestecuri proteice de origine vegetală și animală care conțin mai multe surse de proteine. Poate fi o combinație de multiple tipuri de pudre proteice din zer, care uneori conțin un adaos de cazeină micelară, care se absoarbe mai lent. Probabil mai puțin comună este combinația de diferite pudre proteice de origine vegetală. Combinarea mai multor tipuri de proteine în una singură poate duce la proprietăți mai bune ale amestecului proteic rezultat. De exemplu, poate fi o combinație de proteine cu eliberare rapidă și lentă. În mod asemănător, amestecurile proteice pot include mai multe surse de proteine, care au un spectru de aminoacizi diferit.

Acest lucru apare destul de frecvent în cazul pudrelor proteice de origine vegetală, întrucât în cazul lor este cel mai bine să combinați surse de proteine din leguminoase și din cereale. De obicei, rezultatul este un amestec proteic cu un profil al ingredientelor mai favorabil și un spectru al aminoacizilor mai bun. Un exemplu tipic de amestec proteic de origine animală este FueSix. Un exemplu excelent din rândul pudrelor proteice de origine vegetală este de exemplu BIO Proteinele Vegane.

 Afișați mai multe

Cui se adresează amestecurile proteice?

 • Sportivilor de forță și de rezistență care doresc să refacă rezerva de proteine cu eliberare rapidă și lentă după un antrenament.
 • Oricui vrea să obțină un aport proteic optim.
 • Persoanelor care încearcă să piardă în greutate și trebuie să-și crească aportul proteic.
 • Bucătarilor care doresc să crească conținutul de proteine al preparatelor lor.
 • Persoanelor care se recuperează după accidentări.
 • Oricui dorește să ofere organismului proteine de înaltă calitate.

Care este doza optimă de amestecuri proteice?

În cazul pudrelor proteice, de regulă doza recomandată variază între 0.25 – 0.3 g de proteine pe kg de greutate corporală. Totuși, dacă nu vă doriți să scoateți calculatorul de fiecare dată, nu este nimic rău în administrarea a 20 – 40 g de amestec proteic. Aceasta corespunde unei cupe de 30g mai mult sau mai puțin pline. Limita superioară de 40 g de aport proteic va fi apreciată în special de sportivii care au avut un antrenament de forță full body, care duce la o cerere mai mare de proteine. În cazul în care optați pentru proteine multi-componente de origine vegetală, se recomandă creșterea aportului cu aproximativ 25% în comparație cu pudrele proteice de origine animală. Asta deoarece, de obicei, sursele de proteine de origine vegetală conțin cantități mai mici de leucină și EAA. Pentru a îmbunătăți și mai mult digerabilitatea pudrelor proteice de origine vegetală, puteți opta pentru probiotice.

Cum se administrează amestecurile proteice?

 • O metodă clasică de administrare a pudrelor proteice este să le amestecați cu apă sau lapte și să creați o băutură delicioasă care poate fi folosită după antrenament sau în orice moment al zilei.
 • De asemenea, au un gust excelent cu ovăz sau alte tipuri de porridge, care va beneficia de aromă și de o sursă de proteine vitale.
 • Le puteți adăuga și în aluat pentru a crea deserturi pline de proteine.
 • Versiunile fără aromă sunt perfecte pentru a pregăti preparate savuroase, cum ar fi pizza proteică.
 • Pot fi adăugate și în smoothie sau cafea. Astfel, puteți îmbogăți cu ușurință aceste băuturi cu proteinele necesare. 

Vreți să aflați mai multe despre pudrele proteice și cum să o alegeți pe cea potrivită? Atunci ar trebui să consultați articolul nostru: Cum să alegeți proteinele potrivite pentru pierderea în greutate sau pentru dezvoltarea masei musculare?

 

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. The Protein Works (3)
 2. GymBeam (2)
 3. BSN (2)
 4. Amix (1)
 5. Megabol (1)
 6. Applied Nutrition (1)
 7. Mammut Nutrition (1)
Aromă
 1. zmeură (1)
 2. căpșuni - banane (1)
Gramaj (g)
 1. 2200 g (1)
Formă
 1. Pudră (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Metoda de prelucrare a proteinelor
 1. Prelucrare diferită (1)
Sursă proteică
 1. Zer (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Anabolic Monster Whey 2000 g
  Anabolic Monster Whey - Amix
  96%
  96 % (5)
  331,90Lei

1 Produs