Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Protein Brownie - The Protein Works

Producător: The Protein Works

Protein Brownie este o gustare preparată manual și delicios de fină, cu un conținut extrem de înalt de proteine și fibre și conținut redus de zahăr. Este o mică plăcere pentru satisfacerea poftei de dulce, însă și o sursă excelentă de putere și energie după activitățile sportive.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 02.10.2020
Preț estimat 13,90 Lei

Protein Brownie - gustare proteică preparată manual, extrem de fină și cu un conținut redus de zahăr

Protein Brownie este o gustare proteică preparată manual, fină, cu o cantitate redusă de zahăr. Are un conținut de proteine extrem de înalt (mai mult de 10 g la 40 g de negresă), provenit din surse de proteine de calitate superioară. Acest lucru se datorează și proteinelor din zer TPW, un amestec de cazeină micelară și concentrat de proteine din zer. Astfel, negresa conține un amestec de proteine cu raport optim și absorbție rapidă și lentă. Datorită acestui lucru, acest desert va fi o sursă de energie după antrenament sau o altă activitate sportivă, însă va livra proteine mușchilor chiar și înainte de culcare. În plus, această delicatesă conține numeroase fibre și pudră de cacao, cu un conținut redus de grăsimi. Cu noi, aveți ocazia de a descoperi gustările proteice de cea mai înaltă calitate!

 

Protein Brownie și beneficiile oferite

  • gustare proteică preparată manual
  • conține mai mult de 10 g de proteine la 40 g de negresă
  • conține mai puțin de 1 g de zahăr
  • înalt conținut de fibre
  • textură fină, elastică

 

Ingrediente

Aromă de ciocolată belgiană: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteine din grâu hidrolizate, concentrat de proteine din zer (lapte)), agent de umezire (glicerină), îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructo-oligozaharide, apă, pudră de cacao cu conținut de grăsimi redus, inulină, făină de ovăz, ulei de rapiță, glazură cu aromă de ciocolată (2,5%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei vegetal (ulei de sâmburi de palmier, ulei de palmier), pudră de cacao cu conținut de grăsimi redus, emulgatori (lecitină de soia, E476)), aromă naturală.

Aromă de ciocolată cu alune de pădure: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteine din grâu hidrolizate, concentrat de proteine din zer (lapte)), agent de umezire (glicerină), îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructo-oligozaharide, apă, alune de pădure mărunțite (5%) inulină, făină de ovăz, ulei de rapiță, pudră de cacao cu un conținut de grăsimi redus, glazură cu aromă de ciocolată (2,5%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei vegetal (ulei de sâmburi de palmier, ulei de palmier), pudră de cacao cu conținut de grăsimi redus, emulgatori (lecitină de soia, E476)), aromă naturală.

Aromă de ciocolată cu unt de arahide: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteine din grâu hidrolizate, concentrat de proteine din zer (lapte)), agent de umezire (glicerină), îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructo-oligozaharide, apă, arahide mărunțite (4%), inulină, făină de ovăz, ulei de rapiță, pudră de cacao cu un conținut de grăsimi redusglazură cu aromă de ciocolată (4%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei vegetal (ulei de sâmburi de palmier, ulei de palmier), pudră de cacao cu conținut de grăsimi redus, emulgatori (lecitină de soia, E476)), aromă naturală, sare roz de Himalaya.

Aromă de fursec cu caramel: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteine din grâu hidrolizate, concentrat de proteine din zer (lapte)), agent de umezire (glicerină), îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructo-oligozaharide, apă, inulină, făină de ovăz, ulei de rapiță, pudră de cacao cu un conținut de grăsimi redusglazură cu aromă de ciocolată (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei vegetal (ulei de sâmburi de palmier, ulei de palmier), pudră de cacao cu un conținut de grăsimi redus, emulgatori (lecitină de soia, E476)).

 

Mod de administrare

Se poate consuma în orice moment al zilei.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de ciocolată belgiană)
porție (40 g)
Valoare energetică518 kJ / 121 kcal
Grăsimi3 g
 din care grăsimi saturate0,9 g
Carbohidrați13,8 g
 din care zaharuri1 g
Fibre6,2 g
Proteine10,6 g
Sare0,3 g
Valori nutriționale (aromă de ciocolată cu alune de pădure)

1 porție (40 g)

Valoare energetică532 kJ / 127kcal
Grăsimi4,2g
 din care grăsimi saturate
1 g
Carbohidrați12,9 g
 din care zaharuri0.9 g
Fibre6,4 g
Proteine10,1 g
Sare0,1 g
Valori nutriționale (aromă de ciocolată cu unt de arahide)porție (40 g)
Valoare energetică526 kJ / 126 kcal
Grăsimi4 g
 din care grăsimi saturate1,1 g
Carbohidrați12,8 g
 din care zaharuri0,9 g
Fibre6,4 g
Proteine10,3 g
Sare0,23 g
Valori nutriționale (aromă de fursec cu caramel)1 porție (40 g)
Valoare energetică508 kJ / 121 kcal
Grăsimi3 g
 din care grăsimi saturate0,9 g
Carbohidrați13,85 g
 din care zaharuri1 g
Fibre6,2 g
Proteine10,6 g
Sare0,3 g

 

Atenție

Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. A se depozita la loc uscat, la temperaturi între 5 și 25°C. A se proteja de căldură, umiditate și lumina directă a soarelui. Nerecomandat copiilor, diabeticilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu răspunde de prejudiciile cauzate de consumul sau depozitarea incorectă. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Avertizare privind alergenii: Conține lapte, soia, migdale. Poate conține cantități infime de gluten, ouă, arahide, sulfiți, fructe cu coaja tare, semințe de susan.

Alergenii sunt indicați în litere îngroșate în secțiunea privind ingredientele.

Recenzii clienți

Protein Brownie - The Protein Works

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Protein Brownie - The Protein Works
Rating-ul dvs

Aromă

Etichetele produselor
Nou
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
1.50 cm
Lățime
7.50 cm
Lungime
11.00 cm
Greutate brută
0.04 kg
Număr de bucăți per pachet
12 buc.
Greutate netă
0.04 kg
Cod HS
21069098
EAN
5060455519057
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Fără OMG
Nu
Bio
Nu
Fără gluten
Nu
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Produse Alimentare
Categoria legală a produsului
Produse alimentare
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Protein Brownie - The Protein Works

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul