Protein Brownie - The Protein Works

Evaluare:
90 % of 100
90 % (7)
Producător: The Protein Works

Protein Brownie este o gustare preparată manual și delicios de fină, cu un conținut extrem de înalt de proteine și fibre și conținut redus de zahăr. Este o mică plăcere pentru satisfacerea poftei de dulce, însă și o sursă excelentă de putere și energie după activitățile sportive.

Indisponibil pe termen lung

Protein Brownie - gustare proteică preparată manual, extrem de fină și cu un conținut redus de zahăr

Protein Brownie este o gustare proteică preparată manual, fină, cu o cantitate redusă de zahăr. Are un conținut de proteine extrem de înalt (mai mult de 10 g la 40 g de negresă), provenit din surse de proteine de calitate superioară. Acest lucru se datorează și proteinelor din zer TPW, un amestec de cazeină micelară și concentrat de proteine din zer. Astfel, negresa conține un amestec de proteine cu raport optim și absorbție rapidă și lentă. Datorită acestui lucru, acest desert va fi o sursă de energie după antrenament sau o altă activitate sportivă, însă va livra proteine mușchilor chiar și înainte de culcare. În plus, această delicatesă conține numeroase fibre și pudră de cacao, cu un conținut redus de grăsimi. Cu noi, aveți ocazia de a descoperi gustările proteice de cea mai înaltă calitate!

          

Protein Brownie și beneficiile oferite

  • gustare proteică preparată manual
  • conține mai mult de 10 g de proteine la 40 g de negresă
  • conține mai puțin de 1 g de zahăr
  • înalt conținut de fibre
  • textură fină, elastică

             

Ingrediente

Aromă de ciocolată belgiană: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteine din grâu hidrolizate, concentrat de proteine din zer (lapte)), agent de umezire (glicerină), îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructo-oligozaharide, apă, pudră de cacao cu conținut de grăsimi redus, inulină, făină de ovăz, ulei de rapiță, glazură cu aromă de ciocolată (2,5%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei vegetal (ulei de sâmburi de palmier, ulei de palmier), pudră de cacao cu conținut de grăsimi redus, emulgatori (lecitină de soia, E476)), aromă naturală.

Aromă de ciocolată cu alune de pădure: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteine din grâu hidrolizate, concentrat de proteine din zer (lapte)), agent de umezire (glicerină), îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructo-oligozaharide, apă, alune de pădure mărunțite (5%) inulină, făină de ovăz, ulei de rapiță, pudră de cacao cu un conținut de grăsimi redus, glazură cu aromă de ciocolată (2,5%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei vegetal (ulei de sâmburi de palmier, ulei de palmier), pudră de cacao cu conținut de grăsimi redus, emulgatori (lecitină de soia, E476)), aromă naturală.

Aromă de ciocolată cu unt de arahide: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteine din grâu hidrolizate, concentrat de proteine din zer (lapte)), agent de umezire (glicerină), îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructo-oligozaharide, apă, arahide mărunțite (4%), inulină, făină de ovăz, ulei de rapiță, pudră de cacao cu un conținut de grăsimi redusglazură cu aromă de ciocolată (4%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei vegetal (ulei de sâmburi de palmier, ulei de palmier), pudră de cacao cu conținut de grăsimi redus, emulgatori (lecitină de soia, E476)), aromă naturală, sare roz de Himalaya.

Aromă de fursec cu caramel: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteine din grâu hidrolizate, concentrat de proteine din zer (lapte)), agent de umezire (glicerină), îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructo-oligozaharide, apă, inulină, făină de ovăz, ulei de rapiță, pudră de cacao cu un conținut de grăsimi redusglazură cu aromă de ciocolată (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei vegetal (ulei de sâmburi de palmier, ulei de palmier), pudră de cacao cu un conținut de grăsimi redus, emulgatori (lecitină de soia, E476)).

               

Mod de administrare

Se poate consuma în orice moment al zilei.

           

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de ciocolată belgiană)
porție (40 g)
Valoare energetică 518 kJ / 121 kcal
Grăsimi 3 g
   din care grăsimi saturate 0,9 g
Carbohidrați 13,8 g
   din care zaharuri 1 g
Fibre 6,2 g
Proteine 10,6 g
Sare 0,3 g
Valori nutriționale (aromă de ciocolată cu alune de pădure)

1 porție (40 g)

Valoare energetică 532 kJ / 127kcal
Grăsimi 4,2g
   din care grăsimi saturate
1 g
Carbohidrați 12,9 g
   din care zaharuri 0.9 g
Fibre 6,4 g
Proteine 10,1 g
Sare 0,1 g
Valori nutriționale (aromă de ciocolată cu unt de arahide)porție (40 g)
Valoare energetică 526 kJ / 126 kcal
Grăsimi 4 g
   din care grăsimi saturate 1,1 g
Carbohidrați 12,8 g
   din care zaharuri 0,9 g
Fibre 6,4 g
Proteine 10,3 g
Sare 0,23 g
Valori nutriționale (aromă de fursec cu caramel)1 porție (40 g)
Valoare energetică 508 kJ / 121 kcal
Grăsimi 3 g
   din care grăsimi saturate 0,9 g
Carbohidrați 13,85 g
   din care zaharuri 1 g
Fibre 6,2 g
Proteine 10,6 g
Sare 0,3 g

         

Atenție

Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. A se depozita la loc uscat, la temperaturi între 5 și 25°C. A se proteja de căldură, umiditate și lumina directă a soarelui. Nerecomandat copiilor, diabeticilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu răspunde de prejudiciile cauzate de consumul sau depozitarea incorectă. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Avertizare privind alergenii: Conține lapte, soia, migdale. Poate conține cantități infime de gluten, ouă, arahide, sulfiți, fructe cu coaja tare, semințe de susan.

Alergenii sunt indicați în litere îngroșate în secțiunea privind ingredientele.

Detalii produs
EAN 5060455519057
Grup de arome ciocolată
Categoria principală Alte gustări
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Produse Alimentare
Fabricat în EU
Înălțime 1.50 cm
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Lățime 7.50 cm
Lungime 11.00 cm
Greutate brută 0.04 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Greutate netă 0.04 kg
Categoria legală a produsului Produse alimentare
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Gustări proteice
Alimente sănătoase
Diete
Produse vegetariene

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Protein Brownie - The Protein Works
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Protein Brownie - The Protein Works
Rating-ul dvs
Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul