Pink Care Package - BeastPink

Evaluare:
100 % of 100
100 % (2)
Producător: BeastPink

Pachetul conține: Vita Pink 120 caps, Colla Pink - Strawberry Lemonade, Hydrator 1,89 l BeastPink, Rucsac cu șnur String Bag White și un Voucher în valoare de 100 LEI.

Indisponibil pe termen lung

Pink Care Package - complex de vitamine, colagen, sticlă pentru hidratare, rucsac și voucher cadou

Pachetul conține: Vita Pink 120 caps, Colla Pink - Strawberry Lemonade, Hydrator 1,89 l BeastPink, Rucsac String Bag White și un Voucher în valoare de 100 LEI.

     

VitaPink este un supliment nutritiv care conține un amestec unic de minerale, vitamine și ingrediente active. Este special conceput pentru femei și acoperă nevoile lor nutriționale zilnice. Acest supliment susține sistemul imunitar și sănătatea generală, dar are grijă și de sănătatea părului, tenului și a unghiilor

Colla Pink este o băutură unică pentru frumusețe fără zahăr și grăsimi, concepută special pentru femei și cu colagen de cea mai înaltă calitate ca ingredient principal. Este îmbogățită cu acid hialuronic, extract din sâmburi de struguri, vitamine și minerale care au grijă de sănătatea tenului, unghiilor și a părului. Acest produs este pur și simplu un “must have” în gama de produse fitness și beauty a oricărei femei!

             

Pink Care Package - BeastPink         

Sticla pentru hidratare Hydrator cu o capacitate 1,89 l vă va însoți în timpul antrenamentelor intense sau atunci când plecați la drum. Pe lângă faptul că are un volum practic, veți aprecia această sticlă și pentru designul elegant și logoul modern BeastPink. Creați-vă propriul stil de fitness cu această sticlă elegantă Hydrator BeastPink!

Rucsacul cu șnur String Bag White este un rucsac de umăr spațios, cu un design simplu și elegant. Este inscripționat cu logoul modern BeastPink, care exprimă unicitatea și feminitatea voastră. Asortați-vă ținuta cu acest articol special pe care îl puteți utiliza pentru a vă pune îmbrăcămintea și încălțămintea de fitness, dar care poate fi utilizat și ca un rucsac practic în timpul liber..

          

Atenție

Pachetul conține suplimente alimentare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu pot înlocui o alimentație variată. Nu lăsați la îndemâna copiilor! 

Detalii produs
EAN 9000004011072
Cod HS 01019000: - Ostatné
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Categoria principală Cadouri
Alte categorii Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Pink Care Package - BeastPink
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Pink Care Package - BeastPink
Rating-ul dvs
Gramaj Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul