Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Pink Care Package - BeastPink

Producător: BeastPink
Evaluarea:
100 %

Pachetul conține: Vita Pink 120 caps, Colla Pink - Strawberry Lemonade, Hydrator 1,89 l BeastPink, Rucsac cu șnur String Bag White și un Voucher în valoare de 100 LEI.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 220,80 Lei

Pink Care Package - complex de vitamine, colagen, sticlă pentru hidratare, rucsac și voucher cadou

Pachetul conține: Vita Pink 120 caps, Colla Pink - Strawberry Lemonade, Hydrator 1,89 l BeastPink, Rucsac String Bag White și un Voucher în valoare de 100 LEI.

     

VitaPink este un supliment nutritiv care conține un amestec unic de minerale, vitamine și ingrediente active. Este special conceput pentru femei și acoperă nevoile lor nutriționale zilnice. Acest supliment susține sistemul imunitar și sănătatea generală, dar are grijă și de sănătatea părului, tenului și a unghiilor

Colla Pink este o băutură unică pentru frumusețe fără zahăr și grăsimi, concepută special pentru femei și cu colagen de cea mai înaltă calitate ca ingredient principal. Este îmbogățită cu acid hialuronic, extract din sâmburi de struguri, vitamine și minerale care au grijă de sănătatea tenului, unghiilor și a părului. Acest produs este pur și simplu un “must have” în gama de produse fitness și beauty a oricărei femei!

             

Pink Care Package - BeastPink          

Sticla pentru hidratare Hydrator cu o capacitate 1,89 l vă va însoți în timpul antrenamentelor intense sau atunci când plecați la drum. Pe lângă faptul că are un volum practic, veți aprecia această sticlă și pentru designul elegant și logoul modern BeastPink. Creați-vă propriul stil de fitness cu această sticlă elegantă Hydrator BeastPink!

Rucsacul cu șnur String Bag White este un rucsac de umăr spațios, cu un design simplu și elegant. Este inscripționat cu logoul modern BeastPink, care exprimă unicitatea și feminitatea voastră. Asortați-vă ținuta cu acest articol special pe care îl puteți utiliza pentru a vă pune îmbrăcămintea și încălțămintea de fitness, dar care poate fi utilizat și ca un rucsac practic în timpul liber..

          

Atenție

Pachetul conține suplimente alimentare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu pot înlocui o alimentație variată. Nu lăsați la îndemâna copiilor! 

Recenzii clienți

Pink Care Package - BeastPink

Evaluarea globală a produsului

100 %
100 %
Scor mediu din 2 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

100,0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Pink Care Package - BeastPink

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Pink Care Package - BeastPink
Rating-ul dvs
Fără ambalaj din plastic
Nu
EAN
9000004011072
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Pink Care Package - BeastPink

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul