Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Phase 8 - MuscleTech

Producător: muscletech
Evaluarea:
90 %

Proteina Phase 8 este una multicomponent, care conţine 26 g de proteine într-o singură doză din 6 surse de înaltă calitate. Viteza lor de digerare este diferită, încât alimentează masa musculară cu aminoacizi pe o durată de 8 ore. Aşa corpul recepţionează substanţele necesare pentru regenerare şi datorită acestui fapt produsul este foarte anabolic şi anti-catabolic, ajută la dezvoltarea masei musculare curate.

În stoc
Preţ special   178,00 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

PHASE 8 - proteină multi-component ce conţine un amestec din 6 surse proteice, cu o absorbţie treptată, până la 8 ore

PHASE8™  este o proteină multi-component deosebită care alimentează masa musculară cu aminoacizi cu până la 8 ore. Fiecare doză conţine o cantitate extraordinară de 26  de proteine lactice, care produc aminoacizi cu o absorbţie treptată şu cu un conţinut de scăzut de carbohidraţi. Conţine 6 surse proteice de calitate superioară precum: izolat hidrolizat proteic din zer, izolat proteic din zer, concentrat proteic din zer, concentrat proteic din lapte, caseinat de calciu, cazeină micelară. Acestea se digeră diferit şi treptat şi aşa corpul recepţionează substanţele necesare regenerării. Datorită acestor caracteristici este foarte anabolic şi anti-catabolic, ajută la dezvolatrea masei musculare curate.

 

phase 8 proteina multi-component

 

Phase 8 şi beneficiile sale

  • proteină multi-component de înaltă calitate
  • conţine 6 surse de proteine
  • conţine proteine care se eliberează pe o durată de 8 ore
  • contribuie la dezvoltarea masei musculare
  • ideal oricând în cursul zilei
  • are un gust delicios 
 

phase 8 proteina multi-component

 

Ingrediente

Amestec de proteine (concentrat proteic din lapte [furnizează caseinat de calciu și zer], concentrat de zer, cazeină micelară, caseinat de calciu, izolat hidrolizat proteic din zer, izolat proteic din zer), maltodextrină, taurină, arome naturale și artificiale, glicină, supliment de nutriţie Sunflower-Based (ulei de floarea soarelui , sirop de porumb, cazeinat de sodiu, mono- și digliceride, fosfat acid de potasiu, fosfat de calciu, tocoferolii [ca şi conservanţi]), Cookie Crumble Pieces (făină îmbogățită [făină de grâu, niacina, fier, tiamina mononitrat, riboflavina, acid folic], zahăr, ulei vegetal, [ulei de soia, ulei de palmier, TBHQ (conservant), cacao alcalinizat, fructoză, sirop de porumb, făină galbenă de porumb, ciocolată, sare, dextroză, bicarbonat de sodiu, zer, lecitină din soia), dextroză, sare, lecitină de soia, gumă de guar, dioxid de siliciu, acesulfam de potasiu, sucraloză.

Mod de administrare

Amestecaţi 1 cupă de produs cu 200 ml  de apă sau lapte degresat, sau amestecaţi 2 cupe cu 400 ml de apă sau lapte. Consumaţi între mesele principale şi înainte de culcare. Pentru rezultate maxime, consumaţi 4 cupe zilnic pe o durată de min. 6 săptămăni. Pe durata administrării, consumaţi o cantitate suficientă de lichide.


Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale (aromă de vanilie)1 măsură (41 g)
Calorii 150 kcal
Calorii din grăsimi 20 kcal
Total lipide 2 g
Grăsimi trans 0 g
Colesterol 5 mg
Total carbohidraţi 7 g
Fibre 1 g
Zahăr 0 g
Proteine 26 g
Calciu 20 mg
Sodiu 120 mg
Digestive Enzyme Matrix
Papaină 50 mg
Amilază 50 mg

 

Atenţie

Nu este dedicat persoanelor sub vărsta de 18 ani, nici femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Dacă remarcaţi efecte nebenefice, întrerupeţi administrarea şi consultaţi-vă cu medicul. Respectaţi doza zilnică recomandată. Utilizaţi conform instrucţiunilor. Depozitaţi în loc răcoros şi uscat. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor

 

Atenţionare alergeni: Produsul a fost fabricat cu echipamente care pot prelucra şi lapte, soia, ouă, crustacee, nuci şi arahide.

Recenzii clienți

Phase 8 - MuscleTech

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Phase 8 - MuscleTech
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Phase 8 - MuscleTech

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul