Parașută dublă pentru antrenament - YAKIMASPORT

0%
0% (0)
Producător: YAKIMASPORT

Parașuta dublă pentru antrenament este un accesoriu sport pentru alergători care facilitează antrenarea vitezei și explozivității. Când este atașată de corpul alergătorului, aceasta se deschide odată pusă în mișcare, oferind sportivului o rezistentă suplimentară de depășit. Acest lucru crește intensitatea generală a exercițiului, îmbunătățind efectiv antrenamentul de explozie, viteză, dinamică și forța picioarelor.

Indisponibil pe termen lung

Parașuta dublă pentru antrenament este un accesoriu sport care va crește intensitatea antrenamentului de alergare

Parașuta dublă pentru antrenament este un instrument eficient de antrenament care ajută la creșterea dificultății de alergare. Este prevăzută cu o curea reglabilă care se prinde de talia alergătorului. Odată ce vă puneți în mișcare, parașuta se deschide și oferă o rezistență suplimentară în timp ce alergați. Intensitatea antrenamentului vostru crește astfel semnificativ datorită designului cu parașută dublă.


Alergarea cu rezistență suplimentară este o modalitate excelentă de a vă dezvolta explozivitatea, viteza maximă și dinamica. În plus, ajută la întărirea picioarelor, precum și a trunchiului, deoarece rezistența implică și mușchii abdominali oblici. Drept urmare, acest accesoriu vă poate ajuta să vă îmbunătățiți rezultatele performanței sportive, trecând la nivelul următor.


Acest instrument de antrenament este soluția ideală pentru sportivii care doresc să dezvolte în continuare elementul viteză al capacității lor de performanță. Este deosebit de util pentru alergători, precum și pentru jucătorii de sporturi de echipă, cum ar fi jucătorii de fotbal și baschet. Cu toate acestea, este la fel de util pentru alți sportivi a căror disciplină cere viteză bună. Parașuta este fabricată din nailon, datorită căruia este ușoară și simplu de depozitat. Pur și simplu împachetați-o în geanta furnizată și sunteți gata să vă antrenați pe pista de alergare, în parcul local sau pe traseul preferat.

 

Material

Nailon 

Detalii produs
EAN 5903137554307
Cod HS 95069190: --- Ostatné
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 0.48 kg
Greutate brută 0.48 kg
Lungime 20.00 cm
Lățime 23.00 cm
Înălțime 6.00 cm
Fabricat în Polonia
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Alte accesorii pentru antrenament
Alte categorii Altele
Antrenament acasă
Antrenament acasă și altele

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Parașută dublă pentru antrenament - YAKIMASPORT
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Parașută dublă pentru antrenament - YAKIMASPORT
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul