Pantaloni Fitted Pant Grey - GymBeam

Evaluarea:
100 % of 100
100% (4)
Producător: GymBeam Clothing

Pantalonii de fitness Fitted Pant Grey de culoare gri, pentru sport și cu design conic, vor anima perfect garderoba voastră. Design-ul lor vi se potrivește perfect tuturor, ei arătându-vă un posterior redus. Combină funcționalitatea și moda și vă stau ca și turnați. Arătați-le tuturor cum vă antrenați din greu!

Indisponibil pe termen lung

Pantalonii trendy Fitted Pant Grey cu design conic, îi veți folosi atât în sala de fitness cât și casual

Pantalonii de trening Fitted Pant Grey pentru fitness, sunt eleganți, din colecția Gym Beam Clothing și care nu ar trebui să lipsească din garderoba voastră. Aceștia sunt un bestseller absolut, fie pentru antrenament sau uzul de zi cu zi. Sunt la modă, au un design simplu, cu un logo-ul Gym Beam pe piciorul stâng și care vă arată perfect fiecare contur al mușchilor. Arătați-le tuturor că vă antrenați din greu!


Pantalonii Fitted Pant Grey - GymBeam

 

Profitați de această noutate în garderoba voastră și care vă va încânta cu un design conic cu un posterior redus . Combinând funcționalitatea și moda, se potrivesc perfect și sunt estetic proiectați pentru fiecare fizic. Mai mult decât atât, sunt fabricați într-un mod unic, astfel încât vă mențin corpul la temperatura optimă în timpul antrenamentului și vă oferă un confort maxim, făcându-vă să vă depășiți limitele la maxim.

 

Tabelul mărimilor pantalonilor

MărimeMLXL
De la șolduri în jos 106 cm 109 cm 112 cm
La coapse 54 cm 58 cm 64 cm
Talie neîntinsă 80 cm 86 cm 90 cm
Talie întinsă 94 cm 108 cm 112 cm

 

Caracteristicile și descrierea pantalonilor

Pantalonii de trening gri cu inscripția albă Gym Beam pe piciorul stâng lângă buzunar conțin pe ambele părți buzunare cu fermoare, ceea ce îi face utili nu numai pentru fitness, ci și pentru uzul de zi cu zi. Vă stau superb, dar puteți folosi, de asemenea, șnurul de la nivelul taliei, prevăzută și cu o bandă de cauciuc. Pantalonii sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, împotriva transpirației, din 20% poliester și 80% bumbac. 

 

Cum să aveți grijă de pantalonii de la Gym Beam Clothing?

Acești pantaloni de trening eleganți nu necesită o îngrijire specială. Spălați-i neapărat la 30°C, ideal pe dos, pentru a rezista ca noi, atâta timp cât este posibil. Nu se șifonează, astfel încât aceștia nu trebuie călcați, dar dacă insistați, calcați-i neapărat la o temperatură moderată. Nu călcați niciodată imprimeul.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 9000000130128
Cod HS Transport
Categoria principală Pantaloni sport

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Pantaloni Fitted Pant Grey - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Pantaloni Fitted Pant Grey - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 4 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală al clientului aprobat

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Sunt foarte groși, plusat la interior.

Considerați utilă această recenzie?

Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul