Nootropic Power - Applied Nutrition

0%
0% (0)
Producător: Applied Nutrition

Nootropic Power este un nootropic avansat care a fost conceput și produs pentru a susține concentrarea și alte funcții ale creierului în timpul sarcinilor psihice și fizice solicitante. Conține un amestec funcțional de 12 substanțe atent selectate și demonstrate, care vă vor oferi un aport suplimentar de energie în orice moment al zilei.

Indisponibil pe termen lung

Nootropic Power - un nootropic complex pentru performanțe mentale și fizice maxime

Nootropic Power este un nootropic complex sub formă de capsule, care conține un amestec de 12 ingrediente active concepute pentru a susține performanțe maxime, care necesită o atenție maximă și funcții cerebrale agere. Îi veți aprecia efectul în timpul activităților mentale și fizice solicitante. Există un motiv pentru care nootropicele sunt denumite și „droguri inteligente”. O porție a acestui nootropic conține 300 mg formă activă de colină sub formă de A-GPC, care este un precursor al neurotransmițătorului acetilcolină, important pentru funcțiile cognitive optime și activitatea neuromusculară. Alte 300 mg dintr-o substanță numită citicolină (CDP-colină) mărește în continuare doza totală de colină, sporind astfel efectul său general. Valul de energie mentală și fizică este asigurat de 100 mg de cofeină, care are un debut treptat de acțiune datorită dozei de 100 mg de l-teanină. Mai mult, veți primi 200 mg din aminoacidul l-tirozină într-o singură porție, care este un precursor al catecolaminelor adrenalină și noradrenalină, și 150 mg de extract de Ginkgo Biloba. Este bogat în antioxidanți, flavonoizi și este o parte frecventă a produselor care susțin funcțiile cerebrale.

Nootropic Power este, de asemenea, o sursă de 50 mg de rădăcină de aur (Rhodiola Rosea), care are un efect adaptogen, iar substanțele aparținând adaptogenilor pot ajuta la gestionarea cu ușurință a stresului, precum și la influențarea în mod pozitiv a funcțiilor cognitive și a vitalității. AstraGin® și BioPerine® sunt substanțe care au capacitatea de a maximiza absorbția, astfel încât întregul amestec să aibă o biodisponibilitate mai mare. Ultimele substanțe din produs sunt vitamina B6 și vitamina B12. Aceste vitamine contribuie la metabolismul energetic optim, care este important pentru producerea de energie și reducerea oboselii și epuizării.

Datorită gamei sale largi și a ingredientelor funcționale, Nootropic Power este potrivit pentru jucătorii de eSport, studenți, persoane cu locuri de muncă solicitante din punct de vedere mental sau sportivi pentru a obține energie înainte de antrenament sau meci.

               

Nootropic Power & beneficiile sale

  • nootropic funcțional sub formă practică de capsulă  
  • conține un complex de 12 ingrediente active pentru performanțe mentale și fizice maxime
  • contribuie la reducerea oboselii și epuizării
  • contribuie la metabolismul energetic optim
  • potrivit pentru jucătorii de eSport, sportivi etc. pentru a obține energie înainte de performanța lor
         

Ingrediente

Citicolină (citidină difosfocolină), alfa GPC (L-alfa glicerilfosforilcolină), acetil-L-carnitină, L-teanină, L-tirozină, extract de Ginkgo Biloba, cofeină anhidră, AstraGin® (extract de Astragalus Membranaceus și Panax Notoginseng) extract de Rhodiola Rosea, Vitamina B6 (Piridoxină HCL), BioPerine® (Extract de piper negru), Vitamina B12 (Cianocobalamină).

         

Mod de administrare

Luați 1 porție (2 capsule) dimineața, de preferință cu alimente.

             

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (2 capsule)
Citicolină 300 mg
Alfa GPC 300 mg
L-Carnitină 300 mg
L-Teanină 200 mg
L-Tirozină 200 mg
Ginkgo Biloba 150 mg
Cofeină anhidră 100 mg
AstraGin® 50 mg
Rhodiola Rosea 50 mg
Vitamina B6 10.5 mg
BioPerine® 5 mg
Vitamina B12 12.5 mg

                

Atenție

Dacă aveți vârsta sub 18 ani, sunteți însărcinată sau alăptați, aveți afecțiuni medicale sau dacă luați medicamente eliberate pe bază de rețetă, consultați un personal medical calificat înainte de a utiliza acest produs. Păstrați produsul într-un loc răcoros și uscat, departe de accesul copiilor. Produsul conține cofeină (100 mg pe porție). Acest produs nu trebuie utilizat în combinație cu cofeină sau stimulente din alte surse. Nu trebuie să depășiți un aport zilnic de cofeină de 400 mg. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Detalii produs
Fabricat în EU
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Formă Capsule
Amestec Mix
Vegan Nu
Vegetarian Da
Fără lactoză Da
Fără gluten Da
BIO Nu
Fără OMG Da
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără ambalaj din plastic Nu
Categoria principală Stimulente neurometabolice
Alte categorii Alte suplimente
Nutriție sportivă
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Nootropic Power - Applied Nutrition
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Nootropic Power - Applied Nutrition
Rating-ul dvs
Capsule Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul