Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

N1 Pre-Workout - Nutrend

Producător: Nutrend
Evaluarea:
84 %

N1 Pre-workout este un stimulent de pre-antrenament care vă asigură o doză maximă de energie, vă crește puterea de concentrare și vă îmbunătățește rezistența și performanța fizică. Amestecul unic de beta-alanină, L-arginină și creatină vă asigură că veți avea performanțe maxime. Energia vă este dată de L-tirozină, acid L-ascorbic și cafeină. Iar antrenamentul poate să înceapă!

 
Preţ special 48,90 Lei Preț normal 0,00 Lei
Preț recomandat de vânzare
Taxa de livrare de la 9.00 Lei
GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei

N1 Pre-workout - un stimulent de pre-antrenament pentru o performanță maximă

N1 Pre-workout este un stimulent de pre-antrenament de înaltă calitate care, datorită ingredientelor sale unice, vă ajută să profitați la maxium de fiecare antrenament de forță și de rezistență. Doza mare de energie vă este asigurată de amestecul de L-tirozină, cafeină și vitamina C. Aceste ingrediente active, spre deosebire de stimulentele similare de pre-antrenament, furnizează energie pe parcursul întregului antrenament, chiar dacă activitatea sportivă depășește 120 de minute!

                                                                             

Pentru a maximiza rezistența și  performanța fizică, stimulentul de pre-antrenament N1 Pre-workout conține și un amestec de beta alanină, alfa-ketoglutarat de arginină și creatină care ajută la pomparea masei musculare. Încercați pe propria piele forța stimulentului N1 Pre-workout!

                 

N1 Pre-workout și beneficiile sale

 • Stimulent de pre-antrenament de înaltă calitate
 • Asigură necesarul de energie și îmbunătățește puterea de concentrare
 • Promovează rezistența și performanța fizică
 • Este o sursă excelentă de energie
 • Ajută la pomparea masei musculare

                   

Ingrediente

N1 aromă de coacăze negre: L-arginină-alfa-ketoglutarat, beta-alanină, creatină monohidrată - Creapure®, inulină, fosfat de calciu, citrat de sodiu, citrat de creatină, regulator de aciditate (acid citric), acid L-ascorbic, L-tirozină, L-alanină , glicină, clorură de sodiu, cafeină, extract de ginseng (5% ginsenoizi), aromă, amestec concentrat de sfeclă roșie și extract de spirulină, nicotinamidă, concentrat de morcov negru, îndulcitori: sucraloză și steviol glicozide, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (piperină 95%) - Bioperine®. Produsul poate conține urme de soia și proteine din lapte.

N1 aromă de portocale roșii: L-arginină-alfa-ketoglutarat, beta-alanină, creatină monohidrată - Creapure®, inulină, fosfat de calciu, citrat de sodiu, citrat de creatină, regulator de aciditate (acid citric), acid L-ascorbic, L-tirozină, L- alanină, glicină, clorură de sodiu, cafeină, extract de ginseng (5% ginsenoide), aromă, concentrat de morcov negru, nicotinamidă, îndulcitori: sucraloză și steviol glicozide, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru tioxin (95% piperină) - Bioperine®, colorant (beta-caroten). Produsul poate conține urme de soia și proteine din lapte.

N1 aromă de grepfrut: L-arginină-alfa-ketoglutarat, beta-alanină, creatină monohidrată - Creapure®, inulină, fosfat de calciu, citrat de sodiu, citrat de creatină, regulator de aciditate (acid citric), acid L-ascorbic, L-tirozină, L- alanină, glicină, clorură de sodiu, cafeină, extract de ginseng (5% ginsenoide), aromă, nicotinamidă, îndulcitori: sucraloză și steviol glicozide, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), D-pantotenat de calciu, concentrat de colorant Flare, aromă de naringină, clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru tioxin (95% piperină) - Bioperine®, colorant (beta-caroten). Produsul poate conține urme de soia și proteine din lapte.

N1 aromă de zmeură albastră: L-arginină-alfa-ketoglutarat, beta-alanină, creatină monohidrată - Creapure®, inulină, fosfat de calciu, citrat de sodiu, citrat de creatină, regulator de aciditate (acid citric), acid L-ascorbic, L-tirozină, L- alanină, glicină, clorură de sodiu, cafeină, extract de ginseng (5% ginsenoide), nicotinamidă, îndulcitori: sucraloză și steviol glicozide, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru tioxin (95% piperină) - Bioperine®, colorant albastru strălucitor. Produsul poate conține urme de soia și proteine din lapte.

             

Mod de administrare 

 • Pentru cei cu până la 75 kg greutate corporală și pentru sportivii sensibili, se amestecă o porție de 8,5 g cu 150 ml apă.

 • Pentru cei cu peste 75 kg greutate corporală sau pentru sportivii cu un grad ridicat de pregătire, se amestecă 17 g cu 300 ml apă.  
                 

Se recomandă a fi consumat cu 30 de minute înainte de antrenament. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

 • ¼ lingură de măsurare = aprox. 8,5 g, ½ lingură de măsurare = aprox. 17 g. Se amestecă doza recomandată cu apă.
 • pachețel: ½ pachețel = 8,5 g, 1 pachețel = 17 g. Se amestecă doza recomandată cu apă. Odată deschis, utilizați în termen de 2 zile.

             

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de grepfrut)8,5 g17 g
L-arginină alfa-ketoglutarat 1750 mg  3500 mg
Beta-Alanină 1750 mg  3500 mg
Creatină  1330 mg 2660 mg
L-Tirozină 250 mg 500 mg
L-Alanină 250 mg 500 mg
Glicină 250 mg 500 mg
Cafeină 100 mg 200 mg
Extract de piper negru 1,1 mg 2,1 mg
Extract de ginseng 100 mg 200 mg
Vitamina C 250 mg 500 mg
Acid pantotenic (Vitamina B5) 9 mg 18 mg
Tiamină (Vitamina B1) 1,4 mg 2,8 mg
Piridoxină (Vitamina B6) 1,4 mg 2,8 mg
Niacină (Vitamina B3) 24 mg 48 mg
Calciu 158 mg 316 mg
Sodiu 175 mg 350 mg
Zaharuri < 0,1 g < 0,2 g

              

Atenție

Supliment alimentar, cu îndulcitori. Conține cafeină (200 mg / 17 g / 100 mg / 8,5 g) - nu este potrivit pentru copii și femei însărcinate sau care alăptează.
Odată deschis, păstrați la sub 25°C și utilizați în termen de 3 luni.
Conceput special pentru sportivi adulți. Nu înlocuiește o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Protejați de căldură, îngheț și umezeală. Datorită concentrației ridicate de substanțe active, particulele nedizolvate sunt vizibile în băutură după amestecare. Aceasta este o caracteristică naturală a produsului și nu este un defect. Senzația de furnicături este o reacție naturală!
Recenzii clienți

N1 Pre-Workout - Nutrend

Evaluarea globală a produsului

84%
84%
Scor mediu din 16 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

75 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
6 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
Rush-ul de energie si pompare l-am mai simtit doar la Jack3d formula veche (pentru cunoscatori). Trebuie doar sa poti trece peste piperul care te loveste dupa ce consumi produsul, dar chiar si asa aroma e buna. Chiar am intrat sa las aceasta recenzie pentru ca produsul acesta merita

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

40.0000 %
1 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
Am luat din greseala o cupa intreaga prima oara, apoi am citit ca se ia maxim o jumatate de cupa ... de ce puneti o cupa asa mare daca nu e necesar?! La cateva minute deja aveam o stare de rau, imi amorteau bratele si nu-mi mai simteam picioarele. Dupa 30 minute am vomitat si asa mi-am revenit. Apoi, dupa cateva zile am incercat o jumatate de cupa, cum se recomanda pe cutie la peste 75kg (eu am 88) dar si asa e cam mult, desi, nu sunt sensibil la cofeina sau la celelalte componente. Am mai luat preworkout-uri de la multe alte firme dar niciodata n-am avut astfel de stari. Abia la un sfert ... arată recenzia completă

Considerați utilă această recenzie?

Toate recenziile N1 Pre-Workout - Nutrend

 1. 100%

  Bogdan

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Unul din cele mai bune pre workout pe care le-am incercat
  Rush-ul de energie si pompare l-am mai simtit doar la Jack3d formula veche (pentru cunoscatori). Trebuie doar sa poti trece peste piperul care te loveste dupa ce consumi produsul, dar chiar si asa aroma e buna. Chiar am intrat sa las aceasta recenzie pentru ca produsul acesta merita
 2. 100%

  Eduard

  Client real

  Punctele clientului: 3

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Bun
  Isi face treaba cu succes, fara sa simti acele furnicaturi pe piele, ca la alte stimulente de genul. Imi place ca nu are calorii si zahar, deci daca il iau dimineata nu ma scoate din Fasting-ul de 16 ore. Nu am incercat decat pe cel de portocala rosie, e gustos, pe restul inca nu le-am incercat.
 3. 40%

  Yuri

  Client real

  Punctele clientului: 4

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Nerecomandat
  Un pic prea tare
  Am luat din greseala o cupa intreaga prima oara, apoi am citit ca se ia maxim o jumatate de cupa ... de ce puneti o cupa asa mare daca nu e necesar?! La cateva minute deja aveam o stare de rau, imi amorteau bratele si nu-mi mai simteam picioarele. Dupa 30 minute am vomitat si asa mi-am revenit.
  Apoi, dupa cateva zile am incercat o jumatate de cupa, cum se recomanda pe cutie la peste 75kg (eu am 88) dar si asa e cam mult, desi, nu sunt sensibil la cofeina sau la celelalte componente. Am mai luat preworkout-uri de la multe alte firme dar niciodata n-am avut astfel de stari.
  Abia la un sfert de cupa e tolerabil dar nici nu mai simt mare lucru.
  Eu am luat cu aroma red orange dar gustul este oribil! Se simte chimic si foarte sarat ... destul de ciudat!
  Nu stiu daca are si altceva ascuns in el dar produsul asta e foarte dubios! Deja ma gandesc serios sa-l arunc, am dat banii degeaba!
 4. 100%

  best

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  best
  very good
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:N1 Pre-Workout - Nutrend
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
8.00 cm
Lățime
10.00 cm
Lungime
10.00 cm
Greutate brută
0.40 kg
Grup de arome
fructe
Număr de bucăți per pachet
12 buc.
Număr de bucăți pe palet
1 buc.
Greutate netă
0.30 kg
Cod HS
Transport
EAN
8594073170002
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Etichetele produselor
Transport
Fără OMG
Nu
BIO
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

N1 Pre-Workout - Nutrend

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul