Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mega Arginine - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
80 %

Mega Arginina promovează creșterea nivelului de oxid nitric, dilată vasele de sânge și astfel susține creșterea puterii și a rezistenței. În acest fel, substanțele nutritive ajung mai repede în mușchi, întârzie oboseala și astfel se îmbunătățește regenerarea mușchilor. Arginina poate accelera procesul de vindecare a leziunilor musculare și poate contribui la o creștere a GH-ului. Într-o capsulă se găsesc până la 1300 mg de arginină.

Stoc epuizat
Preț estimat 90,00 Lei

Mega Arginina - supliment ce crește nivelul de oxid nitric, promovează formarea hormonului de creștere și accelerează regenerarea mușchilor

Mega Arginina este un supliment cu arginină, care promovează creșterea nivelului de oxid nitric, prin urmare, dilată vasele de sânge și, astfel, crește nivelul de oxigenare a inimii și a mușchilor și îmbunătățește, de asemenea, erecția. Sportivii consumă arginină pentru a le crește fluxul de sânge. Daca mai mulți nutrienți ajung în mușchii antrenați, iar substanțe care cauzează oboseala se elimină mai rapid, se obțin astfel rezultate mai bune și o regenerare mai rapidă. Arginina poate accelera procesul de vindecare a leziunilor musculare, poate contribui la o creștere a GH-ului și poate sprijini activitatea și sensibilitatea la insulină.

 

mega arginină arginine scitec

 

Arginina, ca un precursor al oxidului nitric (NO), dilată venele și cauzează aprovizionarea excesivă cu sânge a mușchilor, evidențiază venele(efect de pompare), are efect pozitiv asupra oxigenării mușchiului inimii și a altor țesuturi musculare. Îmbunătățirea fluxului de sânge va crește forța și rezistența sportivilor. Îmbunătățind circulația sângelui, substanțele nutritive ajung în mușchii antrenați, mai repede și mai eficient. Astfel, se previne oboseala și se îmbunătățește regenerarea mușchilor. Consumul de arginină este foarte popular în cercul de atleți și culturiști.

 

mega arginină arginine scitec

 

Mega Arginine și beneficiile sale

  • oferă până la 1300 mg de arginină într-o capsulă
  • crește nivelul de oxid nitric (NO)
  • îmbunătățește rezistența sexuală
  • promovează formarea de GH
  • îmbunătățește regenerarea și vindecarea

 

Ingrediente

L-Arginină HCl, gelatină bovină, agent antiaglomerant (sulfat de magneziu), coloranți (oxid de titan, oxid negru de fier, E151).

 

Mod de administrare

Luați o capsulă pe zi, cu 30 de minute înainte de antrenament.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 doză (1 capsula)
L-Arginină HCl1300 mg

 

Atenție persoanelor alergice: este fabricat într-o companie ce procesează lapte, soia, albuș de ou, gluten și arahide.

Recenzii clienți

Mega Arginine - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mega Arginine - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
5999100002647
Grup de arome
natural
Înălțime
10.50 cm
Lățime
5.50 cm
Lungime
20.50 cm
Greutate brută
0.23 kg
Capsule
120 caps.
Cod HS
21069092
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Capsule
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Mega Arginine - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul