Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Matrix 2270g - Syntrax

Producător: Syntrax
Evaluarea:
90 %

Matrix sunt proteine revoluționare care au o structură asemănătoare cu proteinele din laptele matern. Este un produs care se digeră ușor și are un puternic efect anabolic. Este o combinație de proteine cu absorbție rapidă și lentă într-un raport optimizat de 1:3, în plus conține și peptide de glutamină. Matrix sunt proteine cu o concentrație de 74,19%.

În stoc
Preţ special   178,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Matrix: proteine revoluţionare care au o structură asemănătoare cu proteinele din laptele matern 

Matrix sunt proteine cu un concept revoluționar, având la bază zeci de ani de cercetare. Compoziția acestui produs se bazează pe structura proteinelor din laptele matern, atât din punct de vedere al bioactivității proteinelor, cât și din disponibilitatea în timp a aminoacizilor absorbiți. MATRIX este un produs revoluționar pe piața mondială a suplimentelor proteice și este una dintre cele mai puternice formule legale pentru creșterea masei musculare.

 

Proteine Matrix

 

Componentele proteinelor MATRIX nu sunt prelucrate termic pentru a nu fi degradate (denaturate) și astfel, își păstrează proprietățile bioactive pe care le au doar proteinele complet proaspete. Digestia și puternicul efect anabolic al acestora sunt de câteva ori mai mari comparativ cu formele clasice de proteine din zer. Proteinele Matrix au un potențial anabolic maxim. Raportul între proteinele cu absorbție rapidă și cele cu absorbție lentă este optimizat într-un raport de 1: 3, un raport egal cu cel al proteinelor din laptele matern. Acest raport în combinație cu peptida de glutamină oferă cel mai puternic potențial anabolic pentru organismul uman.

 

Matrix și beneficiile sale

  • o descoperire revoluționară în domeniul culturismului - un puternic efect anabolic și de câteva ori mai mare față de formele clasice (proteinele din zer)
  • matrix este un amestec bioactiv brevetat
  • conceptul de bază al proteinei MATRIX se bazează pe o structură asemănătoare laptelui matern, care conține un raport optimizat de proteine cu absorbție rapidă și cele cu absorbție lentă, concret de 3:1
  • componentele proteinei MATRIX nu sunt prelucrate termic, astfel își păstrează calitățile de proteine curate!
  • consumați acest supliment proteic timp de 8 săptămâni și veți obține o creștere spectaculoasă a masei musculare

 

Ingrediente

Ingredientul de bază este o proteină din zer nedenaturată (bioactivă), cazeină micelară nedenaturată, albumină de ou nedenaturată și peptide bioactive de glutamină în formă liberă (8,4 g în 100 g!) Notă: proteină din zer din punct de vedere legislativ este trecută la categoria de concentrat, datorită conservării conținutul de substanțe bioactive (peptide, lactoferină etc.), dar nu conține reziduuri de lactoză ca în concentrate clasice.

 

Mod de administrare

Amestecaţi o cupă (35 g) Matrix cu 300-400 ml de apă sau lapte degresat. Consumați de 2 -3 ori pe zi. Cele mai potrivete momente ale zile pentr a o consuma: dimineaţa pe stomacul gol, cu 20 min după antrenament şi seara înainte de culcare.

 
Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale100 g
Calorii387,1 kcal
Proteine74,19 g
Carbohidraţi9,68 g
Colesterol129,03 mg
Grăsimi6,45 g
Potasiu870,97 mg
Sodiu483,87 mg

 

Profilul de aminoacizi

Aminoacizi100 g
Izoleucină5,8 g
Leucină10,3 g
Lizină8,7 g
Metionină2,2 g
Fenilalanină3,6 g
Treonină6,4 g
Triptofan1,9 g
Valină6 g
Arginină2,5 g
L-glutamină8,4 g
L-histidină2,1 g

 

Atenție

Acest produs este destinat a fi consumat de persoanele adulte și sănătoase. Dacă luați orice tip de medicament, discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea acestui produs. Nu este indicat femeilor gravide, celor care vor să rămână gravide sau cele care alăptează. Dacă observați reacții adverse, întrerupeți administrarea produsului și consultați medicul. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Recomandat pentru o nutriție specială. Nu este indicat copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu conține substanțe interzise.

 

A se păstra într-un loc uscat, răcoros, departe de lumina soarelui, închis cu grijă! A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul, importatorul și distribuitorul nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Produsul poate conține urme de lapte, soia, ouă, crustacee, nuci și arahide.

Recenzii clienți

Matrix 2270g - Syntrax

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Matrix 2270g - Syntrax
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Fără ambalaj din plastic
Nu
Grup de arome
fruct
Înălțime
37.00 cm
Lățime
8.00 cm
Lungime
28.00 cm
Greutate brută
2.40 kg
Cod HS
21061080
EAN
893912124458
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Formă
Pudră
Metoda de prelucrare a proteinelor
Prelucrare diferită
Sursă proteică
Multi-componentă
Bio
Nu
Fără gluten
Nu
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Matrix 2270g - Syntrax

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul