Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Loaded Legends - The Protein Works

Producător: The Protein Works
Evaluarea:
100 %

Loaded Legends este un baton proteic premium cu 15 g proteine, conținut ridicat de fibre și conținut minim de zahăr. Savurați un baton delicios, care reprezintă mai mult decât o simplă sursă de proteine!

 
Preţ special 9,90 Lei Preț normal 0,00 Lei
Preț recomandat de vânzare
Taxa de livrare de la 9.00 Lei
GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei

Loaded Legends - un baton proteic legendar plin de savoare, proteine și fibre

Loaded Legends este un baton proteic delicios cu 15 g proteine, conținut ridicat de fibre și conținut minim de zahăr. În plus, fiecare dintre arome conține mai puțin de 187 de calorii, în ciuda glazurii. Batoanele proteice nu sunt doar o sursă de proteine pentru a menține și dezvolta masa musculară. Acestea reprezintă și o alternativă fitness în cazul în care trebuie să vă potoliți pofta de dulce. Savurați-le după antrenament sau luați-le cu voi oriunde.

Loaded Legends - The Protein Works

Loaded Legends - The Protein Works

Loaded Legends - The Protein Works

Loaded Legends și beneficiile lor

  • conțin 15 g de proteine
  • au un conținut ridicat de fibre 
  • au un conținut minim de zahăr
  • au mai puțin de 187 calorii
  • sunt ideale după antrenament sau pentru drum

                                             

Ingrediente

Aromă de fudge de ciocolată fandango: amestec de proteine (35%) (bucăți de proteină de soia (izolat proteic din soia, pudră de cacao, amidon de tapioca), concentrat proteic din lapte, concentrat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), proteină hidrolizată de grâu), caramel (15%) fibră din rădăcină de cicoare, umectant (glicerol vegetal), sâmbure de palmier (durabil), apă, unt (lapte), ulei de palmier durabil, emulgatori (mono- și digliceride de acizi grași, tristearat de sorbitan, lecitină din rapiță), agent gelifiant (pectină), sare, colorant (caramel), fibră de porumb, umectant (glicerol vegetal), glazură de ciocolată neagră (10%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei de palmier durabil, pudră de cacao, emulgatori (lecitină din soia, poliglicerol polichinolat)), ulei de rapiță, cereale acoperite cu ciocolată albă (4%) (ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, zer praf (lapte), emulgator (lecitină din soia), aromă naturală de vanilie), cereale crocante (făină de grâu (gluten)), zahăr, făină din malț de grâu, amidon (grâu), agent de creștere (E500ii - bicarbonat de sodiu), sare, unt de cacao, aromă de vanilie), sirop de glucoză, zahăr, agent de strălucire (gumă arabică), amidon modificat, grăsime vegetală (nucă de cocos), fibră din rădăcină de cicoare, pudră de cacao, aromă, agent de îngroșare (gumă arabică), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), sare de mare, antioxidant (vitamina E).

Aromă de bezea rock choc: amestec de proteine (36%) (bucăți de proteină din soia (izolat proteic din soia, pudră de cacao, amidon de tapioca), concentrat proteic din lapte, concentrat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), proteină hidrolizată din grâu), caramel (15%) (fibră din rădăcină de cicoare, umectant (glicerol vegetal), sâmbure de palmier (durabil), apă, unt (lapte), ulei de palmier durabil, emulgatori (mono- și digliceride de acizi grași, tristearat de sorbitan, lecitină din rapiță), agent gelifiant (pectină), sare, colorant (caramel), fibră din porumb, umectant (glicerol vegetal), glazură de ciocolată neagră (10%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei de palmier durabil, pudră de cacao, emulgatori (lecitină din soia, poliglicerol polichinolat)), ulei de rapiță , bezele (4%) (sirop de glucoză-fructoză, zahăr, apă, dextroză, caragenan, amidon (porumb), proteină hidrolizată din soia, aromă naturală, colorant (sfeclă), fibră din rădăcină de cicoare, aromă naturală, agent de îngroșare (gumă arabică), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), sare de mare, colorant (caramel), antioxidant (vitamina E).

Aromă de caramel sărat karma: amestec de proteine (36%) (bucăți de proteină din soia (izolat de proteină din soia, pudră de cacao, amidon de tapioca, sare), concentrat de proteine din lapte, concentrat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), proteină hidrolizată din grâu), caramel (15% ) (fibră din rădăcină de cicoare, umectant (glicerol vegetal), sâmbure de palmier (durabil), apă, unt (lapte), ulei de palmier durabil, emulgatori (mono- și digliceride de acizi grași, tristearat de sorbitan, lecitină din rapiță), agent gelifiant (pectină), sare, colorant (caramel), fibră din porumb, umectant (glicerol vegetal), glazură de ciocolată neagră (10%) (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei de palmier durabil, pudră de cacao, emulgatori (lecitină din soia, poliglicerol policinolat)), ulei de rapiță, cereale acoperite cu cacao cu aromă de caramel (4%) (zahăr, unt de cacao, pudră de caramel (lapte integral condensat, zahăr, sirop de glucoză, sare, corector de aciditate (bicarbonat de sodiu)), lapte integral praf, zer pudră (lapte), masă de cacao, emulgator (lecitină din soia), aromă naturală), cereale crocante sărate (4%) (făină de grâu (gluten), zahăr, sare, făină de ovăz, făină din malț de grâu, agent de creștere (bicarbonat de sodiu), aromă de vanilie), sirop de glucoză, zahăr, agent de glazurare (gumă arabică), amidon modificat, ulei de nucă de cocos), fibră din rădăcină de cicoare, aromă, agent de îngroșare (gumă arabică), emulgator (lecitină din floarea-soarelui), sare de mare, colorant (caramel), antioxidant (vitamina E).

                 

Mod de administrare

Consumați oricând în timpul zilei pentru a vă crește aportul de proteine.        

                               

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de fudge de ciocolată fandango)
1 porție (50 g)
Valoare enrgetică 777 kJ / 185 kcal
Grăsimi 7 g
   din care grăsimi saturate 3.5 g
Carbohidrați 13.5 g
   din care zaharuri 2.5 g
Fibre 7.5 g
Proteine 15 g
Sare 0.3 g
Valori nutriționale (aromă de bezea rock choc)

1 porție (50 g)

Valoare enrgetică 737 kJ / 177kcal
Grăsimi 6.5 g
   din care grăsimi saturate 3 g
Carbohidrați 14 g
   din care zaharuri 2.5 g
Fibre 7.8 g
Proteine 15 g
Sare 0.29 g
Valori nutriționale (aromă de caramel sărat karma)1 porție (50 g)
Valoare enrgetică 778 kJ / 186 kcal
Grăsimi 7 g
   din care grăsimi saturate 3.5 g
Carbohidrați 13.5 g
   din care zaharuri 2.5 g
Fibre 7.6 g
Proteine 15 g
Sare 0.36 g

                 

Atenție

Supliment alimentar. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. Păstrați produsul la loc uscat la o temperatură de 5-25 ° C. Protejați-l de căldură, umiditate și de lumina directă a soarelui. Produsul nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează. Nu este potrivit pentru diabetici. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este raspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare a produsului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Consumul excesiv poate provoca efecte laxative.

Informații despre alergeni: conține lapte, soia, migdale. Poate conține urme de gluten, ouă, alune, sulfiți, nuci, semințe de susan.

Alergenii sunt indicați cu caractere aldine în ingrediente.

Recenzii clienți

Loaded Legends - The Protein Works

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 6 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Loaded Legends - The Protein Works

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Loaded Legends - The Protein Works
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
2.50 cm
Lățime
7.00 cm
Lungime
11.00 cm
Greutate brută
0.05 kg
Număr de bucăți per pachet
12 buc.
Greutate netă
0.05 kg
Cod HS
Transport
EAN
5060594772269
Fără îndulcitori artificiali
Da
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Fără OMG
Da
BIO
Nu
Fără gluten
Nu
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Produse Alimentare
Categoria legală a produsului
Produse alimentare
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Loaded Legends - The Protein Works

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul