Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Jointment Sport 120 caps - Universal

Evaluarea:
90 %

Jointment Sport este un supliment nutritiv complex pentru articulaţii, care conţine substanţe precum glucozamină şi condroitin sulfat, MSM şi cartilagiu de rechin. Acestea sunt benefice regenerării articulaţiilor, ligamentelor, iar produsul este ideal şi pentru sportivii care ţin cont de prevenirea dificultăţilor şi sănătatea sistemului locomotor. Pachetul conţine 20 de doze pentru tratarea articulaţiilor dvs şi consolidarea generală a imunităţii organismului.

Indisponibil pe termen lung

Jointment Sport - supliment nutritiv complex pentru regenerarea articulaţiilor şi ligamentelor, ideal pentru profilaxie şi sănătatea sistemului locomotor

Jointment Sport este un supliment nutritiv complex pentru articulaţii, care conţine substanţe de bază cum ar fi glucozamină și condroitin sulfat, care sunt utilizate pentru regenerarea articulațiilor, ligamentelor, adică ţesuturilor conjunctive ale fiecărui organism, presum şi MSM şi cartilagiu de rechin. Pachetul conţine 20 de doze pentru tratarea articulaţiilor dvs şi consolidarea generală a imunităţii organismului dvs. Compania Universal care produce nutriţie sportivă încă din anul 1977 a îmbunătăţit reţeta cu alţi componenţi activi. Jointment Sport este alegerea evidentă a sportivilor care ţin cont de prevenirea dificultăţilor şi sănătatea sistemului locomotor.


Jointment Sport


Jointment Sport şi beneficiile sale

  • conţine un complex de substanţe eficiente pentru articulaţii
  • regenerează articulaţiile şi ligamentele
  • benefic pentru sistemul locomotor
  • consolidează sistemul imunitar complet
  • ideal pentru profilaxie

 

Dozare

Administraţi zilnic 6 capsule, de fiecare dată 2 capsule împreună cu masa principală. Pachetul este conceput pentru suplimentare pe o durată de 20 de zile.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (6 caps)
Vitamina E 15 IU
Calciu 100 mg
Magneziu 100 mg
Mangan 1 mg
Glucozamină 1500 mg
Condroitin sulfat 200 mg
Metilsulfonilmetan (MSM) 150 mg
Curcumă 150 mg
Quercetină 100 mg
Ulei din semințe de in 100 mg
Bromelan 50 mg
Metionină 50 mg

 

Alte ingrediente

Glucozamină, gelatină, sulfat de calciu, oxid de magneziu, lactoză, stearat de magneziu, DL-metionină, D-alfa-tocoferil succinat, sulfat de mangan.

Alergeni: conține crustacee, soia, lapte sau produse ce conţin aceste ingrediente.

 

Atenţie

Nu este recomandat copiilor până la 15 ani, femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Respectaţi doza zilnică recomandată. Nu poate înlocui alimentaţia diversificată. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Păstraţi într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C, fără acces direct al razelor solare şi gerului. Producătorul nu răspunde de daune provocate de administrarea sau depozitarea neadecvată a produsului. Produsul este dedicat nutriţiei speciale. Ideal pentru sportivi şi persoane cu o activitate fizică crescută.

Recenzii clienți

Jointment Sport 120 caps - Universal

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Jointment Sport 120 caps - Universal
Rating-ul dvs

Aromă

Product detail
Categorii Suplimente pentru articulații
Întrebările clienților

Jointment Sport 120 caps - Universal

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul