Înlocuitor de masă dietetic - The Protein Works

Evaluare:
91 % of 100
91 % (18)
Producător: The Protein Works

Înlocuitor de masă dietetic este un amestec complex de nutrienți în formă de pulbere care creează un shake delicios plin de nutrienți de înaltă calitate. Pe lângă faptul că este bogat în proteine, conține și carbohidrați complexi, grăsimi de calitate sau o varietate de vitamine și minerale. În acest fel, este potrivit ca înlocuitor al mesei principale, precum și ca băutură post-antrenament, o gustare practică atunci când călătoriți sau sunteți ocupat.

În stoc
144,90Lei

Înlocuitor de masă dietetic este un amestec funcțional pentru un shake delicios cu un profil nutrițional complet, care servește ca o gustare practică în mișcare sau ca o masă după antrenament

Înlocuitor de masă dietetic este un amestec complex de nutrienți în formă de pulbere. Atunci când este amestecat cu lichid, creează un shake delicios cu un profil nutrițional complet. Este o combinație de carbohidrați complecșicu eliberare lentă, proteine și grăsimi de calitate, îmbogățit cu un spectru larg de vitamine și minerale. Acest amestec se mândrește cu un conținut ridicat de proteine, care contribuie la menținerea și creșterea masei musculare și la menținerea sănătății normale a oaselor. Este, de asemenea, bogat în carbohidrați complec, care sunt de obicei digerați lent, și astfel eliberează energie treptat. Este, de asemenea, bogat în fibre care ajută la îngrijirea digestiei și la compoziția optimă a microbiotei intestinale.

 

Înlocuitorul de masă dietetic este îmbogățit cu o varietate de vitamine și minerale care ajută la îngrijirea vitalității generale a organismului. Vitamina D conținută contribuie la funcționarea sistemului imunitar, a oaselor sau a mușchilor. Activitatea musculară beneficiază, de asemenea, de conținutul de magneziu și calciu. Magneziul este important pentru buna funcționare a sistemului nervos și pentru un echilibru electrolitic optim. Trebuie să țineți sub control acești electroliți, inclusiv potasiul, dacă desfășurați activități asociate cu o transpirație semnificativă.

 

Mulți dintre nutrienții conținuți, inclusiv vitamina C, vitamina B2, vitamina B3 sau B5, sunt, de asemenea, implicați în ameliorarea oboselii și a epuizării. De asemenea, mineralele zinc și selenium sunt benefice nu doar pentru păr sau stările de greață. Zincul va fi apreciat de bărbați, deoarece contribuie la menținerea unui nivel normal de testosteron în sânge, în timp ce seleniul este important pentru o spermatogeneză optimă. Conținutul ridicat de vitamina B12, care este implicată în funcționarea normală a sistemului imunitar, dar care poate fi deficitară, de exemplu, în dieta vegetarienilor, reprezintă, de asemenea, un mare avantaj.

 

Înlocuitorul de masă dietetic poate servi ca o alternativă la o masă obișnuită, de care vă veți bucura în plus datorită gustului său delicios și consistenței cremoase. Este la îndemână atunci când nu aveți timp sau spațiu pentru a mânca o masă solidă și aveți nevoie de o alternativă rapidă și convenabilă. Este ușor de amestecat, astfel încât să o puteți lua cu voi în deplasare și doar să o amestecați rapid cu apă dacă este nevoie. În plus, este util și ca băutură post-antrenament pentru a ajuta la îngrijirea mușchilor solicitați de sport. Este, așadar, un amestec versatil, dar nutritiv, care poate servi ca o gustare hrănitoare la nevoie.

 

Înlocuitor de masă dietetic și beneficiile sale

 • un amestec complex de nutrienți
 • când este amestecat cu apă sau lapte, se obține un shake gustos
 • are un gust delicios și o consistență cremoasă
 • are un conținut ridicat de proteine
 • conține carbohidrați complecși
 • are un conținut ridicat de fibre
 • bogat în vitamine și minerale
 • eliberează energie treptat
 • contribuie la creșterea musculară și la menținerea sănătății oaselor
 • ajută la digestie și la compoziția optimă a microbiotei intestinale
 • contribuie la funcționarea sistemului imunitar, a oaselor sau a mușchilor
 • este important pentru buna funcționare a sistemului nervos și pentru un echilibru electrolitic optim
 • contribuie la menținerea unor niveluri normale de testosteron în sânge
 • ușor de amestecat
 • adecvat pentru vegetarieni

 

Ingrediente

Aromă banana smoothie: Ovăz, amestec de proteine (proteine din soia, concentrat proteic din lapte, cazeină micelară (lapte), maltodextrină, amestec de vitamine și minerale TPW™ (fosfat de calciu, citrat de potasiu, clorură de sodiu, dihidrogenofosfat de potasiu, oxid de magneziu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, acetat de vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic, vitamina K), aromă, sare, agent de îngroșare (gumă de xantan, gumă de guar), îndulcitor (sucraloză), colorant (curcumină).

 

Aromă chocolate silk:  Ovăz, amestec de proteine (proteine din soia, concentrat de proteine din lapte, cazeină micelară (lapte), maltodextrină, emulgator: pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, amestec TPW™ de vitamine și minerale (fosfat de calciu, citrat de potasiu, clorură de sodiu, dihidrogenofosfat de potasiu, oxid de magneziu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, acetat de vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic, vitamina K), agent de îngroșare (gumă de xantan, gumă de guar), sare, aromă, îndulcitor (sucraloză).

 

Aromă strawberry cream: Ovăz, amestec de proteine (proteine din soia, concentrat de proteine din lapte, cazeină micelară (lapte), maltodextrină, amestec TPW™ de vitamine și minerale (fosfat de calciu, citrat de potasiu, clorură de sodiu, dihidrogenofosfat de potasiu, oxid de magneziu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, acetat de vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic, vitamina K), aromă, sare, agent de îngroșare (gumă de xantan, gumă de guar), îndulcitor (sucraloză), colorant (pulbere de sfeclă roșie).

 

Aromă vanilla cream: Ovăz, amestec de proteine (proteine din soia, concentrat de proteine din lapte, cazeină micelară (lapte), maltodextrină, amestec TPW™ de vitamine și minerale (fosfat de calciu, citrat de potasiu, clorură de sodiu, dihidrogenofosfat de potasiu, oxid de magneziu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, acetat de vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic, vitamina K), aromă, sare, agent de îngroșare (gumă de xantan, gumă de guar), îndulcitor (sucraloză).

 

Mod de administrare

Adaugați 70 g (1,5 măsuri) la 350 ml de apă sau lapte și amestecați bine.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă banana smothie)  pentru 100 g
Valoare energetică 1481 kJ / 353 kcal
Grăsimi 4.6 g
    - din care acizi grași saturați 1.3 g
Carbohidrați 53 g
   - din care zaharuri 2.9 g
Fibre 6.7 g
Proteine 28 g
Sare 1.04 g
Valori nutriționale (aromă chocolate silk) pentru 100 g
Valoare energetică 1465 kJ / 349 kcal
Grăsimi 4.9 g
    - din care acizi grași saturați 1.6 g
Carbohidrați 52 g
   - din care zaharuri 2.8 g
Fibre 7.9 g
Proteine 29 g
Sare 1.04 g
Valori nutriționale (aromă strawberry cream) pentru 100 g
Valoare energetică 1472 kJ / 351 kcal
Grăsimi 4.5 g
    - din care acizi grași saturați 1.2 g
Carbohidrați 53 g
   - din care zaharuri 2.9 g
Fibre 6.7 g
Proteine 28 g
Sare 1.04 g
Valori nutriționale (aromă vanilla cream)  pentru 100 g
Valoare energetică 1483 kJ / 354 kcal
Grăsimi 4.5 g
    - din care acizi grași saturați 1.2 g
Carbohidrați 53 g
   - din care zaharuri 2.9 g
Fibre 6.8 g
Proteine 28 g
Sare 1.04 g

  

Vitamine și minerale pentru 100 g 1 porție (70 g) %CR* 
Potasiu 726 mg 508 mg 25%
Calciu 367 mg 257 mg 32%
Fosfor 503 mg 352 mg 50 %
Magneziu 188 mg 132 mg 35%
Fier 11 mg 8 mg 54%
Zinc 4.3 mg 3 mg 35%
Cupru 0.9 mg 0.6 mg 60%
Mangan 1.7 mg 1.2 mg 60%
Seleniu 34 μg 24 μg 44 %
Iod 69 μg 48 μg 32 %
Vitamina A 371 μg 260 μg 32%
Vitamina D 2.1 μg 1.5 μg 30 %
Vitamina E 5.3 mg 3.7 mg 31%
Vitamina K 32 μg 23 μg 30 %
Vitamina C 34 mg 24 mg 30 %
Vitamina B1 0.6 mg 0.4 mg 38%
Vitamina B2 0.9 mg 0.6 mg 43 %
Vitamina B3 10 mg 7.2 mg 45%
Vitamina B5 3.3 mg 2.3 mg 38%
Vitamina B6 0.7 mg 0.5 mg 34%
Biotină 21 μg 15 μg 30 %
Vitamina B9 - acid folic 94 μg 66 μg 33%
Vitamina B12 3.1 μg 2.2 μg 38%

*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal).

 

Atenție

Nu depășiți aportul zilnic recomandat. A nu se păstra la îndemâna copiilor! A nu se utiliza de către copii, femei însărcinate sau care alăptează. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea și depozitarea necorespunzătoare a produsului.

Informații despre alergeni: Fabricat într-o unitate care poate prelucra și ouă, lapte, nuci, susan, arahide, pește, crustacee și produse din grâu.

Detalii produs
EAN 5060385443880
Fabricat în EU
Categoria principală Înlocuitori pentru mese
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor SPRING 34%
Grup de arome fructe
Cod HS 21061080: -- Ostatné
Înălțime 28.50 cm
Lățime 7.50 cm
Lungime 19.00 cm
Greutate brută 1.03 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Număr de bucăți pe palet 480 buc.
Greutate netă 1.00 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Alimente fitness
Alimente sănătoase

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Înlocuitor de masă dietetic - The Protein Works
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Înlocuitor de masă dietetic - The Protein Works
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

91 %
91 %
Scor mediu din 18 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

90 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Unul dintre cele mai bune produse de acest fel pe care le-am gustat. Din punctul meu de vedere e perfect, atât ca gust (mie mi se pare mai degrabă de biscuiți cu lapte decât de ciocolată, deși l-am făcut fără lapte), cât și ca textură. Deși e nevoie de puțină muncă, amestec apa ca la nescafe, puțin câte puțin, pentru a evita cocoloașele, rezultatul e pe măsură, gustos și sățios. Urăsc în continuare punga în care vine dar nah, nu le poți avea pe toate; am cumpărat o cutie metalică încăpătoare fiindcă e mult mai ușor să iei cu lingurița/cupa dintr-un spațiu deschis decât dintr-unul care se îngustează tocmai în partea de sus.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20 %
Groaznic la gust, are gust de faina cu zahar și aroma

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
1000 g cremă de căpșuni
(4) 
90%
169,90Lei 144,90Lei
în stoc
1000 g cremă de vanilie
(6) 
77%
169,90Lei 144,90Lei
în stoc
1000 g banana smooth
(8) 
85%
169,90Lei 144,90Lei
în stoc
1000 g ciocolată fină
(9) 
82%
169,90Lei 144,90Lei
în stoc
2000 g cremă de căpșuni
(4) 
90%
290,90Lei 241,90Lei
în stoc
2000 g cremă de vanilie
(6) 
77%
290,90Lei 241,90Lei
în stoc
2000 g banana smooth
(8) 
85%
290,90Lei 241,90Lei
în stoc
2000 g ciocolată fină
(9) 
82%
290,90Lei 241,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
De cate ori pe zi
De cate ori pe zi
Buna ziua! De cate ori pe zi se poate administra acest produs? Pe mine mă interesează pentru slăbit.
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
De cate ori pe zi
Răspuns:
Buna ziua,

Doza maxima recomandata este de 70g de produs pe zi.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
Au voie copii de 12 13 ani?
Au voie copii de 12 13 ani?
Ași vrea să slăbesc dar nu știu dacă am voie acest shake am 13 ani,am voie?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Au voie copii de 12 13 ani?
Răspuns:
Buna ziua,

Acest produs nu este indicat persoanelor sub 18 ani fara recomandarea unui specialist.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
3. Întrebare:
Acest produs este echivalentul produsului "Diet Meal Replacement Extreme" de pe site-ul The Protein Works?
Acest produs este echivalentul produsului "Diet Meal Replacement Extreme" de pe site-ul The Protein Works?
Daca ne uitam la info nutritionale si la pret este echivalent cu "Diet Meal Replacement Extreme" (versiunea mai premium sa zicem) de pe site-ul the protein works, dar titlu si poza arata ca e doar "Diet Meal Replacement". Imi poate confirma cineva ce produs este acesta?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Acest produs este echivalentul produsului "Diet Meal Replacement Extreme" de pe site-ul The Protein Works?
Răspuns:
Buna ziua,

Da, cele 2 produse sunt similare.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?