Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HMB 750mg - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
91 %

HMB este un supliment nutritiv, un metabolit al unuia din cei mai importanți aminoacizi - leucina, care ajută la creșterea și menținerea masei musculare. HMB are efecte anabolice și anti-catabolice, protejează masa musculară, promovează creșterea musculară si forța, precum și regenerarea, crește rezistența și promovează arderea grăsimilor. Este potrivit pentru orice tip de sport.

În stoc
Preţ special   63,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

HMB - sprijină adaptarea la stresul fizic și îmbunătățește performanțele atletice

HMB sau β hidroxi-β-metilbutirat este un metabolit de aminoacizi cu catenă ramificată - leucina. În ciuda faptului că acest nume chimic nu suna foarte tentant, HBM este de origine naturală. Se formează în celulele musculare ca produs final al unuia dintre cei mai importanți aminoacizi, leucina. Acesta, în nutriția sportivilor este considerat cel mai puternic aminoacid anti-catabolic, care reduce formarea hormonului cortizol, cu efect catabolic. 

Principala funcție și caracteristică ale leucinei este acela de a crește anabolismul. HMB este un supliment nutritiv care facilitează adaptarea organismului uman la creșterea activității fizice. Prin urmare, este un supliment ideal pentru orice atlet, iar sportivii ce se antrenează intens, pot avea dureri musculare, la intervale de timp regulate. Este unul din suplimentele nutritive destul de des cercetate, care, ca și creatina, este dovedit a îmbunătăți performantele atletice.

  hmb gymbeam

 

Cum vă poate ajuta HMB-ul?

Mușchii, după un antrenament dur, sunt adesea distruși, cauzând o defalcare a fibrelor musculare. HMB, un metabolit al leucinei, ajută la prevenirea distrugerii proteinei și catabolismului. Creșterea aportului de proteine și aminoacizi dupa antrenament va ajuta la înlocuirea de proteine pierdute precum și construirea altora. Cu toate acestea, HMB semnalează întreținerea celulelor musculare existente, și susține, astfel, creșterea masei musculare, dezvoltarea musculară mai rapidă și regenerarea. Rezultatele HMB-ului sunt construirea masei musculare, forței musculare si rezistenței.

 

Efectele HMB-ului Gym Beam

 • ameliorează deteriorarea celulelor musculare, are efecte anti-catabolice,
 • reduce timpul de recuperare și accelerează regenerarea,
 • promovează creșterea masei musculare și a rezistenței, are efecte anabolice,
 • facilitează adaptarea organismului uman la creșterea activității fizice,
 • îmbunătățește rezistența la antrenamentul de anduranță,
 • promovează reducerea țesutului adipos,
 • previne pierderea masei musculare și protejează mușchii,
 • scăderea tensiunii arteriale,
 • ajută la menținerea echilibrului pozitiv de azot,
 • stimulează apărarea organismului în stările de efort,
 • balansează colesterolul.

 

Pentru cine este potrivit HMB-ul?

HMB-ul de la Gym Beam este un supliment alimentar adecvat pentru sportivii care participă la programe de antrenament de mare intensitate(HIIT) care le provoacă dureri musculare. Ele sunt, de asemenea, ideale pentru cei care practică sporturi, cum ar fi culturismul, bodybuilding, crossfit, gimnastica, fotbalul și sporturi de anduranță.

 

Ingrediente

β-hidroxi-β-metilbutirat (1 capsulă conține 750 mg)

 

Mod de administrare

Recomandăm consumul de 3 g (4 capsule) pe zi, fie toate odată (imediat după antrenament), sau în două doze divizate pe parcursul zilei, ideal cu 30-60 minute înainte de activitatea sportivă iar o a doua doză imediat după antrenament. Pentru culturiștii cu o greutate mai mare de 100 kg, doza zilnică este cuprinsă între 5-6 g.

 

Cu ce puteți combina HMB-ul?

Foarte bună este combinația de HMB și glutamina, care este un aminoacid cu un efect anti-catabolic puternic. Aceasta combinatie are proprietăti protectoare excelente pentru mușchii solicitați. Acesta este adesea combinat cu creatina, care este deosebit de utilă pentru volumul de antrenament intens.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 portie(4 tab)
HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat) 3 g
Recenzii clienți

HMB 750mg - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:HMB 750mg - GymBeam
Rating-ul dvs
Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

HMB 750mg - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul