Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Healthy Package - GymBeam

Producător: GymBeam

Healthy Package conține vitamina C care susține buna funcționare a sistemului nervos și imunitar, Vitality Complex care este un complex de minerale și vitamine și Omega 3 - grăsimi sănătoase care ajută la menținerea în limitele normale a nivelului de colesterol, tensiunii arteriale și au proprietăți antioxidante.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 99,50 Lei

Healthy Package - o combinație de vitamine și omega 3 pentru întărirea imunității

       Healthy package conține : Vitamina C - 90 tablete, Vitality Complex - 120 tablete și Omega 3 - 240 capsule.

                      

       Vitamina C 1000 este un supliment nutritiv care contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și imunitar. De asemenea, susține metabolismul energetic și reduce oboseala și epuizarea.

       Multivitamine Vitality este un complex de minerale, vitamine și antioxidanți destinat femeilor și bărbaților care acoperă necesarul zilnic de vitamine. Conține o doză optimă de vitamina C, vitamina E, vitamine din grupa B-urilor și alte substanțe active precum ginkgo biloba pentru îmbunătățirea memoriei sau minerale precum zinc, magneziu, siliciu, fier și seleniu.

       Omega 3 sunt acizi grași nesaturați pe care corpul uman nu le poate produce singur. Conțin 18% EPA și 12% DHA care susțin și mențin sănătatea întregului sistem cardiovascular. Omega 3 sunt grăsimi sănătoase care ajută la menținerea nivelului de colesterol și tensiunea arterială în limitele normale, în plus au proprietăți antioxidante.

                   

       Healthy Package - GymBeam

               

       Atenție

       Aceste produse sunt suplimente alimentare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsele nu pot înlocui un regim alimentar variat și echilibrat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

       Recenzii clienți

       Healthy Package - GymBeam

       Write Your Own Review
       Scrieți recenzia:Healthy Package - GymBeam
       Rating-ul dvs
       EAN
       9000004011096
       Categoria principală

       Atenție:

       Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

       Întrebările clienților

       Healthy Package - GymBeam

       Puneți o întrebare
       Scrieți răspunsul