Hanoracul Sweat X Grey White - GymBeam

Evaluarea:
100 % of 100
100% (2)
Producător: GymBeam Clothing

Hanoracul Sweat X de culoare gri este un hanorac elegant, fără glugă, cu o croială care se potrivește oricui și pe care îl vei aprecia datorită simplității și a materialului moale din care este făcut. Acest hanorac la modă are pe piept o inscripție elegantă și îți va fi de ajutor în timp ce faci exerciții cum ar fi genuflexiuni sau flotări, deoarece nu are glugă. Îl poți purta atât la antrenamente, cât și în ținuta casual.

Stoc epuizat
Preț estimat 71,90Lei

Hanoracul Sweat X: un hanorac la modă și fără glugă, care nu te va încurca atunci când vei face genuflexiuni sau fandări

Hanoracul Sweat X de culoare gri este un hanorac elegant, la modăfără glugă și destinat a fi purtat atât de bărbați, cât și de femei. Are o croială care se potrivește oricui, în special datorită simplității și a materialului moale din care este făcut. Este realizat din 65% bumbac și 35% poliester, cu un gramaj de 280 g/m2. Are un design la modă și purtându-l, vei arăta tuturor că vrei să te antrenezi și să îți atingi scopurile propuse. Vei aprecia acest hanorac mai ales atunci când faci exerciții cum ar fi genuflexiuni sau fandări, deoarece nu are glugă. Îl poți purta atât la antrenamente, cât și în ținuta casual.

 

Hanoracul Sweat X Grey White - GymBeam

 

Pentru cine este potrivit Hanoracul Sweat X?

Hanoracul este destinat tuturor celor care își doresc haine realizate din materiale de înaltă calitate și cu un design elegant.

              

Ce mărime să alegi?

Dimensiuni hanorac - GymBeam

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 52 cm 56 cm 60 cm 64 cm 68 cm
Lungimea corpului 69 cm 72 cm 75 cm 78 cm 81 cm
Lungimea mânecilor 67 cm 68,5 cm 70 cm 71,5 cm 73 cm
Detalii produs
Categorie principală Hanorace
Sezonalitate Sezonier
Recenzii clienți Hanoracul Sweat X Grey White - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Hanoracul Sweat X Grey White - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul