Hanorace - eggplant

Hanorace - au diferite tăieturi, lungimi, elemente de fixare și modele, astfel încât fiecare femeie să își găsească articolul de vestimentație ideal. În afară de funcționalitate, acestea excelează în designuri complicate care nu limitează mișcarea și, cel mai important, oferă un confort deosebit. Veți aprecia acest confort în timpul sesiunilor intense de genuflexiuni, dar și în zilele de lucru solicitante. Confortul termic, care vă asigură că vă veți simți complet în largul vostru, este de asemenea un aspect de luat în seamă. 

 Afișați mai multe

Cum să alegeți hanoracul sau puloverul de damă potrivit pentru voi? 

 • Hanoracele prezintă mai multe avantaje. Unul dintre acestea este protecția împotriva condițiilor meteorologice. Fie că plouă, fie că bate un vânt puternic, gluga vă ajută să vă mențineți confortul și căldura la nivelul capului, însă aceasta nu este singura sa funcție. Știți acele momente în care vreți să vă cufundați în gândurile voastre la sală și să vă izolați complet de cei din jur? În astfel de momente, puneți-vă gluga pe cap, detașați-vă de lumea exterioară și concentrați-vă doar pe antrenamentul vostru.
 • Puloverele sunt incredibil de universale și, prin urmare, potrivite atât pentru sport, cât și pentru activitățile de zi cu zi. Tot ce trebuie să faceți este să le trageți peste cap pentru a vă fi cald. O alegere ideală este un amestec de poliester și bumbac pentru respirabilitate și funcționalitate.  
 • Hanoracele cu fermoar, fie că au glugă sau nu, sunt excelente pentru vremea imprevizibilă atunci când nu sunteți sigure dacă va fi cald sau frig, deoarece pur și simplu le puteți desface sau închide fermoarul după cum este necesar. Dacă vă decideți să purtați o bustieră sport dedesubt, puteți crea cu ușurință o ținută elegantă de sală. Unele hanorace conțin chiar și buzunare suplimentare pentru articole mici.  
 • Hanoracele funcționale sunt de obicei realizate din materiale sintetice, oferind nu numai confort, ci și capacitatea de a elimina transpirația. Astfel de articole sunt perfecte pentru antrenamente intense, deoarece mențin bine temperatura corpului și pot servi și ca straturi de bază pentru schi și alte sporturi de iarnă.  
 • Hanoracele cropped sunt potrivite atât pentru antrenamente, cât și pentru timpul liber. Datorită croielii lor, puteți să vă arătați cu mândrie abdomenul lucrat din greu.
 • Hanoracele oversized vă vor fi cu siguranță utile în zilele în care doriți să vă simțiți confortabil și să fiți elegante. Datorită materialului confortabil, veți menține căldura corpului, indiferent de ceea ce faceți.

Hanoracele fitness și casual sunt utile pentru sport și alte activități, nu numai pe vreme mai rece. Acestea sunt alegerea perfectă pentru femeile care doresc să arate stilat și să se simtă excelent.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Fit
 1. regular fit (1)
Producător
 1. GymBeam Clothing (1)
Culoare
 1. negru (27)
 2. roz (7)
 3. gri (7)
 4. ivory (6)
 5. moon grey (4)
 6. verde (4)
 7. alb (3)
 8. black - gold (2)
 9. hot red (2)
 10. maro (2)
 11. sandshell (2)
 12. roșu (2)
 13. shadow (2)
 14. mauve (2)
 15. powder peach (2)
 16. aquamarine (2)
 17. cinnamon (2)
 18. pink - white (2)
 19. eucalypt (2)
 20. beige (2)
 21. lavender (2)
 22. amethyst (1)
 23. violet (1)
 24. olivine (1)
 25. chartreuse (1)
 26. eggplant (1)
 27. mango (1)
 28. deep teal (1)
 29. plum (1)
 30. wine red (1)
 31. rose pink (1)
 32. albastru (1)
 33. pink - black (1)
 34. rose (1)
 35. olive (1)
 36. nisip (1)
 37. mov (1)
 38. portocaliu (1)
 39. mentă (1)
 40. Lila (1)
 41. Crystal (1)
 42. cedar green (1)
Material
 1. 95% bumbac, 5% elastan (1)
Dimensiune
 1. XS (1)
 2. S (1)
 3. M (1)
 4. L (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
 1. Hanorac pentru femei Zip-up TRN Eggplant - GymBeam
  Hanorac pentru femei Zip-up TRN Eggplant - GymBeam
  100%
  100 % (1)
  123,90Lei

1 Produs