OstroVit Glutamină

Glutamină de la producător OstroVit - este o categorie de produse care conține aminoacidul glutamină. Se află printre cei mai reprezentați aminoacizi din organism și participă la o serie de procese importante. În primul rând, glutamina este blocul de bază al proteinelor, care dezvoltă masă musculară. De aceea, de multe ori are legătură cu efectele asupra menținerii și dezvoltării mușchilor. În plus, acest aminoacid este și o sursă de energie pentru anumite celule ale sistemului imunitar și ale mucoasei intestinale. Prin urmare, poate avea efect și asupra imunității și digestiei.

Organismul nostru poate sintetiza glutamina, dar uneori această producție naturală nu este suficientă. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, când ne angajăm în activități fizice solicitante sau în timpul perioadelor de stres. În astfel de cazuri, este important să creșteți aportul de glutamină prin dietă sau suplimente. Prin urmare, acest aminoacid se află printre aminoacizii semi-esențiali.  

 Afișați mai multe

Cui se adresează glutamina?

Proprietățile glutaminei o fac ideală pentru fiecare sportiv, precum și pentru toate persoanele active care doresc să susțină regenerarea și dezvoltarea masei musculare. Este utilă și în timpul sesiunilor de antrenament de lungă durată și de intensitate ridicată când este importantă refacerea nivelurilor optime ale acestui aminoacid. Acestea fiind spuse, sportivii de rezistență precum atleții și cicliștii, dar și culturișii, halterofilii și alți sportivi de forță o vor considera utilă.

Acest aminoacid se găsește în mod natural în alimentele de origine animală precum carnea și produsele lactate. Prin urmare, suplimentele din această categorie pot ajuta vegetarienii, veganii și alți fani ai dietei vegetale cu aportul glutaminei.

Cum se administrează glutamina?

De cele mai multe ori suplimentele alimentare conțin acest aminoacid sub formă de L-glutamină. Se poate administra sub formă de tablete sau pudră solubilă care este un adaos perfect în băuturile post-antrenament pentru stimularea regenerării. În plus, o metodă și mai eficientă o reprezintă peptidele de glutamină, care în comparație cu L-glutamina, au de regulă o rată de absorbție mai bună și se digeră rapid. Un moment bun de a administra suplimente cu glutamină este fie imediat după antrenament fie în orice moment al zilei. Doza obișnuită este de 3-6 g pe zi, da în unele cazuri, cum ar fi o dietă săracă în glutamină, doza poate fi mai mare. Studiile au arătat că glutamina se poate administra într-o cantitate de până la 45 g fără efecte adverse.

În cele din urmă, în cazul în care doriți să aflați mai multe despre glutamină, consultați articolul nostru: Glutamina este esențială pentru sportivi. 

 Afișați mai puțin

3 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (3)
 2. OstroVit (3)
 3. Applied Nutrition (2)
 4. PVL (1)
 5. The Protein Works (1)
Aromă
 1. lămâie (1)
 2. portocală (1)
Gramaj (g)
 1. 500 g (1)
Tablete
 1. 300 tab. (1)
Culoare
 1. violet (2)
Capsule
 1. 150 caps. (1)
 2. 300 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
 2. Pudră (1)
 3. Tablete (1)
Amestec
 1. Mix (1)
 2. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (1)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (3)
Fără OMG (3)
Fără îndulcitori artificiali (3)
Fără ambalaj din plastic (3)
Fără aspartam (3)
 1. BCAA + glutamină - OstroVit
  BCAA + glutamină - OstroVit
  100%
  100 % (1)
  79,90Lei
 2. Glutamină 1250 mg - OstroVit
  Glutamină 5000 mg - OstroVit
  100%
  100 % (1)
  De la 46,90Lei
 3. Beef Amino - Ostrovit
  Beef Amino - Ostrovit
  80%
  80 % (1)
  63,90Lei

3 Produse