OstroVit Glucozamină

Glucozamină de la producător OstroVit este o categorie de produse ce conțin glucozamină și care funcționează ca element de bază al cartilajului și al altor părți ale sistemului musculo-scheletal. Glucozamina este cel mai adesea asociată cu susținerea forței și rezistenței articulației genunchiului și, de asemenea, cu elasticitatea cartilajului.

Cu toate acestea, odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de glucozamină prezentă în organism scade de obicei, ceea ce poate avea efecte negative asupra funcționării cartilajului. Suplimentele nutritive cu glucozamină pot ajuta la menținerea nivelurilor optime ale acestei substanțe importante în corpul vostru și, astfel, vă pot proteja cartilajele împotriva deteriorării premature. În plus, astfel de suplimente sunt folosite pentru o mai bună mobilitate și protecție împotriva leziunilor articulațiilor sub presiune excesivă. Acest lucru le face ideale pentru vârstnici, atleți, halterofili, fotbaliști, dar și alți sportivi, precum și pentru persoanele cu locuri de muncă solicitante din punct de vedere fizic sau unde cară greutăți doar pe o parte a corpului, dar și pentru cele care suferă de dezechilibre în distribuția greutății.

 Afișați mai multe

Glucozamina este o categorie de suplimente pentru articulații care conțin glucozamină pentru a susține sănătatea articulațiilor și a cartilajului articular, aceste produse fiind potrivite și pentru sportivi.

În suplimente, glucozamina este prezentă cel mai frecvent sub formă de sulfat de glucozamină, care are de obicei o capacitate de absorbție mai bună decât, spre exemplu, clorhidratul de glucozamină. Aceste produse se găsesc sub formă de tablete sau sub formă de pulbere solubilă. Glucozamina este deseori combinată cu condroitina și MSM, care fac, de asemenea, parte integrantă a articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor și au efecte benefice asupra întregului sistem musculo-scheletal. Puteți consuma toate aceste substanțe separat sau le puteți găsi combinate în suplimentul nostru complex de nutriție articulară.

Aflați mai multe despre glucozamină în articolul nostru intitulat Glucozamina și tot ce trebuie să știți despre ea.

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (2)
 2. OstroVit (2)
 3. NOW Foods (1)
 4. Reflex Nutrition (1)
Gramaj (g)
 1. 210 g (1)
Tablete
 1. 90 tab. (1)
Formă
 1. Pudră (1)
 2. Tablete (1)
Amestec
 1. Mix (2)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (2)
Vegan (2)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (2)
BIO (2)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (2)
Fără aspartam (2)
 1. Glucozamină + MSM + Condroitină - OstroVit
  Glucozamină + MSM + Condroitină - OstroVit
  91%
  91 % (45)
  49,90Lei
 2. 100% Glucozamină - OstroVit

2 Produse