Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gainer Mass Up - Activlab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
69 %

Gainer Mass Up este un weight gainer cu acţiune dovedită, care furnizează energie, ajută la dezvoltarea masei musculare, a rezistenţei şi a performanţei. O doză conţine 393 de calorii, 83 g de carbohidraţi, 10 g de proteine, 2 g de creatină şi 2 g de taurină. Este un supliment ideal pentru persoanele cu un metabolism rapid, care întâmpină probleme cu retenţia muşchilor puternici şi rezistenţi, dar şi pentru sportivii de anduranţă, care au nevoie de furnizarea rapidă şi efectivă a nutrienţilor consumaţi.

În stoc
Preţ special   23,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Gainer Mass Up: gainer cu o acţiune dovedită, cu adaos de taurină şi creatină pentru dezvoltarea masei musculare şi a greutăţii

Gainer Mass Up este un weight gainer cu acţiune dovedită, care furnizează energia consumată, oferă forţa necesară, ajută la dezvoltarea masei musculare, rezistenţei şi a performanţei. Mass Up conţine creatină şi taurină ce accelerează creşterea celulelor musculare, previne procesele catabolice şi accelerează semnificativ recuperarea organismului după antrenament. Este un supliment ideal pentru persoanele cu un metabolism rapid, care întâmpină problemele cu retenţia  muşchilor puternici şi rezistenţi, dar şi pentru sportivii de anduranţă, care au nevoie de furnizarea rapidă şi efectivă a nutrienţilor consumaţi. Mass up este un produs care furnizează o cantitate maximă de nutrienţi într-o cantitate minimă de produs, care sunt necesari pentru creşterea volumului masei masculare – în 100 g din produs sunt 393 de calorii!


gainer mass up activlab


Gainer Mass Up şi beneficiile sale

  • un gainer renumit şi eficient
  • conţine 393 de calorii într-o doză
  • conţine taurină şi creatină monohidrat
  • furnizează energie
  • susţine creşterea masei musculare
  • îmbunătăţeşte performanţa şi rezistenţa
  • îmbunătăţeşte recuperarea de după antrenament
  • ideal pentru persoanele cu un metabolism rapid


Ingrediente

Maltodextrină, glucoză, concentrat proteic din zer, creatină monohidrat, taurină, glicină, aromă, agent îngroşare: carboximetilceluloză, regulator aciditate, coloranţi.

 

Mod de administrare

Recomandăm 100 g (4 cupe) de pulbere dizolvată în 200 ml de apă sau lapte şi administrată de 2 ori pe zi. În zilele cu antrenament se recomandă administrarea unei doze înainte de amiază, între micul dejun şi pânz (cu minim 2 ore înainte de antrenament) şi a doua doză aprox. cu 30 de minute după antrenament. În zilele fără antrenament se recomandă administrarea unei doze, între micul dejun şi prânz.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale100 g
Valoare energetică 1627 kJ / 383 kcal
Proteine 10 g
Carbohidraţi 87 g
zaharuri 17,5 g
Grăsimi 0,5 g
Creatină 2 g
Taurină 2 g
Aminoacizi100 g
L-alanină 205 mg
L-arginină 115 mg
L-acid aspartic 460 mg
L-cisteină 105 mg
L-acid glutamic 735 mg
L-glicină 2080 mg
L-histidină 80 mg
L-izoleucină 245 mg
L-leucină 450 mg
L-lizină 390 mg
L-metionină 80 mg
L-fenilalanină 140 mg
L-prolină 245 mg
L-serină 230 mg
L-treonină 310 mg
L-tryptofan 60 mg
L-tirozină 130 mg
L-valină 245 mg

 

Atenţie

Conţine fenilalanină. NU este destinat copiilor, femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Cantitatea maximă recomandată este de 250 g de pulbere zilnic. Produsul nu poate înlocui o alimentaţie variată. Produsul conţine urme de soia şi lapte și urme de grâu şi nuci. Produsul nu conţine nici o substanţă interzisă din Lista substanţelor interzise ale Codexului Mondial Antidoping, nici ingredientele modificate genetic.

Depozitarea: păstraţi produsul într-un loc uscat, la o temperatură între 10°C şi 25°C, fără accesul copiilor, bine închis în ambalaj. Feriţi de accesul direct a razelor solare.

Recenzii clienți

Gainer Mass Up - Activlab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gainer Mass Up - Activlab
Rating-ul dvs
Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Gainer Mass Up - Activlab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul