Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
100 %

G-Bomb conține până la 4 forme de glutamină - glutamina liberă pentru suportul digestiei și al sistemului imunitar, dar și alte forme stabile de glutamină cu valoare biologică ridicată. Ea stimulează sinteza proteinelor, protejează împotriva degradării masei musculare, crește productia hormonului de creștere și a glicogenului muscular. G-BOMB nu conține zahăr și nici aspartam.

Stoc epuizat
Preț estimat 110,90 Lei

G-BOMB - conține până la 4 forme de glutamină cu valoare biologică ridicată, pentru sinteza proteinelor, regenerarea și creșterea rezervelor de glicogen

G-Bomb este un supliment de glutamină, care conține 4 forme de glutamină - glutamină liberă pentru a sprijini digestia și sistemul imunitar, si de asemenea, alte forme stabile de glutamină, ce sunt biologic acceptabile pentru celulele musculare și asigură creșterea lor maximă. Glutamina este un aminoacid care se găsește în sângele uman în cea mai mare proporție, iar în anumite condiții, inclusiv în timpul antrenamentelor intense sau imediat după, organismul nu reușește să sintetizeze glutamina în cantități suficiente. Prin urmare, este necesar să îl completam din suplimentele nutritive.

 

g-bomb scitec glutamină

 

Acesta sprijină sistemul imunitar si starea generală de sanătate a unei persoane. Ea stimulează sinteza proteinelor, previne degradarea masei musculare, reduce nivelul de cortizol și stimulează creșterea celulelor. Glutamina crește productia hormonului de creștere în organism, cu până la 400%! Stabilizează nivelul zahărului din sânge, crește depozitele de glicogen și reduce pofta de dulciuri. Cercetările au arătat că, după antrenament, nivelul glutaminei scade în organism până la 50%! G-BOMB nu conține zahăr și nici aspartam.

 

G-Bomb și beneficiile sale

  • cuprinde 4 forme de glutamină (acetil, esterificat, dipeptid și forma liberă de glutamină)
  • are o valoare biologică ridicată
  • sprijină sistemul imunitar
  • stimulează sinteza proteinelor
  • crește nivelul hormonului de creștere
  • crește resursele de glicogen
  • nu conține zahăr, nici aspartam
 

Ingrediente

N-acetil L-glutamină, L-glutamină, ester etilic glutamină, L-alanil-glutamină, maltodextrină, arome naturale și artificiale, îndulcitori: sucraloză și acesulfam-K, naringin, colorant E150, Bioperine.

 

Mod de administrare

Consumați o porție (14 g) cu 300-400 ml de apă. Consumați cu 30 de minute înainte de antrenament și imediat după antrenament. G-Bomb poate oferi beneficii precum și în alte perioade în timpul zilei - de exemplu, în timpul antrenamentului, înainte de culcare, între mese și așa mai departe.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive 1 doză(14g)
Calorii14 kcal
Carbohidrați3,5 g
Zaharuri0 g
Acid folic30 mcg
Proprietary "G-BOMB" matrix10 050 mg
L-glutamină, L-alanină, L-glutamină, acid L-glutamic, L-acid glutamic, Alpha-ketoglutarat Ca, acid pteroyl-L-glutamic micronizate
produse auxiliare: extract de fructe citrice (naringin), Bioperine

 

Atenție

Depozitați într-un loc uscat, răcoros, departe de copii. Înainte de utilizare, consultați medicul pentru antrenamentele fizice.

Recenzii clienți

G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
14.00 cm
Lățime
10.00 cm
Lungime
10.00 cm
Greutate brută
0.47 kg
Cod HS
21069098
EAN
5999100000896
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Formă
Pudră
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul