Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

G-BCAA 250 tablete - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
100 %

G-BCAA este o combinație de aminoacizi de glutamina și aminoacizi ramificați BCAA, care promovează recuperarea și protejează țesutul muscular de efectul anti-catabolic. În plus, aceasta creează, de asemenea, o stare anabolică, reduce defalcarea musculaturii și sprijină producția de hormon de creștere. Formula G-BCAA conține glutamină, leucină, izoleucină, valină în raportul de 1:1:1:1.

Stoc epuizat
Preț estimat 119,00 Lei

G-BCAA: combinația de aminoacizi de glutamină și BCAA, sprijină regenerarea, protejează masa musculară și hormonul de creștere

G-BCAA este o combinație de aminoacizi ramificați de glutamină și BCAA, care sunt esențiali - iar corpul nostru nu le poate produce. Din cauza stresului (de exemplu, după antrenament, sau din cauza lipsei de nutrienți) mai întâi sunt consumați aminoacizii din mușchi. Leucina este unul dintre cei mai importanți aminoacizi, deoarece stimulează în mod direct sinteza structurilor proteice musculare - nivelul ridicat de leucină din organism este un semnal pentru starea anabolică. Leucina promovează recuperarea și protejează țesutul muscular de efectul anti-catabolic.

 

G-BCAA scitec glutamina BCAA

 

Glutamina este cel mai frecvent întâlnit aminoacizi în țesutul muscular, pentru necesitatea creșterii masei musculare. Administrarea regulată de glutamină produce starea anti-catabolică, în primul rând și apoi susține hormonul de creștere. Într-o anumită perioadă de timp - după antrenament - organismul stochează cantitatea adecvată de glutamină, care are un efect asupra creșterii celulelor musculare, astfel încât mușchii nu sunt dependenți de propria lor glutamină. Glutamina este necesitată în anumite condiții esențiale - în timpul perioadelor de stres, cum ar fi în timpul bolilori sau antrenamentului intens. Mușchii și sistemul imunitar au nevoie de glutamină multă, însă corpul uman nu poate acoperi nevoia totală și necesită un supliment de glutamină. Suplimentarea continuă de glutamină scade degradarea musculara și are un efect pozitiv asupra nivelului hormonului de creștere. Formula G-BCAA conține glutamină, leucină, izoleucină, valină în raportul 1:1:1:1.

 

G-BCAA și avantajele sale

  • lanț ramificat de aminoacizi BCAA
  • este îmbogățit cu glutamină
  • combinația de aminoacizi într-un raport de 1:1:1:1
  • promovează creșterea și regenerarea mușchilor
  • menține o stare anabolică
  • susține producția hormonului de creștere


Ingrediente

L-glutamină, L-leucină, L-izoleucină, L-valină, gelatină din carne de vită, coloranți: dioxid de titan, oxid de fier negru, indigo; agent de glazurare: sellak.

 

Dozare

Luati 3 capsule pe zi înainte / după antrenament, înainte de culcare și între mese.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (3 tab)% DZR*
L-Glutamină900 mg**
L-Leucină900 mg**
L-Izoleucină900 mg**
L-Valină900 mg**
*doza zilnică recomandată
**valoarea zilnică nu este stabilită
Recenzii clienți

G-BCAA 250 tablete - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:G-BCAA 250 tablete - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Distribuitor
Transport
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
17.00 cm
Lățime
12.00 cm
Lungime
12.00 cm
Greutate brută
0.46 kg
Capsule
250 caps.
Cod HS
21069098
EAN
5999100001404
Fără îndulcitori artificiali
Da
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Capsule
Categoria principală
Întrebările clienților

G-BCAA 250 tablete - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul