FuePerform - GymBeam

Evaluare:
76 % of 100
76 % (10)
Producător: GymBeam

FuePerform este un produs premium și complex pentru toți sportivii, dezvoltat pentru a îmbunătăți performanța, regenerarea și astfel să permită atingerea potențialului lor maxim. Este un amestec funcțional de ingrediente atent selectate care vă vor ajuta să obțineți performanță maximă în fiecare zi!

În stoc
83,90Lei

FuePerform - un amestec premium pentru sprijinul zilnic al regenerării, precum și al performanței sportive și mintale

FuePerform este un amestec premium all-in-one conceput pentru îmbunătățirea zilnică a performanței sportive și regenerare pentru toți sportivii. Datorită combinației și naturii ingredientelor active, veți obține cele mai bune rezultate prin utilizare zilnică. În centrul acestui produs, se află creatina monohidrată testată, adevărată și cercetată solid. Acest aminoacid crește în mod eficient performanța fizică în timpul sesiunilor consecutive de antrenament de mare intensitate pe termen scurt. Puteți obține aceste efecte cu aportul zilnic de 3 g. Cu FuePerform puteți obține cu ușurință această cantitate într-o singură porție. Prin urmare, dacă vă angajați în fitness, culturism, tenis, hochei, fotbal sau alte discipline sportive bazate pe viteză, cu siguranță creatina vă va aduce beneficii.

                                                                                                                             

Următorul ingredient din profilul ingredientelor FuePerform este populara glutamină, care este cel mai reprezentat aminoacid din corpul nostru. Poate fi folosit chiar și ca sursă de energie pentru unele celule ale sistemului imunitar și mucoasa intestinului subțire. În comparație cu alți aminoacizi, conține de două ori mai multă cantitate de nitrogen, care este baza legăturilor peptidice ale tuturor proteinelor din țesuturile noastre. Prin urmare, un aport suficient din acest aminoacid poate fi benefic, mai ales în situațiile în care organismul are nevoie să se regenereze sau să construiască țesut corporal. Glutamina este un aminoacid semi-esențial prezent în timpul stresului fiziologic, timp în care devine esențial, și de aceea este necesar să se consume în cantități suficiente în fiecare zi. Acest lucru se datorează faptului că producția proprie a organismului nu va acoperi alimentarea acesteia. În timpul oricărei activități sportive, nivelul de glutamină din organism scade și, prin urmare, este necesară completarea acesteia folosind surse externe.

                                                                  

Veți simți, de asemenea, un val de energie datorită fluxului sanguin crescut către mușchi. Acesta este rezultatul unor compuși precum citrulina malat și arginina care promovează producția de oxid nitric (NO). Acesta din urmă are un efect pozitiv asupra fluxului de sânge în întregul corp, și în special asupra creșterii alimentării cu sânge a mușchilor care lucrează. Acest lucru asigură că mai mult oxigen și alți nutrienți ajung la celulele musculare, toate acestea fiind cruciale pentru îmbunătățirea performanței sportive. Și să nu uităm de malat (sare a acidului malic) care formează o legătură cu citrulina. Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra unei descompuneri mai eficiente a acidului lactic în mușchi, care este strâns legată de o scădere a intensității exercițiilor fizice. Taurina este încă un alt aminoacid care completează profilul general al ingredientelor acestui produs. De asemenea, este un antioxidant și se găsește în mod natural, de exemplu, în creier, rinichi, mușchi și alte organe, unde are o varietate de funcții. Acestea fiind spuse, este necesar și pentru procesele care au loc în sistemul nervos, ceea ce îl face un ingredient comun în băuturile energizante, stimulente de pre-antrenament și arzătoare de grăsimi. De asemenea, este strâns legat de favorizarea performanței fizice și mintale.

                                                                                        

Urmează coenzima Q10, care participă la formarea energiei în mitocondrii. Acestea sunt ca niște mici centrale celulare care produc energia noastră vitală sub formă de ATP. Această energie este apoi folosită în mușchi, de exemplu, pentru a ridica gantere sau pentru a depăși un adversar în fotbal. Zincul inclus într-o formă chelată cu absorbție ridicată este apoi important pentru menținerea nivelurilor normale de testosteron din sânge, ceea ce este absolut crucial pentru sportivi. De exemplu, acest lucru afectează mărimea și forța musculară, precum și fertilitatea și alte procese vitale din organism. În plus, zincul este necesar și pentru un sistem imunitar sănătos. De asemenea, participă la sinteza optimă a proteinelor și la metabolismul macronutrienților, ceea ce este important pentru obținerea de energie din alimente. Cromul este, de asemenea, indispensabil procesului menționat anterior și, în plus, contribuie și la menținerea nivelurilor normale ale glucozei în sânge.

 

Potențialul întregului amestec este apoi sporit și mai mult de extractele de plante de înaltă calitate, și anume extractul de ashwagandha (Withania somnifera) și extractul de rhodiola rosea (Rhodiola rosea). Extractul de ashwagandha este standardizat la un conținut de 5% de compuși activi sub formă de withanolide. Aceste plante se clasează printre adaptogenii puternici, care sunt substanțe care pot ajuta la gestionarea mai bună a stresului, la adaptarea mai ușor la acesta și, astfel, la creșterea rezistenței organismului. Adaptogenii sunt în general folosiți pentru a susține performanța fizică și mintală. 

              

Una peste alta, FuePerform conține tot ce are nevoie un sportiv pentru îmbunătățirea zilnică a performanței sportive și mintale, regenerare și pentru a-și depăși limitele. Datorită amestecului eficient de ingrediente într-o formă instant ușor solubilă, cu un gust plăcut deasupra, nu mai trebuie să luați mai multe suplimente separat. Toate aceste suplimente pot fi înlocuite cu ușurință cu o singură măsură dozatoare de FuePerform în orice moment al zilei. 

                  

Va fi cu siguranță apreciat de sportivii de forță, forță-rezistență, care practică sporturi cu racheta sau de echipă sau orice alți sportivi care doresc să dea tot ce e mai bun din ei în fiecare zi. Dacă doriți să forțați puțin nota, de exemplu, puteți combina FuePerform cu beta-alanină, care trebuie, de asemenea, să o luați pe termen lung pentru a obține cele mai bune rezultate.  

          FuePerform - GymBeam

                                              

FuePerform & beneficiile sale

 • un amestec premium pentru a susține performanța atletică și regenerarea
 • se prezintă sub formă de pulbere instant ușor solubilă
 • 10 ingrediente atent selectate
 • conține creatină, glutamină, citrulină malat, arginină și alți compuși activi
 • îmbogățit cu adaptogeni puternici, și anume ashwagandha și rhodiola rosea
 • ajută la susținerea zilnică a performanței atletice și a vitalității
 • îmbunătățește performanța fizică în timpul antrenamentului de mare intensitate
 • susține fluxul sanguin în corp și mușchi
 • contribuie la menținerea nivelului optim de testosteron din sânge
 • participă la metabolismul adecvat al macronutrienților
 • promovează fertilitatea și funcțiile de reproducere
 • ajută la menținerea unei bune vederi
 • contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar
 • susține menținerea nivelurilor normale ale glucozei în sânge
 • are un gust plăcut
 • potrivit pentru toți sportivii
 • va fi apreciat de sportivii de forță, anduranță, care practică sporturi cu racheta sau de echipă

                                                                                                          

Ingrediente

Aromă de mere verzi: Creatină monohidrată, L-glutamină, maltodextrină, DL-malat de L-citrulină, aromă, taurină, L-arginină, extract de rădăcină de ashwagandha (Withania somnifera) (5% witanolide), regulator de aciditate (acid citric), îndulcitor ( sucraloză), colorant (spirulină), extract de rădăcină de Rhodiola rosea 10:1 (Rhodiola rosea), coenzima Q10, zinc bisglicinat, crom picolinat.

Aromă de Lămâie-lime: Creatină monohidrată, L-glutamină, maltodextrină, DL-malat de L-citrulină, taurină, L-arginină, extract de rădăcină din ashwagandha (Withania somnifera) (5% witanolide), aromă, regulator de aciditate (acid citric), îndulcitor ( sucraloză), extract de rădăcină de Rhodiola rosea 10:1 (Rhodiola rosea), coenzima Q10, zinc bisglicinat, crom picolinat.

Aromă de pepene: Creatină monohidrată, L-glutamină, maltodextrină, DL-malat de L-citrulină, taurină, L-arginină, extract de rădăcină din ashwagandha (Withania somnifera) (5% witanolide), colorant (sfeclă roșie), aromă, regulator de aciditate (acid citric), îndulcitor ( sucraloză), extract de rădăcină de Rhodiola rosea 10:1 (Rhodiola rosea), coenzima Q10, zinc bisglicinat, crom picolinat.

           

Mod de administrare

Se amestecă 1 lingură din amestec (13 g) împreună cu 200-300 ml apă într-un shaker și se consumă imediat. Consumați o porție în orice moment al zilei. 

                     

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de mere verzi) 1 porție (13 g) *CR per 13 g
Creatină monohidrată 5 g         -
L-Glutamină 3 g         -
DL-Malat de L-citrulină 1 g         -
Taurină 500 mg         -
L-Arginină 500 mg         -
Extract de rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera) 500 mg         -
 - Witanolide 25 mg         -
Extract de rădăcină de Rhodiola rosea (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Coenzima Q10 60 mg         -
Zinc 5 mg 50%
Crom 80 μg 200%

 

Valori nutriționale (aromă lămâie-lime) 1 porție (13 g) *CR per 13 g
Creatină monohidrată 5 g         -
L-Glutamină 3 g         -
DL-Malat de L-citrulină 1 g         -
Taurină 500 mg         -
L-Arginină 500 mg         -
Extarct de rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera) 500 mg         -
Witanolide 25 mg         -
Extract de Rhodiola rosea (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Coenzima Q10 60 mg         -
Zinc 5 mg 50%
Crom 80 μg 200%

 

Valori nutriționale (aromă de pepene) 1 porție (13 g) *CR per 13 g
Creatină monohidrată 5 g         -
L-Glutamină 3 g         -
DL-Malat de L-citrulină 1 g         -
Taurină 500 mg         -
L-Arginină 500 mg         -
Extract de rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera) 500 mg         -
Witanolide 25 mg         -
Extract de rădăcină de Rhodiola rosea (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Coenzima Q10 60 mg         -
Zinc 5 mg 50%
Crom 80 μg 200%

       

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. Produsul nu este potrivit pentru copii și femeile însărcinate sau care alăptează. A se păstra la loc uscat la o temperatură de până la 25 °C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se proteja de temperaturile de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Detalii produs
EAN 8586022216527
Grup de arome fructe
Categoria principală Alte suplimente speciale
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Fabricat în EU
Înălțime 17.50 cm
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Lățime 10.20 cm
Lungime 10.20 cm
Greutate brută 0.50 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 28 buc.
Număr de bucăți pe palet 910 buc.
Greutate netă 0.39 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Creatină multi-componentă
Alte suplimente
Nutriție sportivă
Cadouri pentru el
Dezvoltarea masei musculare
Îmbunătățirea performanței

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți FuePerform - GymBeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:FuePerform - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

76 %
76 %
Scor mediu din 10 recenzii.
40 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

85 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Am luat cu aroma de pepene și e foarte buna. Este suficient de dulce, nu extrem de dulce, fix cum trebuie. A doua zi după ce am luat înainte de sala am observat ca m-am pompat foarte bine. Recomand.

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț În stoc
390 g măr verde
(4) 
55%
83,90Lei
în stoc
390 g lămâie şi lime
(2) 
80%
83,90Lei
în stoc
390 g pepene roșu
(2) 
80%
83,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Valorile energetice
Valorile energetice
Care sunt valorile energetice ale produsului? (Calorii, carbohidrati, proteina, grasimi)
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Valorile energetice
Răspuns:
Buna ziua,

In pagina principala a produsului regasiti tabelul valorilor nutritionale pentru fiecare aroma in parte.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
mod de administrare
mod de administrare
Se poate combina cu proamino si il pot consuma in timpul antrenamentului?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
mod de administrare
Răspuns:
Buna ziua,

Da, cele doua produse pot fi consumate in acelasi timp.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
3. Întrebare:
Comparativ
Comparativ
Care este diferența între acest produs și crea7in, par foarte similare și vreau să știu pe care al trebui să-l cumpăr.
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Comparativ
Răspuns:
Buna ziua,

Ingredientele si cantitatea de substante ale produselor sunt diferite, de aceea va rugam sa consultati sectiunea "Detalii" a fiecarui produs pentru a vedea diferentele dintre acestea.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
4. Întrebare:
Mod de administrare
Mod de administrare
Aghswaganda /somnifera împiedică energia în timpul antrenamentului?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Mod de administrare
Răspuns:
Buna ziua,

Extractul de ashwagandha este standardizat la un conținut de 5% de compuși activi sub formă de withanolide. Aceste plante se clasează printre adaptogenii puternici, care sunt substanțe care pot ajuta la gestionarea mai bună a stresului, la adaptarea mai ușor la acesta și, astfel, la creșterea rezistenței organismului. Adaptogenii sunt în general folosiți pentru a susține performanța fizică și mintală. Astfel ca, produsul nu impiedica energia in timpul antrenamentului.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
5. Întrebare:
Înainte sau după?
Înainte sau după?
FuePerformance se ia inainte sau dupa antrenament? avand taurina probabil inainte, ca un fel de preworkout
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Înainte sau după?
Răspuns:
Buna ziua,

Se amestecă 1 lingură din amestec (13 g) împreună cu 200-300 ml apă într-un shaker și se consumă imediat. Consumați o porție în orice moment al zilei.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?