VanaVita Făină

Făină de la producător VanaVita - este o categorie ce conține cereale, nuci și alte tipuri de făină. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege și alte produse cu un conținut ridicat de fibre, pe lângă gustul lor delicios. În plus, veți descoperi și alte tipuri de făină, bogate în proteine sau fără gluten. Acest lucru înseamnă că până și cei care preferă dietele nu foarte bogate în carbohidrați, paleo sau persoanele care evită glutenul vor găsi ceva pe placul lor.

Fiecare făină este produsă dintr-un ingredient diferit și trece printr-o metodă de procesare ușor diferită. Prin urmare, fiecare tip de făină are proprietăți diferite. Asta înseamnă, de asemenea, că are o utilizare proprie în bucătărie. Unele sunt mai potrivite pentru coacerea pâinii, altele pentru prepararea de biscuiți crocanți plini de fibre, însă mai există și cele perfecte pentru un aluat pufos.

Pe lângă faptul că tipurile de făină variază în funcție de ingredientul din care acestea sunt produse, le putem împărți și în funcție de tipul de măcinare în făină fină, semigrunjoasă sau grosieră.

Ce tipuri de făină puteți găsi în această categorie? 

Făină clasică din cereale 

 • Făina de secară se clasează printre tipurile mai dense, deci este ideală în special pentru prepararea produselor de panificație, cum ar fi pâinea. Este bogată în fibre și se potrivește perfect unei alimentații sănătoase.  
 • Făină din grâu Spelta este una dintre cele mai cunoscute făini datorită gustului tipic de nucă. Acest lucru o face excelentă pentru prepararea de deserturi sănătoase, produse de patiserie și sosuri de îngroșare. Făina integrală de grâu Spelta are un conținut ridicat de fibre.  

Făină fără gluten 

 • Făina de cocos este o pulbere măcinată fin, produsă din pulpă hrănitoare de nucă de cocos, fiind fără gluten, în mod natural. Aceasta are un conținut ridicat de proteine și un gust și un miros specific. În plus, poate fi folosită, spre exemplu, chiar și la prepararea batoanelor și deserturilor ce nu necesită coacere.
 • Făina din semințe de in are un conținut ridicat atât de fibre, cât și de proteine. Acest lucru îl face un ingredient ideal pentru pregătirea rețetelor fitness, iar datorită conținutului scăzut de carbohidrați, este potrivită și pentru cei care preferă dietele sărace în carbohidrați și paleo. În plus, nu conține în mod natural gluten.
 • Făina de tapioca este, de asemenea, o alternativă fără gluten. Aceasta este amidon obținut din rădăcinile maniocului, cu un conținut scăzut de grăsimi și o proporție mare de carbohidrați. Are un gust destul de neutru, ceea ce îl face util atât pentru copt, cât și pentru îngroșarea mâncărurilor
 • Făina de nuci este produsă din nuci. Cele mai cunoscute tipuri includ făina de migdale, alune și nucă. Această făină este de obicei degresată în timpul procesării pentru a obține un conținut caloric mai favorabil și o proporție de macronutrienți individuali. De asemenea, are deseori un conținut ridicat de vitamine și minerale benefice care se găsesc în mod natural în nuci.
 • Făina de orez este o altă variantă cunoscută, fără gluten, înlocuitoare la făina tradițională de grâu. Aceasta se digeră ușor și este excelentă pentru prepararea deserturilor.
 • Făina din banane verzi nu conține gluten și este obținută atât prin uscarea, cât și prin măcinarea bananelor verzi. Aceasta are un procent ridicat de fibre și este excelentă pentru pregătirea mâncărurilor dulci și sărate.
 • Făina de hrișcă este produsă din crupe de hrișcă măcinate fin, nu conține, în mod natural, gluten și se remarcă prin gustul său delicios.

Cum să utilizați făina? 

Făina este unul dintre ingredientele de bază ce nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie. 

 • Este potrivită pentru prepararea deserturilor.
 • Unele tipuri de făină pot fi folosite chiar și pentru a prepara deserturi ce nu necesită coacere.
 • În plus, făina poate ajuta la îngroșarea sosurilor.
 • Este un ingredient important al tuturor rețetelor pentru chifle pufoase, rulouri și alte produse de panificație.
 • De asemenea, este ingredientul principal pentru prepararea pâinii tradiționale.

Deoarece există nenumărate tipuri de făină, fiecare dintre voi va găsi ceva pe placul său. Dacă doriți să aflați mai multe despre diferitele tipuri de făină, nu ratați articolul nostru: Tipuri de făină – Diferențele dintre ele, utilizare, valori nutriționale și beneficii

Afișați mai multe

6 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Main ingredient
 1. spelta (1)
 2. secară (1)
 3. nucă de cocos (1)
 4. tapioca (1)
 5. migdale (1)
Producător
 1. Probio (6)
 2. VanaVita (6)
 3. Wolfberry (3)
 4. Country Life (2)
 5. Green Apotheke (2)
 6. Ölmühle Solling (2)
 7. GymBeam (1)
Gramaj (g)
 1. 400 g (3)
 2. 1000 g (2)
 3. 10 x 1000 g (2)
 4. 500 g (1)
 5. 50 x 500 g (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Formă
 1. Produse Alimentare (4)
 2. Pudră (2)
Amestec
 1. Pur (5)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. BIO (6)
 2. Vegan (6)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (6)
Vegan (6)
Fără gluten (4)
Fără lactoză (6)
BIO (6)
Fără OMG (6)
Fără îndulcitori artificiali (6)
Fără ambalaj din plastic (3)
Fără aspartam (6)
 1. BIO Făină de migdale - VanaVita
  BIO Făină de migdale - VanaVita
  80%
  80 % (3)
  43,90Lei
 2. BIO Făină integrală fină de grâu spelta - VanaVita
  BIO Făină integrală fină de grâu spelta - VanaVita
  100%
  100 % (1)
  13,90Lei
 3. BIO Făină de tapioca - VanaVita
  BIO Făină de tapioca - VanaVita
  100%
  100 % (3)
  14,90Lei
 4. BIO Coconut Flour - VanaVita
  BIO Făină din nucă de cocos - VanaVita
  100%
  100 % (4)
  9,90Lei
 5. BIO Făină de banane verzi - VanaVita
 6. BIO Făină integrală fină de secară - Vanavita
  Stoc epuizat
  BIO Făină integrală fină de secară - Vanavita
  100%
  100 % (1)

6 Produse