Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Endurosnack 75 g - Nutrend

Producător: Nutrend

Endurosnack este un gel energizant special cu cedarea treptată a energiei, potrivit pentru susținerea activitatății fizice pe o perioadă lungă, înainte de toate a rezistenței. Ajută efectiv la preveniria crizei energetice și va susține maxim performanța. Conține un nivel scăzut glicemic de carbohidrați Palatinose™ cu absorbție treptată și un potențial ridicat de energie.

În stoc
Preţ special   7,30 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Endurosnack - gel energizant cu cedarea treptată a energiei pentru susținerea activității fizice pe perioada lungă

Endurosnack este un gel energizant special cu cedarea treptată a energiei. Prin compoziția sa este potrivit pentru susținerea activității fizice pe perioadă mai lungă și înainte de toate pentru rezistență. Pentru obținerea funcționării maxime, recomandăm a se folosi regulat în timpul efortului fizic (cca 1 - 1 gel în timpul orei de activitate, în funcție de antrenament și intensitatea activității). Un mare beneficiu al acestui gel este tocmai eliberarea trepată a energiei care o să vă ajute efectiv la prevenirea crizei energetice și astfel susține maxim performanța.

  

Principala proporție energetică formează un tip special de carbohidrați de izomaltuloză (Palatinose ™), care excelează în capacitatea de absorbție treptată cu un potențial ridicat de energie, în timp ce nu crește prea mult nivelul de zahăr din sânge. Pur și simplu, se poate spune că Palatinose ™ este un carbohidrat-glicemic cu nivel scăzut, cu potențial energic al glucozei. Datorită faptului că Palatinose ™ nu afectează mult osmolaritatea finală în tractul digestiv și gelul are zero minerale produsul poate fi perfect combinat cu băuturile energizante și nu cauzează probleme.


Endurosnack și beneficiile sale

  • aprovizionarea cu energie în timpul efortului
  • aprovizionarea cu energie înainte de efort
  • surse continuue și treptate ale aprovizionării organismlui cu energie
  • susține regenerarea surselor de glicogen
  • îmbunătățește rezistența și puterea
  • protejarea masei musculare datorită conținutului BCAA în raport de 2:1:1
  • are o formă practică, tubul se închide la loc

 

Ingrediente

ENDUROSNACK aromă de măr verde: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză), glucoză, agent de îngroșare gumă de xantan, emulsie măr verde (aromă, coloranți E-102 - poate afecta negativ activitatea copiilor și atenția E-131), taurină, glicină, L-leucină, L-alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr. L-izoleucină, L-valină, agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, L-carnozină, îndulcitori acesulfam K și sucraloză.
 
 
ENDUROSNACK aromă de caise: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză), glucoză, agent de îngroșare gumă de xantan, taurină, glicină, L-leucină, L- alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr, L-izoleucină, L-valină, aromă, agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, L-carnozină, îndulcitori acesulfam K și sucraloză, coloranți beta caroten.
 
 
ENDUROSNACK aromă de portocale + cocos: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză), glucoză, agent de îngroșare gumă de xantan, taurină, glicină, emulsie portocalie (ulei de floarea soarelui, aromă, coloranți E-160a, E-160e, E-161b) , L-leucină, L- alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr, L-izoleucină, L-valină, aromă, agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, L-carnozină, îndulcitori acesulfam K și sucraloză.
 
 
ENDUROSNACK aromă de Pina colada: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză), glucoză, agent de îngroșare gumă de xantan, taurină, glicină, L-alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr, emulsie de ananas (aromă,coloranți  E-102 a E-110 - pot afecta negativ activitatea și atenția copiilor), L-izoleucín, L-izoleucină, L-valină, agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, aromă, L-carnozină, îndulcitori acesulfam K și sucraloză.
 
 
ENDUROSNACK aromă de mure: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză),taurină, glicină, L-leucină, L- alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr, L-izoleucină, L-valină,  agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, L-carnozină, aromă, îndulcitori acesulfam K și sucraloză, coloranți E-122- pot afecta negativ activitatea și atenția copiilor și albastrul de metil.
 

Dozare

  • Înainte de efort cu cca 20 minute înainte de start serviți 1 tub și beți o cantitate suficientă de băutură energizantă.
  • În timpul efortului utilizați regulat, timp de o oră puteți utiliza 1 tub.


Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (75 g)
Calorii 124 kcal
Proteine 1,3 g
Carohidrați 29,3 g
   din care zaharuri 28,5 g
Grăsimi 0 g
   din care grăsim saturate 0 g
Taurină 500 mg
Glicină 500 mg
L-leucină 250 mg
L-izoleucină 125 mg
L-valină 125 mg
L-alanină 250 mg
L-carnozină 25 mg

 

Atenție

Supliment nutritiv pentru sportivi. Nu trebuie să fie folosit ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C, ferit de razele soarelui, a se feri de îngheț.

Recenzii clienți

Endurosnack 75 g - Nutrend

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Endurosnack 75 g - Nutrend
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Endurosnack 75 g - Nutrend

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul