Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Endurosnack 75 g - Nutrend

Producător: Nutrend

Endurosnack este un gel energizant special cu cedarea treptată a energiei, potrivit pentru susținerea activitatății fizice pe o perioadă lungă, înainte de toate a rezistenței. Ajută efectiv la preveniria crizei energetice și va susține maxim performanța. Conține un nivel scăzut glicemic de carbohidrați Palatinose™ cu absorbție treptată și un potențial ridicat de energie.

În stoc
Preţ special   8,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei)

Endurosnack - gel energizant cu cedarea treptată a energiei pentru susținerea activității fizice pe o perioada lungă

Endurosnack este un gel energizant special cu cedarea treptată a energiei. Prin compoziția sa este potrivit pentru susținerea activității fizice pe perioadă mai lungă și înainte de toate pentru rezistență. Pentru obținerea funcționării maxime, recomandăm a se folosi regulat în timpul efortului fizic (cca 1 - 1 gel în timpul orei de activitate, în funcție de antrenament și intensitatea activității). Un mare beneficiu al acestui gel este tocmai eliberarea trepată a energiei care o să vă ajute efectiv la prevenirea crizei energetice și astfel susține maxim performanța.

 

Principala proporție energetică formează un tip special de carbohidrați de izomaltuloză (Palatinose ™), care excelează în capacitatea de absorbție treptată cu un potențial ridicat de energie, în timp ce nu crește prea mult nivelul de zahăr din sânge. Pur și simplu, se poate spune că Palatinose ™ este un carbohidrat-glicemic cu nivel scăzut, cu potențial energic al glucozei. Datorită faptului că Palatinose ™ nu afectează mult osmolaritatea finală în tractul digestiv și gelul are zero minerale produsul poate fi perfect combinat cu băuturile energizante și nu cauzează probleme.


Endurosnack și beneficiile sale

  • aprovizionarea cu energie în timpul efortului
  • aprovizionarea cu energie înainte de efort
  • surse continuue și treptate ale aprovizionării organismlui cu energie
  • susține regenerarea surselor de glicogen
  • îmbunătățește rezistența și puterea
  • protejarea masei musculare datorită conținutului BCAA în raport de 2:1:1
  • are o formă practică, tubul se închide la loc

 

Ingrediente

ENDUROSNACK aromă de măr verde: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză), glucoză, agent de îngroșare gumă de xantan, emulsie măr verde (aromă, coloranți E-102 - poate afecta negativ activitatea copiilor și atenția E-131), taurină, glicină, L-leucină, L-alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr. L-izoleucină, L-valină, agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, L-carnozină, îndulcitori acesulfam K și sucraloză.
 
 
ENDUROSNACK aromă de caise: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză), glucoză, agent de îngroșare gumă de xantan, taurină, glicină, L-leucină, L- alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr, L-izoleucină, L-valină, aromă, agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, L-carnozină, îndulcitori acesulfam K și sucraloză, coloranți beta caroten.
 
 
ENDUROSNACK aromă de portocale + cocos: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză), glucoză, agent de îngroșare gumă de xantan, taurină, glicină, emulsie portocalie (ulei de floarea soarelui, aromă, coloranți E-160a, E-160e, E-161b) , L-leucină, L- alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr, L-izoleucină, L-valină, aromă, agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, L-carnozină, îndulcitori acesulfam K și sucraloză.
 
 
ENDUROSNACK aromă de Pina colada: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză), glucoză, agent de îngroșare gumă de xantan, taurină, glicină, L-alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr, emulsie de ananas (aromă,coloranți  E-102 a E-110 - pot afecta negativ activitatea și atenția copiilor), L-izoleucín, L-izoleucină, L-valină, agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, aromă, L-carnozină, îndulcitori acesulfam K și sucraloză.
 
 
ENDUROSNACK aromă de mure: apă, isomaltuloză - Palatinose™ (este o sursă de fructoză și glucoză),taurină, glicină, L-leucină, L- alanină, regulatori de aciditate acid citric și acid de măr, L-izoleucină, L-valină,  agenți de conservare benzoat de sodiu și acid sorbic, L-carnozină, aromă, îndulcitori acesulfam K și sucraloză, coloranți E-122- pot afecta negativ activitatea și atenția copiilor și albastrul de metil.
 

Dozare

  • Înainte de efort, cu cca 20 minute înainte de start, serviți 1 tub și beți o cantitate suficientă de băutură energizantă.
  • În timpul efortului utilizați regulat, timp de o oră puteți utiliza 1 tub.


Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (75 g)
Calorii124 kcal
Proteine1,3 g
Carohidrați29,3 g
 din care zaharuri28,5 g
Grăsimi0 g
 din care grăsim saturate0 g
Taurină500 mg
Glicină500 mg
L-leucină250 mg
L-izoleucină125 mg
L-valină125 mg
L-alanină250 mg
L-carnozină25 mg

 

Atenție

Supliment nutritiv pentru sportivi. Nu trebuie să fie folosit ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C, ferit de razele soarelui, a se feri de îngheț.

Recenzii clienți

Endurosnack 75 g - Nutrend

Evaluarea globală a produsului

100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Endurosnack 75 g - Nutrend

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Endurosnack 75 g - Nutrend
Rating-ul dvs

Aromă

Distribuitor
Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
EAN
8594014865011
Grup de arome
fructe
Înălțime
14.00 cm
Lățime
3.50 cm
Lungime
7.50 cm
Greutate brută
0.08 kg
Număr de bucăți per pachet
10 buc.
Greutate netă
0.07 kg
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Categoria legală a produsului
Produse alimentare
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Fără OMG
Nu
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Produse Alimentare
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Endurosnack 75 g - Nutrend

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul