Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam EAA

GymBeam EAA

EAA de la producător GymBeam - sunt aminoacizi esențiali (în engleză essential amino acid) indispensabili pentru sănătatea umană, însă organismul nu îi poate produce singur și, prin urmare, trebuie suplimentați cu ajutorul dietei sau al suplimentelor. EAA include 9 aminoacizi, și anume histidină, lizină, metionină, fenilalanină, treonină, triptofan și BCAA, în mod concret leucină, izoleucină și valină.

Fiecare dintre ei are un rol important pentru corpul uman:

Histidina - facilitează creșterea și producerea celulelor sanguine și repararea țesuturilor. Organismul o metabolizează în histamină, care este esențială pentru imunitate, sănătatea reproductivă și digestie.

Lizina - joacă un rol esențial în dezvoltarea mușchilor, menținerea rezistenței osoase și regenerarea leziunilor. De asemenea, reglează producția de hormoni, anticorpi și enzime în organism, dar este necesară și pentru funcțiile sistemului imunitar și producția de colagen din organism.

Metionina - împreună cu cisteina, este importantă pentru sănătatea pielii și a părului. De asemenea, ajută la menținerea unghiilor puternice și contribuie la absorbția corespunzătoare de seleniu și zinc.

Fenilalanina - ajută organismul să folosească alți aminoacizi, proteine și enzime. În organism, este transformată în tirozină, care este esențială pentru funcționarea corectă a creierului. Este, de asemenea, un precursor al dopaminei, epinefrinei și norepinefrinei.

Treonina - este esențială pentru sănătatea pielii și dinților, ajută la metabolismul grăsimilor și poate fi de ajutor și pentru persoanele cu problemele digestive, anxietate și depresie ușoară.

Triptofan - este esențial pentru creșterea corespunzătoare a sugarilor și produce serotonină și melatonină. Serotonina, la fel ca melatonina, reglează somnul, dar și apetitul, starea de spirit și durerea.

Leucina - este importantă în sinteza proteinelor, susținând în același timp creșterea și regenerarea mușchilor și oaselor. De asemenea, reglează nivelul de zahăr din sânge, susține vindecarea rănilor și producția hormonului de creștere.

Izoleucina - ajută la vindecarea rănilor, susține imunitatea și reglează nivelul glicemiei.

Valina - este importantă nu numai pentru sănătatea mintală și pacea emoțională, ci și pentru a susține creșterea și regenerarea mușchilor.

 

Pentru a afla mai multe despre EAA, citiți articolul nostru: Aminoacizii esențiali EAA, efectele acestora, sursele și modul de administrare.

vezi mai mult
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Aromă
  Gramaj (g)
  Volum (ml)
   Tablete
    Culoare
     Capsule
      Material
       Formă
       Amestec
       Dimensiune
        Metoda de prelucrare a proteinelor
         Sursă proteică
          Etichetele produselor
           Preț
           Preț de la - până la
           Filtrează după
            • Vegetarian (1)
            • Vegan (1)
            • Fără gluten (1)
            • Fără lactoză (1)
            • Bio (1)
            • Fără OMG (1)
            • Fără îndulcitori artificiali (1)
            • Fără ambalaj din plastic (1)
            • Fără aspartam (1)
           1. EAA - GymBeam
            Evaluarea:
            91% (37)
            Preţ special   47,90 Lei

           1 Produs