Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EAA - Bodylab

Producător: Bodylab

EAA este un amestec de 9 aminoacizi esențiali sub formă de pulbere, fără adaos de zahăr, potrivit și pentru vegani. Organismul nu poate produce singur aminoacizi esențiali, așa că trebuie să îi obțină din alimentație. Corpul folosește aminoacizii pentru a crea proteinele necesare creșterii și menținerii masei musculare.

 
Preţ special   91,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei)

EAA - un amestec de 9 aminoacizi esențiali fără adaos de zahăr

EAA este o sursă de 9 aminoacizi esențiali, sub formă de pulbere. Organismul nu poate produce singur aminoacizi esențiali și trebuie să-i obțină din alimentație. Corpul îi folosește apoi pentru a genera aportul de proteine, care sunt necesare pentru creșterea și menținerea masei musculare. Fiecare porție vă oferă până la 6 g de aminoacizi. EAA nu conțin zahăr adăugat sau gluten și, de asemenea, amestecul este potrivit pentru vegani. Pachetul conține 300 g, ceea ce reprezintă până la 50 de porții unice.

 

EAA - Bodylab

 

EAA și beneficiile sale

  • conține un amestec de 9 aminoacizi esențiali
  • 6 g de aminoacizi într-o porție
  • fără adaos de zahăr sau gluten
  • potriviți și pentru vegani

 

Ingrediente

Aromă de cola lemonAminoacizi: L-leucină, L-valină, L-izoleucină, L-glutamină, L-arginină, L-lizină, L-metionină, L-triptofan, L-histidină, L-fenilalanină, inulină, corector de aciditate (acid malic, citrat de potasiu), arome, antiaglomerant (siliciu), îndulcitori (sucraloză, acesulfam-K), colorant caramel.

Aromă sour candyAminoacizi (L-leucină, L-valină, L-izoleucină, L-glutamină, L-arginină, L-lizină, L-metionină, L-triptofan, L-histidină, L-fenilalanină), inulină, corector de aciditate (acid malic, citrat de potasiu), arome, antiaglomerant (siliciu), îndulcitori (sucraloză, acesulfam-K), colorant (beta-caroten).

Aromă sweet peachAminoacizi (L-leucină, L-valină, L-izoleucină, L-glutamină, L-arginină, L-lizină, L-metionină, L-triptofan, L-histidină, L-fenilalanină), inulină, corector de aciditate (acid malic, citrat de potasiu), arome, antiaglomerant (siliciu), îndulcitori (sucraloză, acesulfam-K), colorant caramel. 

Mod de administrare

Adăugați cantitatea dorită de apă în shaker. Apoi adăugați 6 g de produs (2 lingurițe), agitați, iar apoi puteți consuma produsul. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 1 porție (6 g)
L-leucină1300 mg
L-izoleucină650 mg
L-valină650 mg
L-glutamină550 mg
L-arginină500 mg
L-lizină195 mg
L-metionină125 mg
L-triptofan100 mg
L-histidină56 mg
L-fenilalanină50 mg

 

Atenție

Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați produsul de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Poate conține urme de lapte, soia, ouă și nuci.

Recenzii clienți

EAA - Bodylab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:EAA - Bodylab
Rating-ul dvs

Aromă

Etichetele produselor
Transport
Fără OMG
Da
Înălțime
11.00 cm
Lățime
10.00 cm
Lungime
10.00 cm
Greutate brută
0.38 kg
Greutate netă
0.30 kg
Cod HS
Transport
EAN
5711657015822
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Bio
Nu
Distribuitor
133
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Număr de bucăți per pachet
1 buc.
Număr de bucăți pe palet
432 buc.
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

EAA - Bodylab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul