Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatina Creactor 220 g - MuscleTech

Producător: muscletech
Evaluarea:
90 %

Creactor ™ este creatină HCI calitativă, 100% pură, fără carbohidrați, zahăr sau grăsimi. Fiecare portie contine 750 mg de cea mai pură formă de creatină, fără acizi și săruri. Promovează recuperarea mai rapidă între exerciții, crește forța, și sprijină mărirea masei musculare.

În stoc
Preţ special   89,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Creactor: creatină HCI 100 % ultra-pură, fără carbohidrați, zahăr și grăsimi

Creactor ™ este creatina care accelerează capacitatea celulelor musculare de a regenera adenozina trifosfat (ATP). ATP-ul este sursa principală de energie anaerobă, astfel încât ajută la recuperarea mai rapidă între antrenamente. În timpul antrenamentelor intense, ATP-ul din mușchi este folosit primul. După ce cantitatea de ATP este redusă, este necesară crearea propriului ATP. Cu ocazia unui antrenament de mare intensitate, creatina fosfat se dezintegrează în mușchi.

 

Pentru că avem doar o anumită cantitate de creatină in mușchi, ATP-ul este epuizat prea repede. Rezultatul este oboseala și insuficiența musculară. Aici Creactor ™ intră în joc. Molecula puternică de creatină din Creactor ™ se transformă în moleculele numite creatină fosfat, care sunt folosite ca un rezervor de stocare pentru regenerarea ATP-ului. Cu cantități mai ridicate de ATP, veți fi capabili de a vă antrena mai intens și mai repede!

 

Creactor - Phosphocreatine

 

O componentă cheie a creatinei Creactor ™ este dovedită clinic și anume determinarea creșterii masei musculare, a forței, doar datorită celor două doze super- concentrate pe zi. Cercetările publicate în Journal of Applied Physiology au constatat ca doze mici de 3 g de creatina pe zi, pot hrăni mușchii timp de aproximativ o lună. Creactor ™, în plus, nu provoacă balonare.

 

Ambele forme de creatină Creactor ™ sunt proiectate pentru a crește solubilitatea. O veți observa de îndată ce veți pregăti amestecul delicios Creactor ™ cu apă. Se dizolvă aproape imediat, fără sedimentare. Cu Creactor ™, veți obține o cantitate de creatina HCl 100% ultra-pură, fara carbohidrați, zahăr sau grăsimi.


creactor

 

Creactor și avantajele sale

  • mărește mușchii și forța
  • îmbunătățește regenerarea
  • nu balonează
  • o doză dublă per porție

 

Ingrediente

Arome naturale, acid citric, acesulfam de potasiu, silicat de calciu, dioxid de siliciu, sucraloză, maltodextrină, fosfat tricalcic, FD & C Yellow No. 5, FD & C albastru No. 1.

 

Dozare

Se amestecă 1 porție (1 linguriță), cu 240 ml de apă și se ia de două ori pe zi. În zilele de antrenament se ia imediat după terminarea lui. Să nu depășiți cantitatea de două porții într-o perioadă de 24 de ore.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale:1 doză (1,8 g)
Ceatină HCI750 mg
Creatină Free-acid750 mg

 

Atenție

Nu depășiți doza recomandată. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Se depozitează într-un loc uscat, rece. A se proteja de lumina directă a soarelui. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Atenție alergicilor: Produs într-o fabrică ce procesează, de asemenea, produsele care conțin lapte, ouă, soia, grâu, fructe de mare, ulei de pește, alune și arahide.

Recenzii clienți

Creatina Creactor 220 g - MuscleTech

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina Creactor 220 g - MuscleTech
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Creatina Creactor 220 g - MuscleTech

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul