Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Collagen Drink 330 ml - PRO!BRANDS

Producător: PRO!BRANDS

Collagen drink este o băutură care conține colagen hidrolizat, cafeină, vitamine și minerale. Este o băutură complexă, bogată în nutrienți, disponibilă în arome delicioase, iar ambalajul este o doză elegantă. Este o sursă excelentă de colagen, este fără zahăr și are un conținut redus de calorii. 

 

În stoc
Preţ special   8,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Collagen drink - este o sursă excelentă de colagen, cafeină, vitamine și are un gust delicios

Collagen Drink este o băutură care conține colagen hidrolizat, vitamine, minerale și cafeină. O doză conține mai mult de 100 mg de cafeină, ceea ce reprezintă mai mult decât cantitatea de cafeină dintr-un espresso. Băutura are doar 32 kcal și nu conține zahăr. Vă completați aportul de colagen cu această băutură gustoasă și sănătoasă! 

 

Ingredientele active pe care le conține Collagen drink 

 • Vitamina C - susține sistemul imunitar, contribuie la formarea naturală a colagenului, susține funcțiile sistemului vascular și osos și menține sănătatea cartilajelor și a gingiilor. Susține funcționarea sistemului nervos, a metabolismului și contribuie la reducerea oboselii și epuizării.
 • Acidul pantotenic - contribuie la reducerea oboselii și epuizării și susține buna funcționare a metabolismului, care este responsabil pentru producerea de energiei.
 • Vitamina B6 - susține buna funcționare a sistemului imunitar și nervos, contribuie la reducerea oboselii și epuizării, precum și la formarea corectă a globulelor roșii. 
 • Biotina - contribuie la menținerea sănătății părului și pielii, menține mucoasele sănătoase și susține metabolismul corect al nutrienților
 • Vitamina B12 - susține metabolismul în producerea energiei, susține funcționarea corectă a sistemului nervos, contribuie la formarea globulelor roșii și reduce senzația de oboseală și epuizare.
 • Zinc - contribuie la sinteza corectă a ADN-ului, la metabolismul acizilor, bazelor, carbohidraților și proteinelor și de asemenea, contribuie la menținerea sănătății pielii, unghiilor și părului.
 • Cupru - protejează celulele de stresul oxidativ, ajută la funcționarea corectă a sistemului imunitar, contribuie la transferul fierului în organism și la pigmentarea părului.
 • Seleniu - contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor, la funcționarea sistemului imunitar și a glandei tiroide și protejează celulele de stresul oxidativ.

 

Collagen Drink 330 ml - PRO!BRANDS

 

Collagen Drink și beneficiile sale

 • conține colagen hidrolizat
 • conține aproximativ 100 mg cafeină
 • conține vitaminele B5, B6, B7, B12 și C
 • conține minerale, precum zinc, cupru și seleniu
 • nu are zahăr
 • are un conținut redus de calorii

 

Ingrediente

aromă lemonade: apă, hidrolizat de colagen (bovine), dioxid de carbon, acid (acid citric), arome naturale, stabilizatori (gumă arabică, esterul glicerol), terpenele portocalii, îndulcitori (aspartam, acesulfam K), vitamina C, acid pantotenic, vitamina B6 , biotină, vitamina B12, cafeină (0,032%), citrat de zinc, sulfat de cupru, selenat de sodiu.

Aromă passion fruit & mango: apă, hidrolizat de colagen (bovine), dioxid de carbon, acid (acid citric), arome, îndulcitori (aspartam, acesulfam K), vitamina C, acid pantotenic, vitamina B6,biotină, vitamina B12, cafeină (0,032%), citrat de zinc, sulfat de cupru, selenat de sodiu, colorant (beta-caroten)

 

Mod de administrare

Doza maximă recomandată, 2 doze pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă lemonade)100 ml
Valoare energetică30 kJ / 7 kcal
Grăsimi0 g
din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați0 g
din care zaharuri0 g
Fibre0 g
Proteine1,5 g
Sare< 0,01 g
Vitamina C24 mg
Acid pantotenic1,8 mg
Vitamina B60,42 mg
Biotina15 μg
Vitamina B120,75 μg
Zinc1,5 mg
Cupru0,15 mg
Seleniu8,25 μg
Cafeină32 mg
Valoare nutrițională (aromă passion fruit & mango)100 ml
Valoare energetică30 kJ / 7 kcal
Grăsimi0 g
din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați0 g
din care zaharuri0 g
Fibre0 g
Proteine1,5 g
Sare< 0,01 g
Vitamina C24 mg
Acid pantotenic1,8 mg
Vitamina B60,42 mg
Biotina15 μg
Vitamina B120,75 μg
Zinc1,5 mg
Cupru0,15 mg
Seleniu8,25 μg
Cafeină32 mg

 

Atenție

Supliment nutritiv cu îndulcitori și un conținut ridicat de cafeină (32 mg/100 ml), recomandat în special sportivilor. Nu înlocuiește o dietă variată. Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Păstrați la o temperatura de până la 25°C și feriți de razele directe ale soarelui. Feriți de îngheț. Producătorul nu răspunde pentru pagubele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Recenzii clienți

Collagen Drink 330 ml - PRO!BRANDS

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Collagen Drink 330 ml - PRO!BRANDS
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
Formă
Lichidă
EAN
47350021427180
Cod HS
21069098
Greutate brută
1.00 kg
Categoria principală
Întrebările clienților

Collagen Drink 330 ml - PRO!BRANDS

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul