Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Colanți pentru femei Vertical Blue White - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
100 %

Colanții pentru femei Vertical Blue White sunt de culoare albastru contrastant, cu un design minimalist. Acești colanți simpli pentru fitness vă vor folosi în sala de sport, yoga, dar, de asemenea la alergat, precum și orice altă activitate sportivă. Datorită materialului elastic, se potrivesc fiecărui tip de fizic. Nu irită pielea și sunt foarte plăcuți la atingere.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 57,40 Lei

Colanții pentru femei Vertical Blue White sunt simpli și de culoare albastră și care vor fi partenerul preferat pentru orice activitate sportivă

Colanții pentru femei Vertical Blue White sunt de culoare albastru contrastant, cu un design minimalist. Acești colanți simpli pentru fitness vă vor folosi în sala de sport, yoga, dar, de asemenea la alergat, precum și orice altă activitate sportivă. Datorită materialului elastic, care este 88% poliester și 12% elastan, cu siguranță se potrivesc oricărui tip de fizic. Colații de damă Vertical nu irită pielea și sunt foarte plăcuți la atingere. În plus, sunt durabili și stabili, astfel încât la spălat să nu vă faceți griji.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaXSSML
De la talie în jos90 cm93 cm96 cm98 cm
Talie neîntinsă60 cm64 cm68 cm72 cm
Talie întinsă82 cm86 cm90 cm94 cm
Recenzii clienți

Colanți pentru femei Vertical Blue White - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Colanți pentru femei Vertical Blue White - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Greutate brută
0.17 kg
EAN
8521-1-xs
Cod HS
62046318
Lungime
22.00 cm
Lățime
1.00 cm
Înălțime
18.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Colanți pentru femei Vertical Blue White - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul