Colanții pentru femei Vertical Black White - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Colanții pentru femei Vertical Black White sunt de culoare negru contrastant, cu un design minimalist. Acești colanți simpli pentru fitness vă vor folosi în sala de sport, yoga, dar, de asemenea la alergat, precum și orice altă activitate sportivă. Datorită materialului elastic, se potrivesc fiecărui tip de fizic. Nu irită pielea și sunt foarte plăcuți la atingere.

Stoc epuizat
Preț estimat 71,90Lei

Colanții pentru femei Vertical Black White sunt simpli și de culoare neagră și care vor fi partenerul preferat pentru orice activitate sportivă

Colanții pentru femei Vertical Black White sunt de culoare negru contrastant, cu un design minimalist. Acești colanți simpli pentru fitness vă vor folosi în sala de sport, yoga, dar, de asemenea la alergat, precum și orice altă activitate sportivă. Datorită materialului elastic, care este 88% poliester și 12% elastan, cu siguranță se potrivesc oricărui tip de fizic. Colații de damă Vertical nu irită pielea și sunt foarte plăcuți la atingere. În plus, sunt durabili și stabili, astfel încât la spălat să nu vă faceți griji.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSML
De la talie în jos 93 cm 96 cm 98 cm
Talie neîntinsă 64 cm 68 cm 72 cm
Talie întinsă 86 cm 90 cm 94 cm
Detalii produs
Categorie principală Colanți fitness
Sezonalitate Sezonier
Recenzii clienți Colanții pentru femei Vertical Black White - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Colanții pentru femei Vertical Black White - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul