Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Colanții pentru femei Vertical Black White - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Colanții pentru femei Vertical Black White sunt de culoare negru contrastant, cu un design minimalist. Acești colanți simpli pentru fitness vă vor folosi în sala de sport, yoga, dar, de asemenea la alergat, precum și orice altă activitate sportivă. Datorită materialului elastic, se potrivesc fiecărui tip de fizic. Nu irită pielea și sunt foarte plăcuți la atingere.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 71,90 Lei

Colanții pentru femei Vertical Black White sunt simpli și de culoare neagră și care vor fi partenerul preferat pentru orice activitate sportivă

Colanții pentru femei Vertical Black White sunt de culoare negru contrastant, cu un design minimalist. Acești colanți simpli pentru fitness vă vor folosi în sala de sport, yoga, dar, de asemenea la alergat, precum și orice altă activitate sportivă. Datorită materialului elastic, care este 88% poliester și 12% elastan, cu siguranță se potrivesc oricărui tip de fizic. Colații de damă Vertical nu irită pielea și sunt foarte plăcuți la atingere. În plus, sunt durabili și stabili, astfel încât la spălat să nu vă faceți griji.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSML
De la talie în jos93 cm96 cm98 cm
Talie neîntinsă64 cm68 cm72 cm
Talie întinsă86 cm90 cm94 cm
Recenzii clienți

Colanții pentru femei Vertical Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Colanții pentru femei Vertical Black White - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Greutate brută
0.18 kg
EAN
8522-1-xs
Cod HS
Transport
Lungime
15.00 cm
Lățime
3.00 cm
Înălțime
20.00 cm
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Colanții pentru femei Vertical Black White - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul