Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Colanți pentru femei Ribbon Black - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
43 %

Colanții pentru femei Ribbon Black sunt colanți confortabili și cu stil, care datorită dungilor albe laterale cu inscripția și designul GymBeam nu vor trece neobservați. Datorită materialului de calitate îi veți adora în timpul antrenamentelor! În plus, se mulează perfect pe corp și scot în evidență formele feminine.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 95,90 Lei

Colanți pentru femei Ribbon Black – reînnoiți-vă garderoba fitness cu această pereche de colanți stilați și păstrați-vă atracția feminină în timpul antrenamentului

Colanții pentru femei Ribbon Black sunt niște colanți de calitate și confortabili, care o să vă cucerească datorită dungilor albe laterale și care sunt realizați dintr-un material care se va ajusta perfect siluetei voastre. Fiecare dungă conține inscripția GymBeam, care arată aprecierea voastră pentru fitness. Datorită materialului de calitate vă veți simți confortabil și în timpul antrenamentelor! În plus, colanții se mulează perfect pe corp și scot în evidență formele feminine. Dragoste la prima vedere, nu-i așa?

  Colanți pentru femei Ribbon Black - GymBeam  

Tabelul de mărimi

MărimeaXSSML
Circumferință talie neîntinsă 52 cm66 cm70 cm84 cm
Circumferință talie întinsă76 cm80cm94 cm108 cm
Recenzii clienți

Colanți pentru femei Ribbon Black - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Colanți pentru femei Ribbon Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Îmbrăcăminte îmbrăcăminte
Sezonalitate
Sezonier
EAN
215811
Cod HS
62046318
Categoria principală
Întrebările clienților

Colanți pentru femei Ribbon Black - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul