Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Colanți pentru femei Scrunch Black - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
91 %

Colanții pentru femei Scrunch Black sunt special creați special pentru antrenamente, iar cusătura de pe spate asigură un efect de modelare al posteriorului. Acești colanți sunt fabricați dintr-un material sintetic care absoarbe foarte bine transpirația, oferindu-vă astfel confortul necesar în timpul antrenamentelor. Cu acești colanți vei face senzație în sala de fitness.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 31.07.2020
Preț estimat 95,90 Lei

Colanții pentru femei Scrunch Black - se modelează perfect pe silueta ta și îți oferă confortul necesar în timpul antrenamentelor

Colanții pentru femei Scrunch Black sunt 100% creați pentru silueta ta, iar datorită cusăturii speciale de pe spate se mulează perfect pe mușchii fesieri. Această cusătură oferă un efect de modelare corpului și astfel vei avea parte de un aspect ireproșabil.

  Colanți pentru femei Scrunch Black - GymBeam  

Acești colanți sunt fabricați din fibre sintetice, care asigură o absorbție maximă a transpirației, oferind astfel confortul necesar în timpul antrenamentelor. Materialul elastic din care sunt realizați colanții se mulează perfect pe formele corpului tău, îți oferă confort în timpul exercițiilor și te ajută să fii sigură pe tine în sala de fitness. Datorită colanților Scrunch Black, vei avea parte de un antrenament confortabil și vei arăta fabulos.

 

Tabel mărimi

MărimeaXSSML
Talie neîntinsă48 cm52 cm58 cm66 cm
Talie întinsă60 cm68 cm74 cm82 cm


Recenzii clienți

Colanți pentru femei Scrunch Black - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Colanți pentru femei Scrunch Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Îmbrăcăminte îmbrăcăminte
Sezonalitate
Sezonier
EAN
215611
Cod HS
62046318
Greutate brută
0.21 kg
Lungime
24.00 cm
Lățime
17.00 cm
Înălțime
1.50 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Colanți pentru femei Scrunch Black - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul