Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Coardă de sărit Metal Jumping Rope Silver - GymBeam

Producător: GymBeam

Coarda de sărit Metal Jumping Rope Silver este o coardă de sărit robustă și rezistentă, fabricată din aluminiu. Mânerele au o suprafață mai aspră, dar această oferă o priză sigură și confortabilă. Datorită șuruburilor detașabile situate pe frânghia din oțel a corzii de sărit, o puteți regla la lungimea dorită, în orice moment. Treceți la următorul nivel al antrenamentului aerobic sau HIIT!

Indisponibil pe termen lung Disponibil începând cu: 18.12.2020
Preț estimat 49,90 Lei

Coardă de sărit Metal Jumping Rope Silver - coardă de sărit rezistentă, cu frânghie din oțel, reglabilă, pentru antrenament aerobic intensiv sau HIIT

Coarda de sărit Metal Jumping Rope Silver este o coardă de sărit robustă, rezistentă, dar și ușoară, fabricată din aluminiu de înaltă calitate. Mânerele din oțel au o suprafață aspră, ceea ce, permite totuși o priză sigură și confortabilă. Pe cablul din oțel se găsesc mici șuruburi detașabile, datorită cărora puteți regla lungimea corzii de sărit. Pachetul include și un set de șuruburi de schimb și un cablu suplimentar din oțel. 


Recenzii clienți

Coardă de sărit Metal Jumping Rope Silver - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Coardă de sărit Metal Jumping Rope Silver - GymBeam
Rating-ul dvs
Distribuitor
28
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
8586022211034
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Coardă de sărit Metal Jumping Rope Silver - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul