Applied Nutrition Cereale și müsli

Cereale și müsli de la producător Applied Nutrition - reprezintă categoria de alimente care stau la baza unui mic dejun sau gustare sănătoasă. Aceasta include müsli și alte cereale integrale, care sunt o decizie ideală pentru acest scop. Tot ce trebuie să faceți este să le combinați cu lapte sau iaurt, apoi să adăugați fructe după bunul plac. Puteți să vă bucurați de o masă echilibrată într-un timp foarte scurt. Carbohidrații complecși din conținutul mesei asigură o sursă ce eliberează treptat energie pentru ore întregi. Aceste mâncăruri sunt, astfel, o metodă minunată de a-ți satisface foamea. Fibrele au de asemenea o parte importantă, fiind cheia unei digestii sănătoase. 

 Afișați mai multe

Care sunt cele mai cunoscute cereale?

Vă este poftă de un mic dejun delicios care să vă dea energie și să fie foarte sățios? Atunci alegeți Crispy Muesli Mix, care este plin de ovăz, fructe, nuci și alte bunătăți sănătoase. De asemenea, nu puteți da greș cu BIO Muesli, care conține o combinație unică de 5 tipuri de fulgi, fructe uscate, nuci și semințe. Principalul avantaj al unor astfel de amestecuri constă în faptul că acestea conțin atât carbohidrați cu eliberare rapidă, cât și cu eliberare lentă, precum și grăsimi sănătoase din nuci și semințe. Atunci când le amestecați apoi cu lapte sau iaurt, le veți îmbogăți cu proteine, oferindu-vă un fel de mâncare complet și echilibrat.

 

Cum să vă pregătiți propriul mix pentru mic dejun sau muesli? Pentru început, puteți alege Fulgii Bio din 5 cereale, ce conține fulgi de orez, ovăz, grâu, secară și orz. Apoi, puteți pur și simplu să adăugați câteva nuci, semințe sau fructe uscate, după gustul vostru. De asemenea, puteți adăuga Nutty Mix cu căpșuni, plin de ingrediente bogate din punct de vedere nutrițional și care poate fi savurat direct din cutie ca și gustare sănătoasă.

Alegeți ce vă doriți din oferta noastră de cereale și muesli și veți avea întotdeauna baza pentru un mic dejun sau o gustare excelentă care să vă ofere o energie bună.

Sfaturi practice pentru pregătirea unui mic dejun sănătos pot fi găsite în următorul articol: 6 cele mai frecvente greșeli la micul dejun și cum să le remediați

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. MornFlake (4)
 2. GymBeam (2)
 3. VanaVita (2)
 4. Auga (2)
 5. Applied Nutrition (1)
 6. Purasana (1)
Aromă
 1. ciocolată (1)
Gramaj (g)
 1. 12 x 60 g (1)
 2. 60 g (1)
Formă
 1. Produse Alimentare (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Applied Nutrition Critical Oats 60 g
  Critical Oats 60 g - Applied Nutrition
  60%
  60 % (3)
  De la 9,90Lei

1 Produs