Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Carbosnack 50 g - Nutrend

Producător: Nutrend
Evaluarea:
100 %

Carbosnack este un gel energizant, pe baza carbohidraţilor simpli şi cu o absorbţie instantă, pentru o furnizare rapidă şi durabilă de energie. În plus, este îmbogăţit cu aminoacizi funcţionali – taurină şi glicină. Carbosnack este destinat soluţionării rapide a nivelului energetic scazut, pentru furnizarea energiei înainte de un antrenament dificil şi pentru performanţă.

În stoc
Preţ special   5,00 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Carbosnack - gel energizant pentru furnizarea rapidă a energiei, îmbogăţit cu aminoacizii taurină şi glicină

Carbosnack este un gel energizant, pe baza de carbohidraţi simpli şi cu o absorbţie rapidă pentru o furnizare rapidă de energie. Produsul conţine glucoza (zahăr de struguri – zahăr simplu), dar şi maltodextrină (polisaharid), care se remarcă printr-o absorbţie prelungită. Aceste zaharuri solicită prelucrarea minimă în tractul digestiv (glucoza deloc) şi sunt rapid absorbite în sânge. Datorită acestei combinaţii de zaharuri selecţionate este garantată funcţionalitatea rapidă şi durabilă a produsului.

 

Un alt mare avantaj al Carbosnack-ului este structura sa de semi-gel, care asigură o absorbţie optimă şi furnizarea rapidă la maxim a energiei. Produsul este îmbogăţit cu aminoacizi funcţionali – taurină şi glicină. Taurina are un efect pozitiv asupra funcţionării creierului în situaţii de epuizare energetică şi asupra transportului neuromuscular. Glicina este un aminoacid care este prezent la producerea energiei, pentru că serveşte la producerea creatinei în organism.

 

Carbosnack nutrend - gel

 

Carbosnack este un gel energetic destinat soluţionării rapide a crizelor energetice, pentru furnizarea energiei înainte de o etapă de perfermanţă dificilă şi pentru performanţe intense şi grele, când este nevoie de susţinerea aportului de energie, care este automat utilizată pentru activităţi musculare.

 

Carbosnack şi beneficiile sale

  • furnizarea rapidă a energiei înainte, în cursul şi după o performanţă fizică
  • soluţionarea crizei energetice în timpul efortului fizic
  • susţinerea performanţei înainte de etapele grele în timpul unei performanţe fizice
  • susţinerea performanţei psihice în cazul oboselii intense

 

Ingrediente

Aromă de afine: 49% maltodextrină, apă, 15% fructoză, citrat de sodiu, regulator de aciditate acid citric, glucuronolactonă, beta-alanină, regulator de aciditate acid tartaric, clorură de sodiu, clorură de colină, conservant benzoat de sodiu, aromă, conservant acid sorbic, nicotinamidă, îndulcitor steviol glicozide.

Aromă de lămâie: 49% maltodextrină, apă, 15% fructoză, citrat de sodiu, regulator de aciditate acid citric, glucuronolactonă, beta-alanină, regulator de aciditate acid tartaric, clorură de sodiu, clorură de colină, conservant benzoat de sodiu, aromă, conservant acid sorbic, nicotinamidă, îndulcitor steviol glicozide.

Aromă de caise: 49% maltodextrină, apă, 15% fructoză, citrat de sodiu, regulator de aciditate acid citric, glucuronolactonă, beta-alanină, regulator de aciditate acid tartaric, clorură de sodiu, clorură de colină, aromă, conservanți benzoat de sodiu și acid sorbic, nicotinamidă, îndulcitor steviol glicozide.

Aromă de mă verde: 49% maltodextrină, apă, 15% fructoză, citrat de sodiu, regulator de aciditate acid citric, glucuronolactonă, beta-alanină, regulator de aciditate acid tartaric, clorură de sodiu, clorură de colină, aromă, conservanți benzoat de sodiu și acid sorbic, nicotinamidă, îndulcitor steviol glicozide.

 

Mod de administrare

Consumaţi pe durata unui andrenament şi administraţi cu o cantitate suficientă de apă. Maxim 4 portii pe zi.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 portie (55 g)
Calorii 97,6 kcal
Proteine 0,7 g
Carbohidraţi 23,6 g
   din care zaharuri 18 g
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi saturate 0 g
Taurină 500 mg
Glicină 500 mg
 

Atenție

Nu poate înlocui un regim alimentar variat. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C, ferit de razele soarelui. A se feri de îngheţ. Producătorul nu răspunde pentru orice daune cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.
Recenzii clienți

Carbosnack 50 g - Nutrend

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Carbosnack 50 g - Nutrend
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Carbosnack 50 g - Nutrend

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul