Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Carbo Multi Max - All Nutrition

Producător: All Nutrition
Evaluarea:
100 %

Carbo Multi Max este un complex de carbohidrați al cărui rol important este de a furniza în mod regulat organismului energia necesară. Acest rol este asigurat de carbohidrați cu durata diferită de absorbție. Carbo Multi Max este îmbogățit cu carbohidrați cu o absorbție rapidă, cum ar fi dextroza, până la cei cu o absorbţie lentă, precum amidonul de porumb hidrolizat.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 18,90 Lei

Carbo Multi Max – carbohidraţi cu absorbţie lentă şi rapidă, pentru o furnizare eficientă de energie şi rezistenţa pe tot parcursul antrenamentului

Carbo Multi Max este un complex de carbohidrați, al cărui rol important este de a furniza în mod regulat organismului energia necesară. Acest rol este asigurat de carbohidrați cu durata diferită de absorbție. Carbo Multi Max este îmbogățit cu carbohidrați cu o absorbție rapidă, cum ar fi dextroza, până la cei cu o absorbţie treptată, cum ar fi amidonul de porumb hidrolizat.

 

Carbo Multi Max - All Nutrition

 

Carbo Multi Max şi beneficiile sale

  • carbohidraţi cu durata de absorbţie diferită
  • reînnoieşte rezervele de glicogen în masa musculară
  • creşte rezistenţa în timpul efortului fizic
  • creşte într-un mod eficient nivelul de energie în timpul antrenamentului

 

Ingrediente

94,6% amestec de carbohidrați complecşi (maltodextrină, dextroză, amidon de porumb hidrolizat), stabilizator E414, regulator de aciditate (acid malic), îndulcitor (sucraloză - în funcție de aromă). Pentru versiunea fără aromă, acid citric.

 

Mod de administrare

Recomandăm administrarea a 1-3 porţii zilnic. Dizolvaţi o doză (50g) în 300 ml de apă sau într-o altă băutură preferată.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionaledoză (50g)
Calorii189 kcal
Grăsimi0 g
 din care saturate0 g
Carbohidraţi47,3 g
 din care zaharuri12,4 g
Fibre0 g
Proteine0 g
Sare0 g

 

Atenție

Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Feriţi de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și cele care alăptează. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici. Producătorul nu răspunde pentru eventualele daune cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Valabilitatea minimă indicată pe ambalaj.

Recenzii clienți

Carbo Multi Max - All Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Carbo Multi Max - All Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Formă
Pudră
Amestec
Mix
Vegan
Nu
Vegetarian
Da
Fără lactoză
Da
Fără gluten
Da
Bio
Nu
EAN
5902837700472
Categoria principală
Întrebările clienților

Carbo Multi Max - All Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul