Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bulgarian Tribulus - VemoHerb

Producător: VemoHerb
Evaluarea:
91 %

Bulgarian Tribulus este un supliment nutritiv care stimulează producerea testosteronului, se prezintă sub formă de capsule și este produs din planta Tribulus Terrestris. Această plantă se caracterizează prin conținutul ridicat de protodioscin saponin steroidal. De asemenea, acest supliment reprezintă unul dintre cele mai puternice extracte disponibile pe piață.

 
Preţ special 129,90 Lei Preț normal 0,00 Lei
Preț recomandat de vânzare
Taxa de livrare de la 9.00 Lei
GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei

Bulgarian Tribulus este unul dintre cele mai puternice stimulente pentru creșterea nivelului de testosteron și a masei musculare

Bulgarian Tribulus se prezintă sub formă de capsule, are un conținut de până la 60% protodioscin și în prezent este unul dintre cele mai accesibile produse pentru creșterea nivelului de testosteron. Conținutul standardizat de protodioscin din planta Tribulus Terrestris reprezintă garanția unui conținut scăzut de alte saponine mai puțin eficiente, cum ar fi protogracilina, flavonoidele (sub 10%) și taninurile (sub 10%).

După administrarea acestui produs, nivelul de testosteron vă crește rapid și astfel, veți observa și o creștere masivă a masei musculare (în cazul în care veți avea și o dietă bogată în proteine) după un antrenament de forță. Bulgarian Tribulus susține și accelerează regenerarea după alte activități fizice și totodată reduce oboseala.

              

Ce este Tribulus Terrestris?

Tribulus Terrestris este o plantă pe care o găsim în mai multe colțuri ale lumii - SUA, America de Sud, Mexic, Spania, India, China și Bulgaria. Planta pe care o găsim în Bulgaria este mult mai specială datorită faptului că are proprietăți farmacologice și fiziologice complet diferite decât Tribulus din alte zone ale lumii. Aceasta conține cu până la 40 - 60 de ori mai multă protodioscină (proprietăți anabolizante, susține activitate sexuală și crește libidoul) față de plantele culese din alte zone ale lumii. Această diferență este dată de genotipul diferit al plantei, perioada de recoltare și forma de procesare.

                   Bulgarian Tribulus cel mai puternic stimulent pentru creșterea nivelului de testosteron

               

Cum recunoaștem originalul Tribulus Terrestris bulgar?

În prezent, în Bulgaria există doar doi producători importanți care oferă extracte de protodioscin: VemoHerb Tribulus Terrestris (60% protodioscin) și Sopharma Tribestan (o medie de protodioscin 54-55%). Societatea Vemo 99Ltd.(1996) este singura societate care deține o tehnologie specială pentru extragerea Tribulus Terrestris cu un conținut garantat de protodioscin pur de 60% și care în prezent este cel mai puternic extract disponibil pe piață

         

Cum acționează Tribulus Terrestris?

Protodioscin saponin steroidic este o substanță activă care stimulează producerea de hormoni sexuali (testosteron la bărbați și estrogen la femei), acționează pozitiv asupra sistemului nervos central și funcționează ca un component activ având caracterul unui hormon anabolic. În organismul masculin protodioscinul crește nivelul de testosteron, reglează nivelul altor hormoni fără a interfera cu funcția lor și optimizează funcția prostatei. La femei, nivelurile de protodioscină măresc concentrațiile de pregnenolonă, progesteron și estrogen, îmbunătățesc libidoul sexual, întrețin stările psihologice și sistemul emoțional pozitiv.

Protodiosinul stimulează producerea hormonului luteinizant în glanda hipofiză și astfel, crește și eliberează hormonul sexual - la bărbați este vorba de testosteron, care are un efect semnificativ asupra echilibrului pozitiv al azotului, sintezei proteinelor și mărește masa și tonusul muscular..

                     Bulgarian Tribulus cel mai puternic stimulent pentru creșterea nivelului de testosteron

                 

Tribulus Terrestris și efectele sale asupra libidoului

Este un supliment de origine vegetală non-hormonal, folosit pentru a crește potența și a îmbunătăți libidoul sexual. De asemenea, este un stimulent care crește producția de testosteron, susține și menține gama optimă a nivelului de cortizol și estradiol în organism. Această plantă are un efect pozitiv asupra fertilității, ca atare este recomandată a fi utilizată la menopauză de femei și la andropauză de bărbați.

                    

Tribulus Terrestris și efectele sale anabolice

Printre beneficiile acestei plante se numără: creșterea forței musculare, mărirea nivelului de energie din timpul activităților fizice, ajută la eliminarea toxinelor acumulate din cauza stresului, contribuie la arderea grăsimilor și susține creșterea masei musculare și a tonusului muscular. De asemenea, crește retenția de azot (utilizarea proteinelor și încorporarea lor ulterioară în fibrele musculare).

              

Bulgarian Tribulus și beneficiile sale

  • Stimulent cu proprietăți puternice de producere a testosteronului
  • Conține până 60% protodioscin - cel mai puternic extract de pe piață
  • Stimulează producția de testosteron
  • Contribuie la creșterea masei musculare și a forței
  • Crește semnificativ libidoul sexual
  • Ajută la recuperarea masei musculare după un efort îndelungat

          

Ingrediente

Extract uscat standardizat de Tribulus Terrestris bulgar cu un conținut de 60% saponină furostanol și determinat ca protodioscin, agent de îngroșare (maltodextrin), agent anti-aglomerant (stearat de magneziu și fosfat de calciu).

              

Mod de administrare

Porția de bază: 3-6 capsule pe zi (dimineața-prânz-seara) pentru 3 porții a câte 1-2 capsule, a se lua cu o cantitate suficientă de lichid.

Doze recomandate în timpul antrenamentului de forță și culturism: Ciclu de 8 săptămâni cu 2 săptămâni de pauză. Doză zilnică recomandată: 10-15 mg la 1 kg greutatea corporală împărțită în 3 doze pe zi. De exemplu, dacă greutatea dumneavoastră este de 80 kg, doza dumneavoastră este de 800-1200 mg zilnic = 4-6 capsule pe zi, adică de 3 ori pe zi 1-2 capsule. Dacă greutatea dumneavoastră este de exemplu 100 kg, doza este de 1000-1500 mg zilnic = 6-8 capsule pe zi, adică de 3 ori pe zi 2-3 capsule. După terminarea ciclului de 8 săptămâni se recomandă o pauză de 2 săptămâni, după care puteți repeta ciclul.

           

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 capsulă
Extract standardizat de Tribulus Terrestris bulgar 200 mg
   conținând 60% saponină furostanol, determinată ca protodioscin
           

Atenție 

Acest produs este un supliment alimentar. Respectați dozele recomandate. Nu este indicat copiilor, femeilor gravide, și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest produs nu este un înlcuitor al unui regim alimentar variat. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină la temperaturi sub 25°C.

Recenzii clienți

Bulgarian Tribulus - VemoHerb

Evaluarea globală a produsului

91%
91%
Scor mediu din 14 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Bulgarian Tribulus - VemoHerb

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bulgarian Tribulus - VemoHerb
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
EAN
3800500502014
Înălțime
11.50 cm
Lățime
6.50 cm
Lungime
6.50 cm
Greutate brută
0.07 kg
Grup de arome
natural
Număr de bucăți per pachet
75 buc.
Număr de bucăți pe palet
2700 buc.
Greutate netă
0.04 kg
Capsule
90 caps.
Cod HS
Transport
Fără ambalaj din plastic
Nu
Etichetele produselor
Vegan
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Fără OMG
Nu
BIO
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Capsule
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Bulgarian Tribulus - VemoHerb

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul

Questions and answers about product Bulgarian Tribulus - VemoHerb

1. Întrebare:
Cauze adverse

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Ataca , ficatul , trebuie protectie pentr-u ficat sau .
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Pentru acest produs nu este nevoie sa folositi si alte produse pentru protectia ficatului.

Cu stima,
Echipa GymBeam