BEST BCAA SHREDDED™ - BPI Sports

0%
0% (0)
Producător: BPI Sports

Best BCAA Shredded™ este o sursă de aminoacizi BCAA instant, care sunt elementele de bază ale proteinelor și masei musculare. Produsul este îmbogățit cu arzătorul de grăsimi L-Carnitină și Paradoxine™, care conține extract de Aframomum melegueta cunoscut sub numele de piper de Guineea.

Indisponibil pe termen lung

BEST BCAA SHREDDED™ este o sursă de aminoacizi BCAA instant într-un raport de 2:1:1 și este îmbogățit cu arzătorul de grăsimi L-Carnitină și Paradoxine™

BEST BCAA Shredded™ este o sursă de aminoacizi cu lanț ramificat într-o formă ușor solubilă. Aminoacizii cu lanț ramificat includ trei aminoacizi esențiali: leucină, izoleucină și valină, cunoscuți și sub denumirea de aminoacizi BCAA. Aminoacizii BCAA se numără printre cei 8 aminoacizi esențiali pe care organismul nu îi poate sintetiza și pe care trebuie să îi primească din alimente sau suplimente alimentare. Aminoacizii esențiali sunt elementele constitutive ale proteinelor și contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. BEST BCAA Shredded™ conține 5 g de aminoacizi BCAA într-o formă unică produsă printr-o tehnologie brevetată numită Oligopeptide-Enzymatic Technology™.   

      

Amestecul BCAA este îmbogățit cu 2 g de L-carnitină, care este un arzător de grăsimi bine cunoscut. Rolul său principal este de a asigura transportul acizilor grași către celule, unde aceștia sunt arși și transformați în energie pe care corpul o folosește apoi pentru a-și suplimenta aportul de energie.   

         

Un alt ingredient este reprezentat de extractul de Aframomum Melegueta de la marca Paradoxine™. Această plantă aparține familiei ghimbirului și are efecte bioactive similare cu ghimbirul. Este un condiment picant care seamănă cu piperul, dar are gust de cardamom. Pe coasta de vest a Africii este folosit în mod normal ca și condiment în bucătărie.         

         

Un alt ingredient funcțional al acestui produs este aminoacidul L-citrulină, care susține producția de oxid nitric (NO) în organism. Acest lucru are un efect pozitiv asupra lărgirii vaselor de sânge, care, la rândul său, crește fluxul sanguin către mușchi. Acest proces asigură un aport adecvat de oxigen și alte substanțe nutritive pentru a îmbunătăți performanța sportivă.

                    

BEST BCAA SHREDDED™ - BPI Sports

             

Best BCAA SHREDDED™ și beneficiile sale

  • o porție conține 5 g de aminoacizi BCAA, care sunt elementele constitutive ale proteinelor și masei musculare
  • conține popularul arzător de grăsimi L-Carnitină
  • îmbogățit cu extract de piper de Guineea
  • conține L-Citrulină, care crește fluxul sanguin și aportul de oxigen către mușchi
  • este un produs într-o formă ușor solubilă

            

Ingrediente

Oligopeptide-Enzymatic Technology (maltodextrină, fosfat de calciu, acid stearic, carboximetilceluloză de sodiu, crospovidonă, ceruri naturale, acizi carboxilici, polietilen glicol, hidroxid de potasiu), arome naturale și artificiale, maltodextrină, dioxid de siliciu, acid citric, acid citric, acid malic, dioxid de siliciu, sucraloză, acid malic, acesulfam-K, colorant FD&C Red.    

        

Mod de administrare

Adăugați 1 cupă de produs (11 g) în 250 ml de apă și amestecați. Se recomandă consumul acestui produs dimineața imediat după trezire.

              

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 cupă (11 g)
Glicil - Alanil - Lizină - L - Leucină 2,5 g
Glicil - Alanil - Lizină - L - Izoleucină 1,25 g
Glicil - Alanil - Lizină - L - Valină 1,25 g
Glicil - Alanil - Lizină - L - Citrulină 1 g
L-carnitină 2 g
Aradoxină - extract de boabe Paradise  10 mg

         

Atenție

Produsul nu este potrivit pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani. Nu depășiți doza recomandată. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, aveți probleme de sănătate sau luați medicamente, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a consuma produsul. Utilizați doar conform instrucțiunilor. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

Detalii produs
EAN 811213027247
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Înălțime 11.00 cm
Lățime 9.00 cm
Lungime 9.00 cm
Greutate brută 0.34 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Număr de bucăți pe palet 1200 buc.
Greutate netă 0.28 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală BCAA
Alte categorii Aminoacizi
Nutriție sportivă
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți BEST BCAA SHREDDED™ - BPI Sports
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:BEST BCAA SHREDDED™ - BPI Sports
Rating-ul dvs
Aromă Gramaj (g) Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul