BCAA - Tablete

BCAA este o categorie de produse care conțin aminoacizi cu lanț ramificat (BCAAs) sub formă de leucină, izoleucină și valină. Acești aminoacizi se numără printre cei esențiali, ceea ce înseamnă că organismul nu îi poate produce. Prin urmare, este important să-i refaceți prin dietă sau cu ajutorul suplimentelor, dacă este cazul. Ulterior, organismul transformă acești aminoacizi în proteine, care reprezintă materialul de bază al țesutului muscular și, de asemenea, sunt esențiale pentru dezvoltarea și regenerarea acestuia.

Ca atare, aminoacizii BCAA se digeră rapid și prin urmare pot servi și ca sursă de energie în timpul activității fizice. Acest lucru le permite să protejeze masa musculară de ardere pentru energie, care contribuie la efectul anticatabolic al aminoacizilor BCAA. Prin urmare, suplimentele care conțin aminoacizi BCAA sunt ideale pentru toate persoanele active. Totuși, sunt excelente în special pentru alergători de anduranță, cicliști și alți sportivi care se angajează în antrenamente de intensitate mare. Acestea fiind spuse, și persoanele care doresc să asigure menținerea și dezvoltarea masei musculare vor ajunge să le aprecieze.

 Afișați mai multe

Cum să alegeți aminoacizii BCAA?

Produsele cu aminoacizi BCAA conțin leucină, izoleucină și valină în diferite proporții. De obicei, proporția este de 4:1:1 sau 2:1:1, cea mai mare parte fiind reprezentată de leucină. Asta deoarece este asociată cu cel mai mare efect asupra sintezei proteinelor musculare (MPS). Mai mult, dintre cei trei aminoacizi BCAA, are și cel mai mare efect anabolic. De asemenea, puteți alege dintre diferite forme de suplimente, precum tablete, pudră solubilă sau o băutură RTD cu conținut de cafeină revigorantă, arzător de grăsimi și vitamine. După amiază sau seara puteți opta pentru o băutură RTD decafeinizată cu vitamine și zinc.

Când și cum se administrează aminoacizii BCAA?

Aminoacizii BCAA au o gamă largă de utilizare datorită proprietăților acestora. După cum am menționat mai sus, se digeră rapid și pot fi folosiți ca sursă de energie pentru mușchii care lucrează în timpul antrenamentului. După exercițiu, aceștia sunt un adaos extraordinar la băuturile proteice post-antrenament pentru o susținere și mai mare a regenerării și dezvoltării masei musculare. În timpul zilei, aminoacizii BCAA se pot folosi și pentru aromatizarea apei de băut. Doza uzuală variază între 2 și 10 g, iar cantitatea zilnică totală nu ar trebui să depășească 20 g. Se pot administra simpli sau în combinație cu alți aminoacizi esențiali sau ca parte din produse mai complexe.

Dacă vreți să aflați mai multe despre aminoacizii BCAA, citiți articolul nostru: Aminoacizii BCAA și efectele lor asupra organismului.

 Afișați mai puțin

6 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (2)
 2. ActivLab (1)
 3. Applied Nutrition (1)
 4. The Protein Works (1)
 5. Mammut Nutrition (1)
Aromă
 1. fără aromă (2)
Tablete
 1. 240 tab. (2)
 2. 300 tab. (2)
 3. 90 tab. (1)
 4. 120 tab. (1)
 5. 180 tab. (1)
Formă
 1. Pudră (17)
 2. Lichidă (7)
 3. Tablete (6)
 4. Capsule (4)
Amestec
 1. Mix (5)
 2. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (4)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (6)
Vegan (4)
Fără gluten (5)
Fără lactoză (5)
BIO (6)
Fără OMG (4)
Fără îndulcitori artificiali (6)
Fără ambalaj din plastic (6)
Fără aspartam (6)
 1. BCAA 1500 + Lizină - GymBeam
  BCAA 1500 + Lizină - GymBeam
  93%
  93 % (201)
  83,90Lei
 2. BCAA + Lizină 900 - GymBeam
  BCAA + Lizină 900 - GymBeam
  68%
  68 % (5)
  49,90Lei
 3. BCAA 1000 XXL - ActivLab 240tab
  BCAA 1000 XXL - ActivLab
  87%
  87 % (6)
  De la 68,90Lei
 4. BCAA Complex - The Protein Works
 5. BCAA Tabs - Mammut Nutrition
 6. BCAA 6K 4:1:1 - Applied Nutrition

6 Produse