Băutură Instant - Bolero

Evaluarea:
98 % of 100
98 % (12)
Producător: Bolero

Băutura instant este o pulbere solubilă pentru a da aromă apei sau altor băuturi. Produsul se mândrește cu un conținut minim de calorii și nu conține zahăr. Este o alternativă minunată la clasica limonadă dulce, dar fără să ofere un surplus inutil de calorii. Acest lucru îl face foarte popular în rândul adepților unui stil de viață sănătos, dar și persoanelor care încearcă să slăbească și care doresc să-și crească aportul zilnic de lichide.

În stoc
44,90Lei

O băutură instant cu un conținut scăzut de calorii pentru a da aromă apei, ceaiului sau altor băuturi

Băutura instant este sub formă de pulbere solubilă ce nu conține zahăr și care are rolul de a da aromă apei sau altor băuturi. Toate acestea se realizează fără coloranți, fără conservanți și cu un minim de calorii. Acest lucru îl face o alternativă uimitoare la clasica limonadă dulce, fără a oferi un surplus inutil de calorii. Prin urmare, nu este de mirare că produsul este destul de popular în rândul persoanelor care încearcă să slăbească și care doresc să-și crească aportul zilnic de apă.

                                                                             

Produsul vine într-un ambalaj practic care are capacitatea de a adăuga aromă până la 1,5 litri de lichid. Îl puteți lua cu voi la muncă, în excursii sau chiar la antrenament. Apoi, pur și simplu amestecați pudra cu apă sau băutura voastră preferată, amestecați bine și bucurați-vă de un gust răcoritor fără regrete.   

                           

Băutura Instant și beneficiile sale

  • o pulbere solubilă pentru aromatizarea apei sau a altor băuturi
  • are un conținut minim de calorii

  • nu conține adaos de zahăr

  • nu conține coloranți artificiali sau conservanți

  • ideal pentru creșterea aportului zilnic de apă

  • are un gust răcoritor

  • vine într-un ambalaj practic

  • potrivită pentru excursii și alte activități

          

                       

Ingrediente

Aromă de mere: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; aromă; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu, agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică), acid L-ascorbic (vitamina C); colorant: concentrat colorant din mere.

Aromă de fructe de pădure: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; aromă; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu, agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică), acid L-ascorbic (vitamina C); colorant: concentrat colorant din morcovi.

Aromă de cireșe: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; aromă; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu, agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică), acid L-ascorbic (vitamina C); colorant: concentrat colorant din morcovi.

Aromă de ceai de lămâie: acid citric; extract de ceai negru (22,5%), umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C).

Aromă de ceai de fructul pasiunii: acid citric; extract de ceai negru (22,5%), umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C).

Aromă de ceai de piersici: acid citric; extract de ceai negru (22,5%), umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C).

Aromă de cola: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C), colorant: caramel.

Aromă de lămâie: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C), colorant: curcumină.

Aromă de mandarine: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C), colorant: beta-APO-8' - carotenal.

Aromă de mango: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C), colorant: beta-APO-8' - carotenal.

Aromă de multivitamine: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză,  glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (guar Gum, Gum Arabic); Acid L-ascorbic (vitamina C); Acetat de retinil (vitamina A); DL-alfa-tocoferol acetat (vitamina E); colorant: beta-apo8 '- carotenal (C 30), curcumină.

Aromă de portocale: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu; agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C), colorant: beta-APO-8' - carotenal.

Aromă de piersici: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu, agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C); colorant: beta-caroten, concentrat colorant de morcov.

Aromă de zmeură: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu, agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C); colorant: concentrat colorant de morcov.

Aromă Sports: acid citric, corector de aciditate: citrat de sodiu; umplutură: maltodextrină; săruri minerale: clorură de sodiu, sulfat de magneziu, clorură de potasiu, mononitrat de tiamină (vitamina B1), agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol  (extracte din stevie); arome; arome naturale; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu, colorant natural: beta-caroten.

Aromă de căpșune: acid citric, acid malic; umplutură: maltodextrină; arome; arome naturale; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, glicozide din steviol (extracte din stevie); corector de aciditate: citrat de sodiu; agent anti-aglomerant: fosfat de calciu, agenți de îngroșare (gumă de guar, gumă arabică); Acid L-ascorbic (vitamina C); colorant: concentrat colorant de morcov.     

                 

Mod de administrare

Amestecați bine conținutul plicului cu 1,5 L de apă.   

                             

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (măr, mango, căpșuni, cireșe) 100 ml de băutură instant 
Valoare energetică 8 kJ/2 kcal
Grăsimi 0 g
din care saturate 0 g
Carbohidrați 0 g
din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Vitamina C 8 mg
Valori nutriționale (fructe de pădure, lămâie, mandarine, portocale, piersici)
100 ml de băutură instant 
Valoare energetică 7 kJ/2 kcal
Grăsimi 0 g
din care saturate 0 g
Carbohidrați 0 g
din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Vitamina C 8 mg
Valori nutriționale (cola)100 ml de băutură instant
Valoare energetică 5 kJ/1 kcal
Grăsimi 0 g
din care saturate 0 g
Carbohidrați 0 g
din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Vitamina C 8 mg
Valori nutriționale (multivitamine)100 ml de băutură instant
Valoare energetică 7 kJ/2 kcal
Grăsimi 0 g
din care saturate 0 g
Carbohidrați 0 g
din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Vitamina C 8 mg
Vitamina E 1,2 mg
Vitamina A 80 µg
Valori nutriționale (zmeură) 100 ml de băutură instant
Valoare energetică 9 kJ/ 2kcal
Grăsimi 0 g
din care saturate 0 g
Carbohidrați 0 g
din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Vitamina C 8 mg
Valori nutriționale (ceai de lămâie, ceai de fructul pasiunii, ceai de piersici)100 ml de băutură instant
Valoare energetică 5 kJ/1 kcal
Grăsimi 0 g
din care saturate 0 g
Carbohidrați 0 g
din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Vitamina C 8 mg

Atenție

Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, la o temperatură de până la 25°C. Feriți produsul de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Detalii produs
EAN 3800048200175
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor Vegan
Fabricat în EU
Înălțime 6.50 cm
Lățime 15.00 cm
Lungime 6.50 cm
Greutate brută 0.29 kg
Grup de arome fructe
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 1 buc.
Număr de bucăți pe palet 22464 buc.
Greutate netă 0.22 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria principală Alte băuturi
Alte categorii Băuturi pentru sportivi
Arome și îndulcitori
Alimente sănătoase
Arome
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Băutură Instant - Bolero
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Băutură Instant - Bolero
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

98 %
98 %
Scor mediu din 12 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

98 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Bautura este super ok, la inceput mi s-a parut putin cam dulce, dar dupa am marit cantitatea de apa la 2.5l si e ok.

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
24 x 9 g măr
(4) 
95%
56,90Lei 44,90Lei
în stoc
24 x 9 g cola
(3) 
87%
56,90Lei 44,90Lei
în stoc
24 x 9 g fructe de pădure
(2) 
100%
56,90Lei 44,90Lei
în stoc
24 x 9 g lămâie
(4) 
100%
56,90Lei 45,90Lei
în stoc
24 x 9 g mandarin
(1) 
80%
56,90Lei 44,90Lei
în stoc
24 x 9 g portocală
(2) 
100%
56,90Lei 44,90Lei
în stoc
24 x 9 g piersică
(4) 
90%
56,90Lei 44,90Lei
în stoc
24 x 9 g zmeură
(4) 
80%
56,90Lei 44,90Lei
în stoc
24 x 9 g căpșuni
(3) 
87%
56,90Lei 44,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul