Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton proteic Hy-Pro Deluxe 100 g - All Stars

Producător: All Stars
Evaluarea:
100 %

Hy-Pro Deluxe Bar este un baton proteic delicios, cu un conţinut de 30% de proteine. Are un conţinut scăzut de grăsimi şi poate servi ca o înlocuire absolută a unei gustări între mese. Hy-Pro Deluxe este un baton ideal pentru consum înainte/după antrenament sau oricând în timpul zilei pentru furnizarea aportului de proteine şi combaterea senzaţiei de foame.

În stoc
Preţ special   10,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Hy-Pro Deluxe Bar - baton proteic cu un conţinut de 30% de proteine, care furnizează toate proteinele necesare şi combate senzaţia de foame

Hy-Pro Deluxe Bar este un baton proteic delicios cu un conţinut ridicat de proteine şi carbohidraţi. Are un conţinut scăzut de grăsimi, însă conţine 30% de proteine. Hy-Pro Deluxe este un baton ideal pentru consum înainte/după antrenament sau oricând în timpul zilei, pentru furnizarea aportului de proteine şi combaterea senzaţiei de foame.

        

Baton proteic Hy-Pro Deluxe 100 g - All Stars

        

Batonul proteic Hy-Pro Deluxe şi beneficiile sale

  • un baton proteic delicios
  • conţine 30% proteine de o calitate superioară
  • are un conţinut scăzut de zahăr
  • este o gustare practică în deplasări
  • ideal pentru consum, oricând în cursul zilei

         

Ingrediente

Aromă chocolate nut crunch: proteină din lapte (22%), sirop de glucoză, zahăr invertit, alune 7,7%, proteine din soia, făină de orez, extract de malț, sare, zahăr, grăsime vegetală, lapte praf integral, hidrolizat din colagen 2,6%, unt de cacao, masă de cacao, sirop de caramel 1,4%, glicerină, zahăr din lapte, aromă, lecitină din soia.

Aromă white chocolate crunch: proteină din lapte (24%), sirop din polidextroză, masă de cacao 7%, ulei vegetal, izolat proteic sin soia, cacao degresat, sirop de sorbitol, sirop de glucoză, glicerină, hidrolizat din colagen, lapte praf degresat, lapte praf integral, unt de cacao, aromă, lecitină din soia.

Aromă strawberry yoghurt: proteină din lapte (28%), zahăr, sirop de polidextroză, masă de cacao, mure, acid citric, aromă de căpșuni, suc de soc, ulei vegetal, iaurt uscat degresat, glicerină, sirop de glucoză, unt de cacao, aromă, acid citric, lapte praf integral, lecitină din soia, colorant carmin.

        

Mod de administrare

Administraţi în timpul zilei, după necesitate.

      

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale (aromă white chocolate crunch)100 g
Valoare energetică 1521 kJ / 363 kcal
Grăsimi 12 g
   din care grăsimi saturate 7,4 g
Carbohidraţi 31 g
   din care zaharuri 21 g
Proteine 29 g
Sare 0,1 g

      

Atenţie

Contraindicat femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor mici. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Suplimentele nutriţionale nu pot înlocui o alimentaţie variată şi un stil de viaţă sănătos. 

Atenţionare alergeni: Poate conţine urme de arahide, nuci şi susan.

Recenzii clienți

Baton proteic Hy-Pro Deluxe 100 g - All Stars

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton proteic Hy-Pro Deluxe 100 g - All Stars
Rating-ul dvs

Aromă

Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Baton proteic Hy-Pro Deluxe 100 g - All Stars

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul