Baton proteic Excelent 85 g - Nutrend

Evaluare:
94 % of 100
94 % (91)
Producător: Nutrend

Batonul Excelent este un baton proteic, care datorită conţinutului ridicat de proteine (25%) este extrem de sățios. Este perfect ca înlocuitor al gustării între mesele principale sau după un antrenament dificil. Excelent Protein Bar este un baton savuros ce conţine proteine de calitate, esenţiale pentru creşterea masei musculare.

În stoc
8,90Lei

Batonul Excelent: o combinaţie excelentă de arome, cu 25% conţinut proteic

Batonul Excelent este un baton proteic savuros, ce conţine 25% proteine. „Excelent“ este un baton din două straturi presărat cu fructe sau nuci, acoperit cu ciocolată sau iaurt. Este ideal să îl administraţi după antrenament în cazul în care nu aveţi la îndemână shake-ul dvs. cu proteine, pentru că şi acesta are efecte benefice pentru creşterea musculară.

  

Batonul proteic este un înlocuitor parţial de alimente care completează proteinele pe durata zilei. Conţine proteine de înaltă calitate ce sunt benefice nu numai pentru sportivi ci şi pentru persoanele mai puțin active. Batonul proteic conţine câteva arome: coacăză neagră, marţipan – migdale, ananas – cocos, ciocolată – alune, ciocolată cu nuga şi afine, lămâie, brânză şi zmeură, coacăze – merişoare. Rămâne doar să vă alegeţi aromă preferată care vă va oferi saţietate deplină.

        

Pentru cine este potrivit batonul Excelent de la Nutrend?

Batonul proteic este sigur dedicat oricărei persoane ce-si doreste o alimentaţie sănătoasă. Dacă aveţi antrenament sau nu reuşiţi să luaţi masă de prânz din cauza crizei de timp la serviciu, batonul este alegerea dvs. potrivită. Este foarte util după antrenament, pentru completarea proteinelor şi susţinearea creşterii masei musculare, respectiv regenerarea ei. Aveţi nevoie de un singur lucru: să vă alegeţi aroma preferată.  

         

Batonul Excelent şi beneficiile sale

  • O gustare perfectă pentru fiecare zi.
  • Bună alimentare cu energie.
  • Completează optim proteinele esenţiale pentru creşterea muşchilor.
  • Are efect de saţietate.
  • Multe arome, oricine o găseşte pe cea preferată (fructe sau alune).
  • Conţine vitamine, carbohidraţi, proteine.
  • Fără grăsimi create artificial.
           

Ingrediente

Ciocolată cu alune: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr invertit lichid, grăsimi vegetale (miez de palmier, palmier, shea), cremă cu alune și (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, alune, cacao, emulsifiant lecitină de soia, aromă), alune prăjite 3% , nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulsifiant E 471), emulsifiant lecitină de rapiță, L-glutamină, aromă, agent de îngroșare gumă de guar, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, alune și susan.

         

Limetă cu papaya: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, înveliș de iaurt 13% (zahăr, grăsimi vegetale (palmier, palmier, shea), zer uscat și iaurt, emulgator lecitină de soia, regulator de aciditate acid citric, aromă, sare), zahăr invertit lichid, grăsimi vegetale (palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat deshidratat, emulsifiant lecitină de floarea-soarelui, aromă, colorant E 160c), papaya conservată 3% (papaya 62%, zahăr, conservant dioxid de sulf), nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidanți de dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulgator E 471), emulgator lecitină de rapiță, L-glutamină, aromă, agent de îngroșare gumă de guar, antioxidant amestec de tocoferoli naturali, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan

       

Coacăze cu merişoare: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, înveliș de iaurt 13% (zahăr, grăsime vegetală (palmier, palmier, shea), zer uscat și iaurt, emulgator lecitină de soia, regulator de aciditate acid citric, aromă, sare), zahăr invertit lichid, grăsime vegetală (palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat uscat, emulgator lecitină de soia, aromă, colorant E 160c), afine conservate 3% (afine, zahăr, ulei de floarea-soarelui), nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulgator E 471), emulgator lecitină de rapiță, L-glutamină, aromă, agent de îngroșare gumă de guar, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, alune și susan.

        

Ananas cu vanilie: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral , emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr invertit lichid, grăsimi vegetale (miez de palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat uscat, emulgator lecitină de floarea-soarelui, aromă , colorant E 160c), conserve de ananas 3 % (ananas 57%, zahăr, antioxidant acid citric, conservant dioxid de sulf), nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulgator E 471), emulgator lecitină de rapiță, L-glutamină, agent de îngroșare gumă de guar, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, aromă, concentrat din svetlice dyerska (Carthamus tinctorius), nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

        

Ananas şi cocos: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, înveliș de iaurt 13% (zahăr, grăsime vegetală (miez de palmier, palmier, shea), zer uscat și iaurt, emulsifiant lecitină de soia, acid citric, aromă, sare), sirop invertit, grăsime vegetală (miez de palmier, palmier, shea), nucă de cocos 5% (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), cremă de vanilie aromatizată (zahăr, ulei vegetal (palmier și shea), zer uscat, lapte praf degresat, emulsifiant lecitină de floarea-soarelui, aromă, colorant E 160c), emulsifiant lecitină de rapiță, L-glutamină, agent de îngroșare gumă de guar, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, aromă, concentrat din șofrănel ( Carthamus tinctorius ), nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

           

Marţipan şi migdale: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral , emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr invertit lichid, grăsimi vegetale (miez de palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat uscat, emulsifiant lecitină de soia, aromă, colorant E 160c), migdale 3%, nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulsifiant E 471), emulsifiant lecitină de rapiță, L-glutamină, aromă, agent de îngroșare gumă de guar, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, alune și susan.

 

Ciocolată cu nucă de cocos: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr invertit lichid, grăsimi vegetale (miez de palmier, palmier, shea), cremă cu alune de pădure (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, alune, cacao, emulsifiant lecitină de soia, aromă), nucă de cocos 4% (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulsifiant E 471), emulsifiant lecitină de rapiță, L-glutamină, aromă, agent de îngroșare gumă de guar, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, alune și susan.

 

Fruct curuba brazilian: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, înveliș de iaurt 13% (zahăr, grăsime vegetală (palmier, palmier, shea), zer uscat și iaurt, emulsifiant lecitină de soia, regulator de aciditate acid citric, aromă, sare), zahăr invertit lichid, grăsime vegetală (palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat uscat, emulsifiant lecitină de floarea-soarelui, aromă, colorant E 160c), papaya pasteurizată 3% (papaya, zahăr, conservant dioxid de sulf), nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulsifiant E 471), emulgator lecitină de rapiță, L-glutamină, regulator de aciditate acid citric, agent de îngroșare gumă de guar, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, concentrat din șofrănel (Carthamus tinctorius), aromă, nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

 

Unt de arahide: amestec de proteine (izolat de proteine din soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia) , sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr invertit lichid, grăsime vegetală (palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat uscat, emulsifiant lecitină de soia, aromă, colorant E 160c), alune 3.5 %, nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulgator E 471), emulgator lecitină de rapiță, L-glutamină, aromă, agent de îngroșare gumă de guar, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de nuci și susan.

 

Caramel sărat: amestec de proteine (izolat de proteine din soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr invertit lichid, grăsime vegetală (palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat uscat, emulgator lecitină de floarea-soarelui, aromă, colorant E 160c), migdale, nucă de cocos ( nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), extrudat de orez (orez, emulgator E 471), emulgator lecitină de rapiță, L-glutamină, clorură de sodiu, agent de îngroșare gumă de guar, antioxidant amestec de tocoferoli naturali, aromă, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Alergenii sunt evidențiați în ingrediente. Poate conține urme de alte tipuri de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

 

Curd de lămâie și zmeură: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie ), zahăr invertit lichid, grăsimi vegetale (miez de palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat uscat, emulgator lecitină de soia, aromă , colorant E 160c), afine conservate 3,5% (afine, zahăr, ulei de floarea-soarelui), nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), emulgator lecitină de rapiță, extrudat de orez (orez, emulgator E 471), aromă, L-glutamină, regulator de aciditate acid citric, antioxidant amestec de tocoferoli naturali, agent de îngroșare gumă de guar, concentrat de sfeclă roșie, nicotinamidă, riboflavină. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, alune și susan.

 

Fistic cu migdale: amestec de proteine (izolat de proteine din soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr invertit lichid, grăsime vegetală (palmier, palmier, shea), cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și shea, zer uscat, lapte degresat uscat, emulsifiant lecitină de soia, aromă, colorant E 160c), fistic 3. 5%, nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), emulsifiant lecitină de rapiță, extrudat de orez (orez, emulsifiant E 471), L-glutamină, aromă, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, agent de îngroșare gumă de guar, amestec de concentrat de șofrănel și extract de spirulină, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Poate conține urme de alte tipuri de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

 

Nougat de ciocolată cu merișoare: amestec de proteine (izolat proteic de soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, emulgatori lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr invertit lichid, grăsime vegetală (palmier, palmier, shea), creme cu aromă de vanilie și alune (zahăr, ulei de palmier și shea, zer praf, lapte praf degresat, alune, cacao, emulsifiant lecitină de floarea-soarelui, aromă, colorant E 160c), afine îndulcite 3.5% (afine 77%, zahăr, ulei de floarea-soarelui), nucă de cocos (nucă de cocos, antioxidant dioxid de sulf), emulsifiant lecitină de rapiță, L-glutamină, extrudat de orez (orez, emulsifiant E 471), cacao, aromă, amestec antioxidant de tocoferoli naturali, agent de îngroșare gumă de guar, colorant caramel, nicotinamidă, riboflavină. Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

         

Mod de administrare

Un baton proteic este potrivit ca gustare în timpul zilei, pentru a suplimenta proteinele și pentru a întări regenerarea după efort.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriționale ​​(unt de arahide) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1568 kJ/374 kcal
Proteine 21,1 g
Carbohidrați 36,1 g
   din care zaharuri 25,9 g
Grăsimi 15,7 g
   din care sunt acizi grași saturați 9,4 g
Fibre dietetice 1,8 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale ​​(coacăze cu merișoare, fruct curuba brazilian, limetă cu papaya) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1544 kJ/368 kcal
Proteine 20,9 g
Carbohidrați 37 g
   din care zaharuri 27,6 g
Grăsimi 14,9 g
   din care sunt acizi grași saturați 10,6 g
Fibre dietetice 1,2 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale​​ (ciocolată cu nuci) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1572 kJ/375 kcal
Proteine 21,1 g
Carbohidrați 35,3 g
   din care zaharuri 25,9 g
Grăsimi 16,2 g
   din care sunt acizi grași saturați 9,4 g
Fibre dietetice 2 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale (vanilie cu ananas) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1549 kJ/369 kcal
Proteine 21,1 g
Carbohidrați 37,8 g
   din care zaharuri 27,6 g
Grăsimi 14,5 g
   din care sunt acizi grași saturați 8,9 g
Fibre dietetice 1,5 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale ​​(ananas cu cocos) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1576 kJ/376 kcal
Proteine 20,9 g
Carbohidrați 36,1 g
   din care zaharuri 26,4 g
Grăsimi 16,1 g
   din care sunt acizi grași saturați 11,8 g
Fibre dietetice 1,5 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2

1,5 mg


Valori nutriționale ​​(ciocolată cu cocos) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1546 kJ/369 kcal
Proteine 21,0 g
Carbohidrați 35,7 g
   din care zaharuri 25,9 g
Grăsimi 15,3 g
   din care sunt acizi grași saturați 10,2 g
Fibre dietetice 2 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale (marțipan cu migdale) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1565 kJ/373 kcal
Proteine 21,3 g
Carbohidrați 35,7 g
   din care zaharuri 25,9 g
Grăsimi 15,7 g
   din care sunt acizi grași saturați 9,4 g
Fibre dietetice 1,9 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale ​​(caramel sărat) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1543 kJ/368 kcal
Proteine 20,1 g
Carbohidrați 35,7 g
   din care zaharuri 25,9 g
Grăsimi 15,7 g
   din care sunt acizi grași saturați 9,4 g
Fibre dietetice 1,7 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale ​​(curd de lămâie cu zmeură) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1516 kJ/361 kcal
Proteine 21,4 g
Carbohidrați 36,6 g
   din care zaharuri 27,6 g
Grăsimi 14 g
   din care sunt acizi grași saturați 8,9 g
Fibre dietetice 1,4 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale ​​(nougat de ciocolată cu merisoare) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1517 kJ/361 kcal
Proteine 21,4 g
Carbohidrați 36,6 g
   din care zaharuri 27,6 g
Grăsimi 14 g
   din care sunt acizi grași saturați 8,9 g
Fibre dietetice 1,6 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg
 
Valori nutriționale ​​(fistic cu migdale) 1 porție (85 g)
Valorea energetică 1553 kJ/370 kcal
Proteine 21,6 g
Carbohidrați 35,7 g
   din care zaharuri 25,9 g
Grăsimi 15,3 g
   din care sunt acizi grași saturați 9,0 g
Fibre dietetice 1,6 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (Vitamina B3) 6,8 mg
Vitamina B2 1,5 mg

     

Atenție

Baton proteic cu adaos de vitamine și glutamină. Nu este destinat copiilor cu vârsta sub 15 ani. Protejați de căldură, îngheț și umiditate.

Detalii produs
EAN 8594073176592
Grup de arome alune
Categoria principală Batoane proteice
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Produse Alimentare
Categoria legală a produsului Produse alimentare
Fabricat în EU
Înălțime 4.00 cm
Cod HS 18063100: -- Plnené
Lățime 2.00 cm
Lungime 18.00 cm
Greutate brută 0.09 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 90 buc.
Număr de bucăți pe palet 3168 buc.
Greutate netă 0.09 kg
Distribuitor Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
Alte categorii Diete
Produse vegetariene

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Baton proteic Excelent 85 g - Nutrend
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Baton proteic Excelent 85 g - Nutrend
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

94 %
94 %
Scor mediu din 91 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

98 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Putin prea dulce pentru gustul meu, dar bun. Am incercat ciocolata cu alune, prajitura cu branza si unt de arahide. Dintre cele 3 cel cu aroma de prajitura mi-a placut cel mai mult.

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
85 g migdală-fistic
(27) 
93%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g coacăze negre - merișoare
(17) 
96%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g ciocolată cu cocos
(19) 
93%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g ciocolată cu alune
(21) 
90%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g nuga cu ciocolată & merișoare
(16) 
91%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g prăjitură cu brânză, crustă de lămâie și zmeură
(14) 
93%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g lime-papaya
(12) 
88%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g migdale cu martipan
(16) 
91%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g unt de arahide
(12) 
93%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g ananas și nucă de cocos
(8) 
90%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g caramel sărat
(8) 
90%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
85 g vanilie-ananas
(10) 
94%
11,90Lei 8,90Lei
în stoc
18 x 85 g migdală-fistic
(27) 
93%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g coacăze negre - merișoare
(17) 
96%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g fruct brazilian curuba
(13) 
91%
197,90Lei 147,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
18 x 85 g ciocolată cu cocos
(19) 
93%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g ciocolată cu alune
(21) 
90%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g nuga cu ciocolată & merișoare
(16) 
91%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g prăjitură cu brânză, crustă de lămâie și zmeură
(14) 
93%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g lime-papaya
(12) 
88%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g migdale cu martipan
(16) 
91%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g unt de arahide
(12) 
93%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g caramel sărat
(8) 
90%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
18 x 85 g vanilie-ananas
(10) 
94%
197,90Lei 147,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul