Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton proteic EVOQ 60 g - Nutrend

Producător: Nutrend
Evaluarea:
100 %

Batonul proteic EVOQ este un baton proteic gustos, cu un conținut scăzut de carbohidrați și până la 21 g proteine, fibre, zinc și colostru - absolut tot ceea ce are nevoie organismul omului activ. Batonul EVOQ nu conține gluten și este disponibil în șase arome interesante, cum ar fi: caramel sărat sau unt de arahide.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 7,70 Lei

Baton proteic EVOQ - conține 21 g proteine și fibre de înaltă calitate, îmbogățit cu ingrediente apreciate precum zinc și colostru

Batonul proteic EVOQ are un gust excelent, un conținut scăzut de carbohidrați și depășește barierele alimentației sportive normale. Acest baton este unic datorită tehnologiei de fabricație, materiei prime de înaltă calitate și a gustului perfect. Conține până la 21 g proteine de înaltă calitate, fibre, zinc sau colostru, absolut tot ceea ce are nevoie organismul unui sportiv sau a unei persoane active. În schimb, nu conține gluten și este disponibil în șase arome neobișnuite, cum ar fi: caramel sărat sau unt de arahide.

            

Baton proteic EVOQ 60 g - Nutrend

                   

Batonul proteic EVOQ și beneficiile sale

 • Baton proteic din ingrediente de înaltă calitate și sărac în carbohidrați
 • Conține până la 21 g de proteine
 • Îmbogățit cu zinc și colostru
 • Fără gluten
 • Are un gust delicios

                 

Ingrediente

Aromă creamy peanut butter (cremă de unt de arahide): mix proteic (izolat proteic din lapte, hidrolizat din gelatină de vită, izolat proteic din soia) glazură proteică din lapte 19% (ulei vegetal, sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), polidextroză, izolat proteic din lapte, cacao, concentrat proteic din zer, emulgator lecitină de soia, aromă, îndulcitor sucraloză, sirop de fructo-oligozaharide Actilight®, îndulcitor maltitol, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), cremă cu aromă de vanilie, (îndulcitor maltitol, ulei de palmier și shea, zer praf, lapte praf degresat, emulgator lecitină din soia, aromă, colorant E160c), extrudat (izolat proteic din lapte), glicerină umectantă, gumă de acacia, emulgator ulei de rapiță, colostru 0,4% (min 30% imunoglobuline), aromă, colorant de caramel, gluconat de zinc, îndulcitor glicozide derivate din șteviol.

Aromă Chocolate blackcurrant (ciocolată cu coacăze negre): mix proteic (izolat proteic din lapte, hidrolizat din gelatină de vită, izolat proteic din soia) glazură proteică din lapte 19% (ulei vegetal, sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), polidextroză, izolat proteic din lapte, cacao, concentrat proteic din zer, emulgator lecitină de soia, aromă, îndulcitor sucraloză, sirop de fructo-oligozaharide Actilight®, îndulcitor maltitol, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), cremă cu aromă de alune, (îndulcitor maltitol, ulei de palmier și shea, zer praf, lapte praf degresat, alune de pădure, cacao, emulgator lecitină din soia, aromă, colorant E160c), extrudat (izolat proteic din lapte), glicerină umectantă, gumă de acacia, emulgator ulei de rapiță, colostru 0,4% (min 30% imunoglobuline), aromă, gluconat de zinc, îndulcitor glicozide derivate din șteviol.

Aromă coconut chocolat (ciocolată cu cocos): mix proteic (izolat proteic din lapte, hidrolizat din gelatină de vită, izolat proteic din soia) glazură proteică din lapte 19% (ulei vegetal, sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), polidextroză, izolat proteic din lapte, cacao, concentrat proteic din zer, emulgator lecitină de soia, aromă, îndulcitor sucraloză, sirop de fructo-oligozaharide Actilight®, îndulcitor maltitol, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), cremă cu aromă de vanilie și alune, (îndulcitor maltitol, ulei de palmier și shea, zer praf, lapte, alune de pădure, praf degresat, alune de pădure, cacao, emulgator lecitină din soia, aromă, colorant E160c), extrudat (izolat proteic din lapte), glicerină umectantă, gumă de acacia, emulgator ulei de rapiță, colostru 0,4% (min 30% imunoglobuline), aromă, gluconat de zinc, îndulcitor glicozide derivate din șteviol.

Aromă chocolate cool mint (ciocolată cu mentă): mix proteic (izolat proteic din lapte, hidrolizat din gelatină de vită, izolat proteic din soia) glazură proteică din lapte 19% (ulei vegetal, sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), polidextroză, izolat proteic din lapte, cacao, concentrat proteic din zer, emulgator lecitină de soia, aromă, îndulcitor sucraloză, sirop de fructo-oligozaharide Actilight®, îndulcitor maltitol, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), cremă cu aromă de alune, (îndulcitor maltitol, ulei de palmier și shea, zer praf, alune, lapte, praf degresat, cacao, emulgator lecitină din soia, aromă, colorant E160c), extrudat (izolat proteic din lapte), glicerină umectantă, gumă de acacia, emulgator ulei de rapiță, colostru 0,4% (min 30% imunoglobuline), aromă, gluconat de zinc, îndulcitor glicozide derivate din șteviol.

Aromă de crunchy salted caramel (caramel crocant sărat): mix proteic (izolat proteic din lapte, hidrolizat din gelatină de vită, izolat proteic din soia) glazură proteică din lapte 19% (ulei vegetal, sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), polidextroză, izolat proteic din lapte, cacao, concentrat proteic din zer, emulgator lecitină de soia, aromă, îndulcitor sucraloză, sirop de fructo-oligozaharide Actilight®, îndulcitor maltitol, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), cremă cu aromă de vanilie, (îndulcitor maltitol, ulei de palmier și shea, zer praf, lapte, praf degresat, cacao, emulgator lecitină din soia, aromă, colorant E160c), extrudat (izolat proteic din lapte), glicerină umectantă, gumă de acacia, emulgator ulei de rapiță, colostru 0,4% (min 30% imunoglobuline), colorant de caramel, aromă, gluconat de zinc, îndulcitor glicozide derivate din șteviol.

Aromă royal tiramisu (tiramisu regal): mix proteic (izolat proteic din lapte, hidrolizat din gelatină de vită, izolat proteic din soia) glazură proteică din lapte 19% (ulei vegetal, sâmburi de palmier, palmier, unt de shea), polidextroză, izolat proteic din lapte, cacao, concentrat proteic din zer, emulgator lecitină de soia, aromă, îndulcitor sucraloză, sirop de fructo-oligozaharide Actilight®, îndulcitor maltitol, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, unt de shea) ,cremă cu aromă de vanilie și alune de pădure, (îndulcitor maltitol, ulei de palmier și shea, zer praf, lapte, alune de pădure, praf degresat, cacao, emulgator lecitină din soia, aromă, colorant E160c), extrudat (izolat proteic din lapte), glicerină umectantă, gumă de acacia, emulgator ulei de rapiță, colostru 0,4% (min 30% imunoglobuline), colorant de caramel, aromă, gluconat de zinc, îndulcitor glicozide derivate din șteviol.

Alergenii sunt marcați în cadrul listei de ingrediente. Produsul poate conține urme de nuci, arahide și semințe de susan.

           

Mod de administrare

Batonul poate fi consumat oricând în timpul zilei pentru completarea aportului necesar de proteine.

                 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (60 g)
Valoarea energetică 884 kJ / 212 kcal
Grăsimi 8,4 g
   din care acizi grași saturați 6,5 g
Carbohidrați 11,1 g
   din care zaharuri 2,1 g
   din care polioli 8,1 g
Fibre 10,5 g
Proteine 21 g
Sare 0,3 g
Zinc 1,5 mg
              

Atenție

Baton proteic imbogățit cu colostru și zinc, cu îndulcitori. Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se depozita la o temperatură care nu depășește 25°C și ferit de razele directe ale soarelui. A se feri de îngheț. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Recenzii clienți

Baton proteic EVOQ 60 g - Nutrend

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 2 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
0 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
peanut butter si salty caramel sunt geniale! valorile nutritionale sunt excelente la pretul asta, nu au indulcitori si nu baloneaza precum altele(gen zero bar de la biotech), tin de foame si sunt delicioase, poti inlocui lejer o masa(de seara, spre ex), recomand!!!

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Baton proteic EVOQ 60 g - Nutrend

 1. 100%

  Irina

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  bun!
  peanut butter si salty caramel sunt geniale! valorile nutritionale sunt excelente la pretul asta, nu au indulcitori si nu baloneaza precum altele(gen zero bar de la biotech), tin de foame si sunt delicioase, poti inlocui lejer o masa(de seara, spre ex), recomand!!!
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton proteic EVOQ 60 g - Nutrend
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
4.00 cm
Lățime
2.00 cm
Lungime
13.00 cm
Greutate brută
0.64 kg
Grup de arome
ciocolată
Număr de bucăți pe palet
1 buc.
Cod HS
Transport
EAN
8594014864823
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Etichetele produselor
Transport
BIO
Nu
Fără gluten
Nu
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria legală a produsului
Produse alimentare
Distribuitor
Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Baton proteic EVOQ 60 g - Nutrend

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul