Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton FlapJack 100 g - Nutrend

Producător: Nutrend
Evaluarea:
100 %

Batonul Flapjack este un baton delicios din fulgi de ovăz, fără gluten și are un conținut bogat de fibre. Oferă o senzație perfectă de sațietate, furnizează energie și are un gust excelent.

 
Preţ special 6,90 Lei Preț normal 0,00 Lei
Preț recomandat de vânzare
Taxa de livrare de la 9.00 Lei
GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei

FlapJack - un baton delicios și energizant din fulgi de ovăz care oferă o senzație perfectă de sațietate și furnizează energie

Batonul Flapjack este un baton delicios din fulgi de ovăz fără gluten, cu ciocolată cu lapte sau amăruie, sau cu glazură de iaurt. Excelentul Flapjack combate senzaţia de foame, furnizează energia necesară şi are un gust deosebit. Are un conţinut bogat de fibre şi poate fi servit ca o gustare perfectă în timpul zilei. Nu conţine conservanţi.

               

Baton energetic FlapJack 100 g - Nutrend

        

Batonul Flapjack și beneficiile sale

 • baton gustos din fulgi de ovăz fără gluten 
 • are un conținut bogat de fibre
 • furnizează energia necesară pentru întreaga zi
 • are un gust excelent
 • este fără conservanți

          

Ingrediente

Aromă de ciocolată + banană cu ciocolată amăruie: fulgi de ovăz fără gluten 34%, ciocolată amăruie 15% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, cacao, emulsifiant lecitină de soia, extract de vanilie), sirop de glucoză-fructoză, sirop de glucoză, cremă de alune de pădure (zahăr, ulei de palmier și ulei de shea, zer uscat, alune de pădure, cacao, emulsifiant lecitină de soia, aromă), banane conservate 5% (banane 55%, zahăr, ulei de nucă de cocos, aromă), gumă de acacia, grăsime vegetală (sâmbure de palmier, palmier, shea), lapte integral îndulcit ( lapte, zahăr), cacao, umectant glicerină, emulsifiant lecitină din rapiță, aromă naturală, antioxidant natural extract din oregano, antioxidant amestec de tocoferoli naturali. Produsul conține alergeni: lapte, soia și alune de pădure. Poate conține urme de alte tipuri de nuci, arahide și susan.

      

Aromă de ciocolată + vișine cu ciocolată amăruie: fulgi de ovăz fără gluten 34%, ciocolată amăruie 15% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, cacao, emulsifiant lecitină de soia, extract de vanilie), sirop de glucoză-fructoză, sirop de glucoză, cremă de alune de pădure (zahăr, ulei de palmier și ulei de shea, zer uscat, alune de pădure, cacao, emulsifiant lecitină de soia, aromă), vișine îndulcite 5% (vișine 69%, zahăr, ulei de floarea soarelui, făină de orez), gumă de acacia, grăsime vegetală (sâmbure de palmier, palmier, shea), lapte integral îndulcit ( lapte, zahăr), cacao, umectant glicerină, aromă naturală, emulsifiant lecitină din rapiță, antioxidant natural extract din oregano, antioxidant amestec de tocoferoli naturali. Produsul conține alergeni: lapte, soia și alune de pădure. Poate conține urme de alte tipuri de nuci, arahide și susan.

    

Aromă de ciocolată – cocos cu ciocolată amăruie:  fulgi de ovăz fără gluten 34%, ciocolată amăruie 15% (masa de cacao, zahăr, unt de cacao, cacao, emulsifianți lecitină din soia și poliglicerol poliricinoleat, extract de vanilie), sirop de glucoză-fructoză, sirop de glucoză, cocos 5 % (cocos, antioxidant dioxid de sulf), cremă de alune de pădure (zahăr, ulei de palmier și ulei de shea, zer praf, alune de pădure, cacao, lecitină din soia, aromă), gumă acacia, ulei vegetal (sâmburi de palmier, palmier, shea), lapte integral condensat îndulcit (zahăr, lapte), cacao, agent de umidificare glicerol, emulsifiant lecitină din rapiță, arome naturale,  aroma, antioxidant natural extract din Origanum vulgare, antioxidant amestec de tocoferoli naturali. Poate conţine urme de nuci, arahide şi susan. 

     

Aromă de afine + merișoare cu glazură de iaurt: fulgi de ovăz fără gluten 34%, glazură iaurt 15% (zahăr, ulei vegetal (sâmbure de palmier, palmier, shea), lapte praf degresat, zer și iaurt, lecitină din soia, regulator aciditate  acid citric, aromă, sare), sirop de glucoză-fructoză, sirop de glucoză, cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și ulei de shea, zer praf și lapte praf degresat, emulsifiant lecitină din soia, aromă, colorant extract de ardei), ulei vegetal (sâmbure de palmier, palmier, shea), afin american confiat - merișoare 4% (afin american 60%, zahăr, ulei de floarea-soarelui), afine confiate 4% (afine 54%, zahăr, ulei de floarea-soarelui), gumă acacia, laptele integral condensat îndulcit (zahăr, lapte), umectant glicerol, emulsifiant lecitină din rapiță, aromă naturală de afine, antioxidant natural extract din Origanum vulgare, antioxidant amestec de tocoferoli naturali. Poate conţine urme de nuci, arahide şi susan.

      

Aromă de caise + nuci pecan cu glazură de iaurt: fulgi de ovăz fără gluten 33%, sirop de glucoză-fructoză, glazură iaurt 15% (zahăr, ulei vegetal (sâmbure de palmier, palmier, shea), zer praf și iaurt praf, emulsifiant lecitină din soia, regulator aciditate acid citric, aromă, sare), sirop de glucoză, cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier și ulei de shea, zer praf și lapte degresat praf, emulsifiant lecitină din soia, aromă, colorant extract de ardei ), ulei vegetal (sâmbure de palmier, palmier, shea), caise uscate 4% (caise 97%, faină de orez) , nuci pecan 4%, gumă acacia, lapte integral condensat îndulcit (zahăr, lapte), umectant glicerol, emulsifiant lecitină din rapiță, aromă naturală, antioxidant natural extract din Origanum vulgare, antioxidant amestec de tocoferoli naturali. Poate conţine urme de alte tipuri de nuci, arahide şi susan. 

       

Aromă de mere + nuci: fulgi de ovăz fără gluten 40%, sirop de glucoză-fructoză, sirop de glucoză, cremă cu aromă de vanilie (zahăr, ulei de palmier şi shea, lapte praf degresat şi zer praf, emulsifiant lecitină din soia, aromă, colorant extract de ardei), mere bio uscate 5%, nuci 5 %, gumă acacia, ulei vegetal (sâmbure de palmier, palmier, shea), lapte integral condensat îndulcit (zahăr, lapte), umectant glicerol, aromă, emulsifiant lecitină din rapiță, antioxidant natural extract din Origanum vulgare, antioxidant amestec de tocoferoli naturali. Poate conţine urme de alte tipuri de nuci, arahide şi susan.

           

Mod de administrare

Batonul Flapjack este ideal ca şi o gustare în timpul zilei. După desfacerea ambalajului, produsul trebuie consumat imediat.

           

Tabelul valorilor nutriționale

Aromă de ciocolată + banană cu ciocolată amăruie 100 g
Valoare energetică 1683 kJ / 401 kcal
Grăsimi 14,6 g
din care acizi grași saturați 8,2 g
Carbohidrați 58,3 g
din care zaharuri 22,2 g
Fibre 8,4 g
Proteine 5,4 g
Sare 0,05 g

Sarea se găsește în aliment exclusiv datorită prezenței naturale de sodiu.

        

Aromă de ciocolată + vișine cu ciocolată amăruie100 g
Valoare energetică 1683 kJ / 401 kcal
Grăsimi 14,6 g
din care acizi grași saturați 8,2 g
Carbohidrați 58,3 g
din care zaharuri 22,2 g
Fibre 8,4 g
Proteine 5,4 g
Sare 0,05 g

Sarea se găsește în aliment exclusiv datorită prezenței naturale de sodiu.

         

Aromă de ciocolată + cocos cu ciocolată amăruie100 g
Valoare energetică 1747 kJ / 417 kcal
Grăsimi 17,8 g
din care acizi grași saturați 11,1 g
Carbohidrați 54,6 g
din care zaharuri 19,7 g
Fibre 8,5 g
Proteine 5,7 g
Sare 0,05 g

Sarea se găsește în aliment exclusiv datorită prezenței naturale de sodiu.

          

Aromă de afine + merișoare cu glazură de iaurt100 g
Valoare energetică 1711 kJ / 408 kcal
Grăsimi 14,7 g
din care acizi grași saturați 10 g
Carbohidrați 60,8 g
din care zaharuri 26,3 g
Fibre 6,7 g
Proteine 5 g
Sare 0,11 g

        

Aromă de caise + nuci pecan cu glazură de iaurt100 g
Valoare energetică 1778 kJ / 424 kcal
Grăsimi 16,5 g
din care acizi grași saturați 9,5 g
Carbohidrați 60,0 g
din care zaharuri 25,0 g
Fibre 6,5 g
Proteine 5,2 g
Sare 0,12 g

         

Aromă de mere + nuci100 g
Valoare energetică 1650 kJ / 393 kcal
Grăsimi 12,0 g
din care acizi grași saturați 5,1 g
Carbohidrați 61 g
din care zaharuri 20,0 g
Fibre 7,5 g
Proteine 5,9 g
Sare 0,05 g

Sarea se găsește în aliment exclusiv datorită prezenței naturale de sodiu.

        

Atenție

Contraindicat copiilor cu vârsta sub 3 ani. Depozitați într-un loc uscat sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui. Feriți de îngheț. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Recenzii clienți

Baton FlapJack 100 g - Nutrend

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 4 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
0 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
cam toate aromele sunt gustoase si satioase

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Baton FlapJack 100 g - Nutrend

 1. 100%

  Ion

  Client real

  Punctele clientului: 937

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  bun
  cam toate aromele sunt gustoase si satioase
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton FlapJack 100 g - Nutrend
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
2.00 cm
Lățime
5.50 cm
Lungime
16.00 cm
Greutate brută
0.11 kg
Număr de bucăți per pachet
20 buc.
Număr de bucăți pe palet
1 buc.
Greutate netă
0.10 kg
Cod HS
Transport
EAN
8594014865950
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Etichetele produselor
Transport
Fără OMG
Nu
BIO
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Produse Alimentare
Categoria legală a produsului
Produse alimentare
Distribuitor
Win, s.r.o., Československej armády 1, 03601 Martin, Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Baton FlapJack 100 g - Nutrend

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul