Amix Arzătoare de grăsimi complexe

Arzătoare de grăsimi complexe de la producător Amix este o categorie de produse care au un profil al ingredientelor creat pentru susținerea arderii grăsimilor și pierderii în greutate. Aceasta include arzătoare de grăsimi multicomponente cu sau fără efect termogenic (stimulant). Prin urmare, profilul ingredientelor include compuși dovediți precum sinefrină, cafeină sau extract de ceai verde (EGCG). Totuși, dacă sunteți în căutarea unui arzător de grăsimi fără efecte de stimulare, puteți încerca, de exemplu, suplimente cu L-carnitină sau CLA. Aceste suplimente complexe vor fi apreciate în special de persoanele care își doresc să piardă în greutate, să-și tonifieze silueta și să reducă aportul caloric.

 Afișați mai multe

Care sunt efectele arzătoarelor de grăsimi complexe și ce conțin acestea?

Principalul avantaj al arzătoarelor de grăsimi complexe constă în profilul ingredientelor acestora, care combină efectele ingredientelor individuale care se completează reciproc. Astfel, nu trebuie să vă mai bateți capul cu combinații de produse cu un singur ingredient. Tot ce vă trebuie este un supliment complex și sunteți gata. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine din punctul de vedere al profilului ingredientelor.

 • Arzătorul de grăsimi FueBurn este un supliment premium care are un spectru întreg de ingrediente active în profilul ingredientelor. Se bazează pe un trio de ingrediente sub formă de extract de ceai verde (EGCG), cafeină și sinefrină. Acești compuși au un efect termogenic, care le permite să încălzească corpul și astfel favorizează descompunerea grăsimilor în energie. Astfel în combinație cu activitatea fizică, puteți arde mult mai multă energie decât fără un arzător de grăsimi. În plus, vă va energiza înainte de antrenament, oferindu-vă un mod de a obține o performanță și mai bună. Acest produs include și alte ingrediente active care intensifică și mai mult arderea grăsimilor.
 • Arzătorul de grăsimi Nero conține o combinație de ingrediente populare pentru pierderea în greutate. Pe lângă cafeină, profilul ingredientelor sale include și extracte de cafea verde și mai multe tipuri de ceai, care sunt surse naturale cunoscute de antioxidanți. În plus, conține și L-carnitină, care este implicată în transferul acizilor grași (grăsimi) la mitocondrie, unde se transformă apoi în energie. Aceasta poate fi folosită pentru orice fel de activitate sau mișcare.
 • Arzătorul de grăsimi Beast Burn a fost conceput special pentru femeile care își doresc să piardă în greutate. Conține o gamă variată de ingrediente active, inclusiv L-carnitină, cafeină, sinefrină și diferite extracte vegetale. În plus, mai conține și crom, care ajută la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge (zahăr din sânge). Grație acestui lucru, este asociat de multe ori cu reducerea apetitului de alimente dulci.
 • Arzătorul de grăsimi Night Burn conține un amestec de ingrediente active fără cafeină sau alte stimulente. Prin urmare, nu are niciun fel de efecte de stimulare și poate fi folosit chiar și seara fără a vă afecta negativ somnul. În plus, cu siguranță va fi apreciat de persoanele mai sensibile la cafeină. Pe lângă L-carnitină, include acid linoleic conjugat (CLA). Acesta ajută la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge și în plus, îmbunătățește metabolismul și astfel afectează procesele de ardere și depozitare a grăsimilor.

Indiferent de arzătorul de grăsimi ales, nu uitați niciodată că baza pierderii în greutate de succes constă în deficitul caloric. Acesta apare atunci când ardeți mai multă energie decât primiți într-o zi sau într-o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru poate fi obținut în special prin schimbări alimentare, precum și prin activitate fizică. În plus, când adăugați în ecuație un arzător de grăsimi ales corect, eforturile de pierdere în greutate vor deveni mai eficiente și se va accelera întregul proces.

Dacă vreți să aflați mai multe despre cum să alegeți un arzător de grăsimi eficient, cu siguranță ar trebui să consultați articolul nostru: Cum să alegeți cel mai eficient arzător de grăsimi și cum să-l folosiți?

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Nutrex (4)
 2. GymBeam (4)
 3. ActivLab (3)
 4. Stacker2 (2)
 5. Universal Nutrition (2)
 6. BeastPink (2)
 7. Amix (1)
 8. Applied Nutrition (1)
 9. OstroVit (1)
 10. VemoHerb (1)
 11. Cellucor (1)
 12. All Stars (1)
 13. JNX (1)
 14. MuscleTech (1)
 15. Nutrend (1)
 16. Goldfield (1)
 17. Mammut Nutrition (1)
Aromă
 1. fără aromă (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Capsule
 1. 90 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Detonatrol - Amix
  Stoc epuizat
  Detonatrol - Amix
  100%
  100 % (4)

1 Produs