Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Animal Test 21 săculeți - Universal Nutrition

Evaluarea:
20 %

Animal Test este un supliment puternic pro-testosteron hipertrofic, ce crește atât nivelul de testosteron liber, cât și cantitatea totală de testosteron. Aceasta duce la o creștere mai mare și mai rapidă a masei musculare și o creștere a forței reale. Animal Test este o combinație de componente eficiente dovedite și cele mai bune extracte naturale.

Animal Test – supliment pro-testosteron, care creşte nivelul de testosteron, ceea ce duce la o creştere mai mare a masei musculare şi a forţei

Animal Test este un supliment puternic de pro-testosteron hipertrofic care crește atât nivelul de testosteron liber, cât și cantitatea totală de testosteron. Nivelul mai înalt de testosteron duce la o creștere mai mare și mai rapidă a masei musculare și o creștere a forței reale. Animal Test este o combinație de componente eficiente dovedite și cele mai eficiente extracte naturale, iar componentele sale antiestrogenice dovedite contribuie la maximalizarea reacţiei anabolice naturale.

  Animal Test 21 săculeți - Universal Nutrition

 

Animal Test şi substanţele sale eficiente

Acid arahidonic

Compusul esențial pentru buna funcționare a organismului uman, indispensabil pentru producerea altor prostaglandine, factori importanți în procesul de creștere a masei musculare și arderea ţesutului adipos.

 

Divanilil tetrahidrofuran

Este un extract din urzică care determină creșterea nivelului de testosteron liber într-un mod semnificativ precum extract din avena sativa, care a fost până acum un component cel mai frecvent utilizat în suplimentele dietice. În plus, divanilil tetrahidrofuranul are o acțiune anti-estrogenică puternică, care împiedică aromatizarea, iar datorită acestui fapt efectul testosteronului este mai semnificativ.

  Animal test - universal

 

Extract din cissus quadrangularis

Furnizează ceto-steroizi anabolizanți în organism, crescând forța musculară și masa musculară, accelerează regenerarea și scad nivelul de cortizol (un hormon care agravează distrugerea musculară în timpul antrenamentului). În plus, pe lângă proprietățile anabolice, cisus quadrangularis este și un antioxidant și îmbunătățește funcția articulară.

 

Trans resveratrol, agaricus bisporus şi hesperetin

Este vorba de componente cu puternice efecte anti-estrogenice. Hesperitrilul acționează ca un inhibitor de aromatază și, prin urmare, nu există o supraproducere a estrogenilor.


 
Bioperine şi dihidroxibergamotin

Ultimele două componente îmbunătățesc într-un mod semnificativ absorbția componentelor obţinute în supliment şi sunt în general utilizate în diverse suplimente. Împiedică defalcarea prematură a componentelor din ficat, ceea ce facilitează absorbția acestora în circuit sanguin.

  Animal test - universal

 

Animal Test şi beneficiile sale

  • creşte nivelul de testosteron
  • formează musculatura pură
  • susţine creşterea forţei
  • îmbunătăţeşte calitatea musculară

 

Mod de administrare

Administraţi 1 plic zilnic în timpul mesei. În zilele cu antrenament administraţi 1 plic împreună cu alimentaţia pre-antrenament. Este necesar consumul cantităţii suficiente de lichide în timpul administrării de Animal Test. Pentru cele mai bune rezultate administraţi 2 plicuri consecutiv în timp e 42 de zile fără pauză. După aceea faceţi o pauză de 4 săptămâni. 

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 săculeț
Complex Pro-Androgen2500 mg
Urtica Dioica (3,4-divanillyl tetrahidrofuran) (rădăcina) 
Cissus quadrangularis (cetosteron) (rădăcina) 
Polygonum cuspidatum (trans-3,5,4-trihidroxistilbon (trans resveratrol)) (rădăcina) 
Agaricus bisporus (polizaharide) (ciupercă de bălegar) 
3,5,7-Trihidroxi-4-Methoxyflavone (hesperetin) 
Hypertrophic Response komplex1500 mg
Acid arahidonic (40% în propriul amestec de acizi grași și uleiuri) 
Grapefruit (6,7-dihidroxibergamotină) (semințe) 
Extract de Piper Nigrum (fructe) 

 

Alte ingrediente

Gelatină (sulfat), glicerină, stearat de magneziu, apă, colorant de caramel, carob, dioxid de titan, FD&C Red #40, FD&C Blue #1.

 

Atenție

Produsul este destinat bărbaţilor. Aliment destinat nutriţiei speciale, ideal pentru sportivi. Contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor în timpul sarcinii şi alăptării.

Recenzii clienți

Animal Test 21 săculeți - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Animal Test 21 săculeți - Universal Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală
Întrebările clienților

Animal Test 21 săculeți - Universal Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul