Amino NRG SX-7 Revolution - MuscleTech - 487 g

Evaluare:
100 % of 100
100 % (2)
Producător: MuscleTech

Amino NRG SX-7 Revolution - aminoacizi BCAA în raport de 8:1:1 obținuți prin tehnologia ActivSphere ™. Acest produs conține o doză mare de ingrediente cheie care promovează creșterea masei musculare, reduc oboseala, cresc capacitatea de concentrare și măresc puterea și performanța fizică. Produsul este compus din ingrediente premium, atent selecționate și eficient dozate pentru a vă atinge obiectivele.

Indisponibil pe termen lung

Amino NRG SX-7 Revolution - o doză explozivă de energie care îmbunătățește capacitatea de concentrare, crește puterea și performanța

Amino NRG SX-7 Revolution - aminoacizi BCAA cu un raport de 8:1:1 obținuți prin tehnologia ActivSphere™. Produsul conține o doză mare de ingrediente cheie care promovează creșterea masei musculare, reduc oboseala, cresc capacitatea de concentrare și măresc puterea și performanța fizică. Doza clinică de L-leucină extrasă din trei surse de calitate (L-leucină instant, leucină Activsphere™ și peptide de leucină PepForm®) funcționează sinergic și are efecte anabolice foarte puternice. Leucina ajută la creșterea activării mTOR, ceea ce asigură creșterea sintezei proteinelor și, prin urmare, crește masa musculară și forța.

    

Amino NRG SX-7 Revolution oferă o combinație în două faze a cafeinei cu eliberare instantă și cafeină cu eliberare prelungită. Astfel asigură o creștere puternică și de lungă durată a energiei, maximizează puterea de concentrare și intensitatea antrenamentului. Conține până la 1250 mg betaină, care crește în mod eficient rezistența, promovează creșterea masei musculare fără grăsimi și îmbunătățește rezistența musculară. Taurina adăugată îmbunătățește performanța, în special pentru sportivii de anduranță.

         

MuscleTech Amino NRG SX-7 Revolution

           

Amino NRG SX-7 Revolution și eficiența ingredientelor sale

 • L-leucina, ActivSphere™ leucina și leucină PepForm® - este o combinație a trei tipuri de leucină, care mărește sinteza proteinelor și menține statusul anabolic
 • Cafeina în două faze - o combinație revoluționară cu eliberare instantă și cafeină cu eliberare prelungită. Asigură o creștere de lungă durată a energiei, maximizează puterea de concentrare și intensitatea antrenamentului.
 • Izoleucină și valină - cresc sinteza proteinelor și contribuie le refacerea fibrelor musculare.
 • Glutamină - cel mai prezent aminoacid din organismul uman. Este extrem de important pentru metabolismul muscular, crește volumul celulelor, suplimentează glicogenul muscular și crește sinteza proteinelor.
 • Betaină - reduce homocisteina, ceea ce reduce activarea receptorului de insulină IRS-1. Acționează ca un osmoprotector (crește retenția celulelor) pentru a proteja împotriva deshidratării și pentru a promova anabolismul.
        

Amino NRG SX-7 Revolution și beneficiile sale

 • Oferă o doză explozivă de energie și reduce oboseala
 • Crește puterea de concentrare
 • Crește puterea și performanța
 • Obținut prin tehnologia ActivSphere ™
 • Conține o combinație în două faze a cafeinei
 • Conține până la 1250 mg de betaină la fiecare doză
 • Are un gust plăcut

       

Ingrediente

8:1:1 Complex Micro-BCAA (L-leucina (instant L-leucina, ActivSphere™, L-leucină cu eliberare treptată și și peptide L-leucină PepForm®), L-izoleucină, L-valina), betaină anhidră, taurina, L-glutamină, Durian (fruct), cafeină (cafeină anhidră și cafeină cu eliberare graduală), extract de Hovenia dulcis (fruct), vitamina B6 (piridoxina HCI), vitamina B12 (metilcobalamina), regulator de aciditate: acid citric, acid malic, arome naturale și artificiale, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, îndulcitor: sucraloză, gumă xantan, îndulcitor: acesulfam K, colorant: E110.

         

Mod de administrare

Se amestecă o doză (1 cupă = 10 g) cu 250 ml de apă și se administrează cu 20-30 de minute înainte de antrenament. Pentru un efect mai puternic, dizolvați 2 doze (2 cupe = 20 g) în 500 ml de apă și administrați în timpul antrenamentului. Pentru completarea necesarului zilnic de BCAA fără calorii inutile, consumați 1-2 doze în timpul zilei.    

              

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 1 porție (10-11 g)
Valoarea energetică 25 kcal
Vitamina B6 (piridoxina hcl) 5 mg
Vitamina B12 (metilcobalamină) 6 mcg
8:1:1 Micro-BCAA Complex Matrix5000 mg
   din care L-leucină 4000 mg
   din care L-izoleucină 500 mg
   din care L-valină 500 mg
IntraVol Musclebuilding Matrix2850 mg
Betaină anhidră 1250 mg
Taurină 1000 mg
Glutamină 500 mg
Durian (fruct) 100 mg
NeuroSphere Energy & Focus Matrix125 mg
Cafeină 100 mg
Extract din arbust de stafide japonez 25 mg

        

Atenție

Cereți sfatul medicului dacă aveți o stare precară de sănătate sau dacă luați orice fel de medicamente. Nu este destinat persoanelor cu vârsta sub 18 ani, femeilor gravide sau celor care alăptează, persoanelor sensibile la cafeină, niacină sau beta-alanină. A nu se combina cu produsele care conțin cafeină, deoarece cafeina provoacă nervozitate, insomnie sau creșterea pulsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Detalii produs
EAN 631656711752
Vegetarian Da
Categoria principală Aminoacizi complecși
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegan Nu
Greutate netă 0.49 kg
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Greutate brută 0.61 kg
Alte categorii Aminoacizi
Stimulente de pre-antrenament

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Amino NRG SX-7 Revolution - MuscleTech - 487 g
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Amino NRG SX-7 Revolution - MuscleTech - 487 g
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

100 %
100 %
Scor mediu din 2 recenzii.
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Cele mai bune BCAA-uri incercate de mine pana acum. Aroma este foarte buna, solubilitatea la fel, foate buna, iar recuperarea este maxima dupa un antrenament greu. Raportul calitate - este bun deoarece, desi pretul este putin piperat, cantitatea din recipient este mare, iar calitatea este foarte buna, o portie este suficienta intr-o zi.

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul